Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Geçmiş olsun mac cim. Uzulme toparlarsin. Kilo aldığımız gibi vermesini de biliriz. Eski yarismaciyiz biz. :)

ben dün tartıldım sabah sahurdan sonra 65 bilemedin 64,9geldi
akşama doğru 65,4
oruçluyken yiyip içiyormuyum neee

acayip wc sıkıntısı var ramazanda
Tartında bir bozukluk var bence. Evde kilosunu bildiğin bir cisim ile kontrol edebilirsin. Ben dolu pet şişe kontrol ediyorum.

Akşam tartılsam sabaha göre en 500 gram daha hafif çıkarım ben. Çarşamba akşama doğru mu tartılsam?

kayın validem bana bayram için elbise almış 40 beden
ben 38dim hep koca göğüslerimle bile gözünde nasıl bşiyim bilemedim

Çok teşekkür ederim Lucy'im. Bu akşam değişik bir şey hazırlamak istiyorum kendime. Avakadolu salata mı yoksa yeşil mercimekli salata mı karar veremedim :)
Dun ben avakado yedim. Ikisi de guzel.

Robot degiliz insanız biz. Herkesin stres yönetimi baska. Tulipa da cok stresli. Beni vertigo stres yapiyor.

Zerdecal latte iciyorum artik:)

Dun ben avakado yedim. Ikisi de guzel.

Robot degiliz insanız biz. Herkesin stres yönetimi baska. Tulipa da cok stresli. Beni vertigo stres yapiyor.

Zerdecal latte iciyorum artik:)
Vertigo baş dönmesi değil mi? Bende de aşırı baş dönmesi var, o konuda hiç gidip araştırtamadım. Nöroloji'ye mi gitmek lazım?

kayın validem bana bayram için elbise almış 40 beden
ben 38dim hep koca göğüslerimle bile gözünde nasıl bşiyim bilemedim

38 ile 40 arasında uçurum yok ki. Çok mu bol geldi? Yüzün görünmeden resim atman mümkün? Bana da sen çok kafaya takmışsın gibi geliyor. Göbek yoksa göğüsler rahatsız edici durmuyordur bence.

Benim akşam sabah 1 kilo oynuyor en az

İtiraf et son tartı sabah fotosu, no? Öyleyse ben de akşam tartılıcam

Senin gogusler normal buyuten sensin :)

ya ama 40 beden almış 42 gibi bişi az daha zorlasa annem giricek
38 ile 40 arasında uçurum yok ki. Çok mu bol geldi? Yüzün görünmeden resim atman mümkün? Bana da sen çok kafaya takmışsın gibi geliyor. Göbek yoksa göğüsler rahatsız edici durmuyordur bence.

toparlayıcı taktığım zaman rahatsız edici durmuyor diğer türlü de durmuyor ama bi beden büyük aldırıyo kıyafet alırken

kaynanam da bu dar gelir mi dedi atarım canım eve gidince

Mrb. N nscckts
4 haziran
Sabah
Yarim kase semizotu maydanoz birdilim peynir 1 tatli kasigi zeytinyagi limonlu karisim.iki dilim tam bugday unuekmek.cay
Oglen yoğurt,1 simit
Cay
Aksam yemegi kurufasulye pilav olacak ama yemeyi dusunmuyorum.salata yada sadece domates yogurt yerim.ekmekle

Tamam canım, at bakalım. Benim de toto aynı sorun...

Vertigo baş dönmesi değil mi? Bende de aşırı baş dönmesi var, o konuda hiç gidip araştırtamadım. Nöroloji'ye mi gitmek lazım?
Evet noroloji ya da kulak burun bogaz cunku ic kulaktan kaynaklaniyor. Önce fiziksel bi neden olup olmadigina bakiliyor sonra baska tedavi yöntemleri veriliyor. Benim kbb olarak sorun yok dendi. Sonra yönlendirildim.

Yanlis mi anlaşıldım dun 61.7 idim sabah tam 60:)

Boyuna gore 40 beden fazla degil. 5 kilo vermen gerektiğini söyledik zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…