- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.803
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.081
4 aydan fazla icmedim. O zaman bu kadar vertigom yoktu ama simdi vertigo ile bagdastirdim kendisini.Bi dönem hiç içmemiştin öyle söylediğini hatırlıyorum. Demek ki yapabiliyorsun bence sende güven
Tamamdır canım hangi gün kaçtane ve hangi türlerden içtin rapor bekliyorum.4 aydan fazla icmedim. O zaman bu kadar vertigom yoktu ama simdi vertigo ile bagdastirdim kendisini.
Yok yok karar verdim oyle yapicam haftalik 7 den baslayip 7 6 5 4 3 2 diye indirecegim.
7 haftamiz vardi, 6 kaldi sayilir, yarisma bittiginde, 1' e indirmis olacagim haftalik.
Raporu da sana veriyorum canim haftalik latte raporu.
Zerdecal latte serbest , saymiyoruz onu. Sadece zerdecal tozu ve hindistan cevizi sutu. Katki maddesi yok sifir seker.Tamamdır canım hangi gün kaçtane ve hangi türlerden içtin rapor bekliyorum.
Birde sen bana türlerini özelden atta bi araştırayım bakayım azıcık bilgim olsun ki destek tam olsun.
Hem 55 hemde 1 latte hedefin olsun
Su kisma bayildim. Destek olacagini biliyorum fatmacim. Iyi ogrenci olucam soz.Hem 55 hemde 1 latte hedefin olsun
Bu kadar bilgiye açsan olur bu iletiyi favoriye ekliyorum. Arada dönüp bakarım :)))Zerdecal latte serbest , saymiyoruz onu. Sadece zerdecal tozu ve hindistan cevizi sutu. Katki maddesi yok sifir seker.
Chai latte yasak, kokten . O insulin direncimi oynatiyor.
Sutlu chai farkli , o tozdan degil caydan yapiliyor.
Soya latte icerim sadece, soya sutuyle yapilan bildigimiz kahve . Icinde kahve olan her icecegi sayacagim yani.
Haftalik toptan veririm sana raporu.
Yani gelecek pazar.
Yarin basliyorum.
Kahve dukkani mi acsam .
Senin bana desteğin çok oldu 65 direncini kırmamda emeğin çok... elimden geleni seve seve yaparım faydam dokunursa ne mutlu bana... Hadi bakalım gazanız mübarek ola. Seçeneklerinde bence çokmuş sakıncalı olmayanları seçtin mi bu iş tamamSu kisma bayildim. Destek olacagini biliyorum fatmacim. Iyi ogrenci olucam soz.
Bilgi paylastikca cogalir. Yesil kahveyi hic denemedim o nasil acebaaa.Bu kadar bilgiye açsan olur bu iletiyi favoriye ekliyorum. Arada dönüp bakarım :)))
65 i kirdin 61 e geldin ne diyorrssunn.Senin bana desteğin çok oldu 65 direncini kırmamda emeğin çok... elimden geleni seve seve yaparım faydam dokunursa ne mutlu bana... Hadi bakalım gazanız mübarek ola. Seçeneklerinde bence çokmuş sakıncalı olmayanları seçtin mi bu iş tamam
Tamam canim gorusuruz, tekrar gecmis olsun. Carsamba tarti resminle gel.Bana şimdilik müsade şu hastalığımı çözüp gelicem inşallah....
Öpüyorum sizi
Menun super gorunuyor.3 haziran N nscckts ,mrb
Oruc a ara.
Sabah
Zeytin,peynir,ince bir dilim çavdar ekmegi.bir demlik cay koyu ve limonlu
Arada iki yesil elma,erik,karpuz, gun boyu bol limonlu suu.
Aksam demin
(Dorttte biri) firinda tereyagli alabalik,yaninda firinlanmis sogan,limon halkalari,1 yesil biberbir dilim pismis domates,
Salatadan bir kac kasik.ince dilim ekmek
Bol grip ilaci
Sen cozdun bu isi. Eskisine gore baya ilerleme var.
Tesekkur ederim.Menun super gorunuyor.