- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.101
HosgeldinSelam kızlar:)
Misafirlerim az önce gitti
Bugün menüme uyamadım, öğlen yemeğimi ve ara öğünlerimi yiyemedim , akşama kadar mutfaktaydım bir yandan eşimle temizlik falan derken iftar sattini bulduk. Çorbamı içtim ama yemek yiyemedim, servis, mutfak çay kahve şimdi oturdum, deli gibi yorgunum ayaklarımın üzerinde duramıyorum. Kendime ödül olarak bir fincan şekerli çay içiyorm şu an bunu hakettimmmmmm
En son 62.6 ymissin tulip. Hedefin kacti onu bilmiyorum ama.03.06.18
Dün akşam iftar menüsünden sonra sahur olarak yarim poğaça yedim.Gunduz oruç tutmadım bugun bazı işlerim olduğu icin.Sabah neskafe.Oglen kucuk bir tabak menemen az bir parça ekmek aksam az menemen birkac yudum ekmek bir kabak kıyma dolma 4-5 yemek kaşığı dolusu kuş kuş pilavı. YARIM meyveli yoğurt.Bir tekli dondurma yiyecem.iki de erik yedim.Zencefilli tarçınlı karanfilli su yaptim iki tane koydum dolaba dönüşümlü incecem.Spor hak getire biliyorsunuz.
63.7 ydim enson.62 hedefim kendime notum:)
N nscckts
Iyi aksamlar. Fark var mi biraz , hafta yarisi oldu.
Hafta sonu cok kacamak oldu diye korkudan tartilmiyorum, ama sanki pantolonumun beli rahatladi gibiIyi aksamlar. Fark var mi biraz , hafta yarisi oldu.
Hadi bakalim.Hafta sonu cok kacamak oldu diye korkudan tartilmiyorum, ama sanki pantolonumun beli rahatladi gibi
Kilo durumlari nasil gidiyor kizlar ? Ozellikle yeni gelenler alistiniz mi?
72 dedim. 1,7 kilo. Insallah ya. En az 1 kg veririm diye dusunuyorum. Senin nasil gidiyor?Hadi bakalim.Hedefine ulasacak misin kaca kac demistin.
Cok iyi o zaman. 1.5 en az kafadan gitmis.Tartıda 56 yı küsüratlı görüyorum tokken
Verirsin sen verirsin . Ne yapman gerektigini biliyorsun.72 dedim. 1,7 kilo. Insallah ya. En az 1 kg veririm diye dusunuyorum. Senin nasil gidiyor?
Gram gram gidiyor.Kilo durumlari nasil gidiyor kizlar ? Ozellikle yeni gelenler alistiniz mi?
Insallah ya, iyice sinir olmaya basladim son zamanlar. Bir cok kiyafetim basenlerden oturdugu icin sabah giyecek bisey bulamiyorum. Alisveristen zaten sogudum.Verirsin sen verirsin . Ne yapman gerektigini biliyorsun.
Ben dun nerdeyse 4 ogun yedim. Bugun iyi gitti gunum.
Kilo almamis ve biraz vermis gorunuyorum.
Tartilmazsam olmaz. Aksamlari tartilmiyorum artik.
Lattesiz olmuyor ya. Nasil bir soz verdim ben oyle. Azaltmasam iyiydi. Bu hafta 7 idare eder de haftaya 6 5 4 3 2 zorlayacak beni.
Gram gram gidiyor.
Benim gribe regl de eklendi.
İştah da azaldi.ortsya karişik misali bu hafta.
Tesekkur ederim.sizlerden uzak olsun.inş.Gecmis olsun Blackseea. Acil sifalar insallah
Daha yeni geldiniz durum bakalim. Haftaya hizlanirsiniz.Gram gram gidiyor.
Benim gribe regl de eklendi.
İştah da azaldi.ortsya karişik misali bu hafta.
Evdeki tozlu ama paketi 73 kalori, haliyle disaridakine gore daha az kalorili. O paketin yarisini kullandim o zaman yarim latte oluyor.Insallah ya, iyice sinir olmaya basladim son zamanlar. Bir cok kiyafetim basenlerden oturdugu icin sabah giyecek bisey bulamiyorum. Alisveristen zaten sogudum.
Bu senin latte sutlu kahveden farkli bisey mi? Latte aldim diye okudum, evde toz halinde mi bulundurdugun bisey?
Kahve, sut tozu, seker vs var o zaman icinde, no?Daha yeni geldiniz durum bakalim. Haftaya hizlanirsiniz.
Evdeki tozlu ama paketi 73 kalori, haliyle disaridakine gore daha az kalorili. O paketin yarisini kullandim o zaman yarim latte oluyor.
Disaridaki latteler de degisiyor bazilari katki maddesi kullaniyor,ben soya sutu koyduruyorum 76 kalori o da. Starbucks i tercih etmiyorum latte konusunda.
Cok iyi o zaman. 1.5 en az kafadan gitmis.