- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.761
Metabolizma domatesle de calisir. Kabizlik icin diyorsan onun yerine tarcinli bir bardak sicak sut ic.
Kizmaya basliyorum artik 3 haftadir bizimlesin kilo vermiyorsun . Sebebini soyluyoruz dinlemiyorsun bile.
Yanlis etiketlefim .off utandim_Makaron_ ben arkadasi resmi gece yukledigi icin bi kilo eksik yazdim . O yuzden tahmini degistiriyor. 84.6 diyor.
Tek kusurum latte ama detox yapmaya calisiyorum arada.Aynen.
Doğru ifade ettiniz.
Duzeltmek lazim
Kuru kayısı bende çok severim iyi değil mi yao da mı yasak
Tek kusurum latte ama detox yapmaya calisiyorum arada.
Kahve ve cay bagimlisi degilsen cok daha iyi.
Iki gundur zerdecal , tarcin , yogurt uclusunu yatarken kullaniyorum. Bakalim .
Insulin direnci olan bir insan icin hurma , kuru kayisi bunlar tetikleyici olabiliyor. Mitsu da adaylardan biri.
Insulin direncini kirdin metabolizman duzene girdi. Bir 5 ay gerekiyor bunun icin. Sonra insan tek tuk yeyince bi sey olmuyor. Test ettim bunu da gordum.
Insulin direncinin bendeki belirtileri sunlar-di: yemeyince elinin ayaginin titremesi, bir tencere yemek yesen bile doygunluk hissedememe, yarim saat sonra acikma , yemekten sonra tatli istegi, tatli yedikten sonra tuzlu , tuzlu yedikten sonra tatli isteme , gereksiz bir sinirlilik hali vb. gibi.
Ayni beni anlatyiniz sanki.bende oyleydimTek kusurum latte ama detox yapmaya calisiyorum arada.
Kahve ve cay bagimlisi degilsen cok daha iyi.
Iki gundur zerdecal , tarcin , yogurt uclusunu yatarken kullaniyorum. Bakalim .
Insulin direnci olan bir insan icin hurma , kuru kayisi bunlar tetikleyici olabiliyor. Mitsu da adaylardan biri.
Insulin direncini kirdin metabolizman duzene girdi. Bir 5 ay gerekiyor bunun icin. Sonra insan tek tuk yeyince bi sey olmuyor. Test ettim bunu da gordum.
Insulin direncinin bendeki belirtileri sunlar-di: yemeyince elinin ayaginin titremesi, bir tencere yemek yesen bile doygunluk hissedememe, yarim saat sonra acikma , yemekten sonra tatli istegi, tatli yedikten sonra tuzlu , tuzlu yedikten sonra tatli isteme , gereksiz bir sinirlilik hali vb. gibi.
Baktir , belirtiler(i) her insanda farkli olabilir.ben de iyisi mi bir baktırayım insulin direncime ama bende böyle belirtiler yok
Kirmizi yazilanlari degistir, madem daha yemedin.N nscckts mrb.
31 mayis iftar
Yarim ekmek tost icine kasar mayonez,ketcap,aci biber,tursu.
Domates,salatalik,uc tane zeytin yerim.
Aldigi kadar meyve.yesil cay,turk kahvesi,su.bunlar simdilik listede ama olur mu bilmiyorum.ha birde yogurt.
Sahur da da yumurta peynir,domates,salatalik,az ekmek.erik.su
Ac ac bu hayalle iştahlaniyordum.Baktir , belirtiler(i) her insanda farkli olabilir.
Kirmizi yazilanlari degistir, madem daha yemedin.
Patates hasla, patates seviyorsan .Ac ac bu hayalle iştahlaniyordum.
Suan hic et turu yiyesim yokk.somon var dolapta aslinda bugulayip salataya mi katsam.iggghyy.yok vazgectim.
Yumurta hasliyim yine.daha yenilesi geldi
Ayy bayilirimm.cok severim.Patates hasla, patates seviyorsan .
Bana serbest dermisim.Ayy bayilirimm.cok severim.
Srrbest mi patates.
Ben patatesi soyup yikayip kalin daireler seklinde dilimleyip az tuz ve icme suyunda haslarim hep.yogurt veya peynirle super oluyor
Walla öneri alırım kabızlık için bu sıcak sütü yapıp içeyim o zaman sahırda:) bu sefer inanıyorum kendime:)) Kızma sennMetabolizma domatesle de calisir. Kabizlik icin diyorsan onun yerine tarcinli bir bardak sicak sut ic.
Kizmaya basliyorum artik 3 haftadir bizimlesin kilo vermiyorsun . Sebebini soyluyoruz dinlemiyorsun bile.
Aynen buradan . Ikide bir tasinamayiz. O topikten tasinma nedenimiz belliydi.3. Yarışmaya buradan mi devam?
Goricigiz.Walla öneri alırım kabızlık için bu sıcak sütü yapıp içeyim o zaman sahırda:) bu sefer inanıyorum kendime:)) Kızma senn
Aynen buradan . Ikide bir tasinamayiz. O topikten tasinma nedenimiz belliydi.
Naptin dis agrini.
700 TL hesap çıkardı 100 muayene parasını verip kactim :)))
Goricigiz.