Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

N nscckts
03.06.18 menüm
Sahur
Bi tabak kabak
Az peynir bir bardak şekersiz çay 5 tane ceviz

İftar
Bezelye bir tabak
Cacık bir tabak
Bitki çayı içerim bir bardak
Dondurma azıcık :)

03.06.18

Dün akşam iftar menüsünden sonra sahur olarak yarim poğaça yedim.Gunduz oruç tutmadım bugun bazı işlerim olduğu icin.Sabah neskafe.Oglen kucuk bir tabak menemen az bir parça ekmek aksam az menemen birkac yudum ekmek bir kabak kıyma dolma 4-5 yemek kaşığı dolusu kuş kuş pilavı. YARIM meyveli yoğurt.Bir tekli dondurma yiyecem.iki de erik yedim.Zencefilli tarçınlı karanfilli su yaptim iki tane koydum dolaba dönüşümlü incecem.Spor hak getire biliyorsunuz.
63.7 ydim enson.62 hedefim kendime notum:)
N nscckts

Hosgeldin ATTRAENTE

En son 62.6 ymissin tulip. Hedefin kacti onu bilmiyorum ama.

Iyi aksamlar kizlar.

Hafta sonun kotuydu, beni bana birakmiyorlar. Uyumsuz sorun cikaran muamelesi goruyorum. O yuzden yine bazi yanlislar var.

Sahur: 1,5 yumurta, azicik peynir salatalik, 1 lokma pide

Iftar: 2 lahmacun, 1 ayran, 1 top dondurma.

N nscckts

72 dedim. 1,7 kilo. Insallah ya. En az 1 kg veririm diye dusunuyorum. Senin nasil gidiyor?
Verirsin sen verirsin . Ne yapman gerektigini biliyorsun.

Ben dun nerdeyse 4 ogun yedim. Bugun iyi gitti gunum.

Kilo almamis ve biraz vermis gorunuyorum.

Tartilmazsam olmaz. Aksamlari tartilmiyorum artik.

Lattesiz olmuyor ya. Nasil bir soz verdim ben oyle. Azaltmasam iyiydi. Bu hafta 7 idare eder de haftaya 6 5 4 3 2 zorlayacak beni.

Insallah ya, iyice sinir olmaya basladim son zamanlar. Bir cok kiyafetim basenlerden oturdugu icin sabah giyecek bisey bulamiyorum. Alisveristen zaten sogudum.

Bu senin latte sutlu kahveden farkli bisey mi? Latte aldim diye okudum, evde toz halinde mi bulundurdugun bisey?

Gram gram gidiyor.
Benim gribe regl de eklendi.
İştah da azaldi.ortsya karişik misali bu hafta.
Daha yeni geldiniz durum bakalim. Haftaya hizlanirsiniz.

Evdeki tozlu ama paketi 73 kalori, haliyle disaridakine gore daha az kalorili. O paketin yarisini kullandim o zaman yarim latte oluyor.

Disaridaki latteler de degisiyor bazilari katki maddesi kullaniyor,ben soya sutu koyduruyorum 76 kalori o da. Starbucks i tercih etmiyorum latte konusunda.

Kahve, sut tozu, seker vs var o zaman icinde, no?

Sut tozu icinde, soya icinde cok kotu seyler soyluyorlar. Insallah tez zamanda kurtulursun bu aliskanligindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…