Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Kahve, sut tozu, seker vs var o zaman icinde, no?

Sut tozu icinde, soya icinde cok kotu seyler soyluyorlar. Insallah tez zamanda kurtulursun bu aliskanligindan.
Inek sutunu biraktim, migren icin doktor birak dedi yogurt icinde birak dedi . Yogurdu birakamadim.

Evdekinde seker yok, beni rahatsiz eden bir durumu da yok. Tek sikinti asiriya kacmam o yuzden azaltip birakip az az tekrar icebilirim.

Soya hakkinda soylenenleri biliyorum ama sana ekmek icinde soylenenleri ve bir zamanlar gordugumuz nahos bir katki maddesini hatirlatmayayim.

Hayatimizin her alani katkili, koye gidip her seyi kendimiz yetistirmiyorsak bu katki maddelerini de bi sekil aliyoruz vucuda.

57.2 falandım
Şuanda 56.2 bir gitmiş galiba ben her hafta bir verirsem 2 aya elli olurum sanırım tabi belli olmaz bu işler
Aman aman 50 oldun da biz tuttuk seni.

Ilk basta kolay gidiyor ama bazen de bu durum devam ediyor. Temennim herkesin kilo vermesi.

Haklisin. Ben ekmegi zaten eve hic sokmamaya calisiyorum, ama baska sofralarda pide gorunce dayanamadim.

Yogurtta birakilir mi hakkaten. Ben de vazgecemiyorum. Ama orada bulmak daha kolaydir, mumkunse keci sutunden urunler tuketmeye calis.

Olucam ya inşallah
Diyetisyenin verdiği listeyle ben bunu bile göremedim
Şuan regl düzenli olduğum için belkide verebiliyorum

Haklisin. Ben ekmegi zaten eve hic sokmamaya calisiyorum, ama baska sofralarda pide gorunce dayanamadim.

Yogurtta birakilir mi hakkaten. Ben de vazgecemiyorum. Ama orada bulmak daha kolaydir, mumkunse keci sutunden urunler tuketmeye calis.

Samsonn alkalik asidik beslenmeyi bilirsin sen.

Insan %80 %20 alkalik beslenirse bu normale yakindir.
Yumurta inek sutu , peynir vb. bunlar asidik urunler.

Sebzelerin cogu , meyvelerin bazilari alkalik.

Kalkip bana omrun boyunca sebze ile beslenecegini soyleyemeyecegine gore bir denge tutturmalisin .
O yuzden seni ekmek yedigin icin suclamiyorum.

Diyetteki en buyuk yanlislardan biri siki bir diyete girip sonra koruyamamaktir. Bunu benim yeni okudugum kitaptada soyluyor. Yiyeceklerle olan iliskilerini iyilestirmelisin.

Ben koruma donemime soru isaretiyle yaklasiyorum ama bakalim. Belki dusundugumden daha kolay olur.

Ben keci sutunu tercih etmiyorum. Soya sutu , hindistan cevizi sutu ve badem sutu benim kullandiklarim. Yulaf ezmesini de badem sutuyle yerim zaten .

gunaydın
bugun menum

sahur
2 avuc badem fındık fıstık cevız leblebı karısık
1 yumurta
5 dılım peynır
kozlenmıs patlıcanlı suzme yogurtlu meze

ıftar
tost makınasında rendelenmıs kabak havuc peynır zeytın taze sogan ve maydonozu yumurtayla cırpıp baharatlayıp pısırıp yerım ayranla ve salatalık domatesle. tost yapıp yıcem yanı

günaydın
nisacım ben iftarda böyle beslensem ortalık karışır.
başta eşim olmak üzere çocuklarımda kızar bana

şanslımıyım değilmiyim bilemedim

geçen annemlerin yanında eşim kızdı
beni anneme şikayet ediyor diyet diyet diye tutturdu yemiyor sonrada hasta olacak halsizleşiyor falanda filann

sonra annem ne dese beğenirsin
kızım sen hep kiloluydun çok zayıf olamazsın üzme kendini

Senin menülerin gayet normal sıkı bir diyetin yok
Dürüst olayım oyle zayif da durmuyorsun bakınca kilosu bu denir
Sen onlara uyma daha fit olmak sana çok yakışacak

Genelde diyete giren herkese öyle derler bana bile niye kılonda ne var ki diyorlar düşün inanma onlara

1 kabak 1 havuç 3 taze soğan yarım demet maydanoz 5/8 dilim peynir 2 yumurta bunları çırpıp tost yapınca 5 tane tost çıkıyor inan hepsini bitiremiyorsun bile

Ben az yemiyorum ölçülü ve herşeyden yiyorum haftada 1 kg dan fazla vermemeye çalışıyorum özellikle
Az yediğimde haftada 3/4 kg veriyorum biliyorsunuz demekki aldığım kalori miktarı normal öyle düşün

Sende yerken lokmanı sayarken az yediğini düşünme az yesen çok kilo verirdin gayet makul sağlıklı kilo verdin yediklerinde fazlasıyla normal aç kalacağın menülerin yok canım

Emin ol incecik olduğunda bu kez de çok güzel oldun diyecekler

ben dün tartıldım sabah sahurdan sonra 65 bilemedin 64,9geldi
akşama doğru 65,4
oruçluyken yiyip içiyormuyum neee

acayip wc sıkıntısı var ramazanda
Ahaha pek belli etmiyorsun ama komik kadınsın :)

Canım senin vucut kitlikta sanip kendini savunuyor.

Asil kilolar oruc zamani bittikten sonra belli olacak.

Menulerinde fazla sebze göremiyorum. Ben de sebze sever değilim ama arttirdim +badem.

Arkadaşlarım günaydın,

Geçen hafta benim için kötü geçti. Önce diş ağrısı beni mahvetti, sonra sırt ağrısı. Meslek hastalığı oldu, ara ara beni ağlatacak kadar günlerce süren ağrı oluyor. 2 gündür de kasık ağrısı ile kıvranıyorum. Psikolojik olarak da biraz dibe vurduğum dönemdeyim. Özellikle iş stresi beni çökertti. Hiç dikkat etmedim bu hafta, zaten şevkim de oldukça azaldı. Ama psikolojik olarak diyet psikolojisine tekrar gireceğimi düşünüyorum bugün itibariyle. Kendi tahminimi yazmayı unutmuşum. Ben maalesef kilo aldım bu hafta 2 kilo. Hedefim 75 diyebilirim çünkü 74 den 76,5 u gördüm. tulipa senin hedef kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…