- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.741
Masa başı iş ama başını kasiyacak vaktin olmaz o yüzden yemek aklına gelmez akşam mi kaçamak yapıyorsun
Ben kilo verdiğim için yumusamaya başladım kolunun üst kısmında var baya yumuşaklıkİşte bunlar hep hareketsizlikten
Bütün gün oturarak calış sadece yemek saatlerinde kalkarsan böyle oluyor.
Buarada ben ramazanın ilk günü leslie 3 mil yapmaya başladım, doğumlardan dolayıda çok sarkma var sıkılaşmam gerekli
Masa başı iş ama başını kasiyacak vaktin olmaz o yüzden yemek aklına gelmez akşam mi kaçamak yapıyorsun
Ben kilo verdiğim için yumusamaya başladım kolunun üst kısmında var baya yumuşaklık
Platese baslicam :) spordan hiç hoşlanmıyorum ben ya
Eee super menu.N nscckts
akşam menümü paylaşamam diye şimdiden yazıyorum
bugünkü menüm 31.05.2018
sahur
2 haşlanmış yumurta 6 tane zeytin bi dilim peynir 1 dilim kepek ekmeği 1.5 litre su
iftar ( anneme yaptırdım abartmadan yicem )
1 tabak fasulye 1 tabak salata 2 bardak ayran yada semiz otlu yoğurt ayran yerine :)
Metabolizma calıssın diye mecbur yiyorum kuru kayısı baskada meyve yokkiKiz iki gun meyve yeme olmezsin. Domates ve salatalik ile degistir onlari.
Kalbimi okudun tam da kendini tanitmani isteyecektim.Mrb.lar.hizlica kendimi tanitip firsatim varsa menumu yazarim.
45 yaşindayim.ev hanimiyim.
14 yaşinda ve 1 yaşinda iki kizim var.eşim emekli.yaşli ve hasta bir annem var yanimda.
2002 yilina kadar hep 45-50 li kilolarda,hic kilo sorunu olmamis biriydim.
Evlilik ve monoton bir yasam basladi.sıkılınca yemisim.yada gezmeler azalmis sonunda 70 le hamilelik 79 kg olarak doguma gittim.sonunda 70 oldum.ama hizla 79 a ciktim.yillarca bu kiloda kaldim.84 u de gormuştum.tekrar 70 lere indim.son 4-5 yilda da yine 70 lerden 101kg lere ciktim.gebelik 88 le baslafi.doguma 101 le gittim.dogum sonu 87 oldum.ve 95 e ciktim.dr.a gittim.endokrin.tahliller,usgler.
Sonra iki hap bir igne yazdi.diabet tip 2 yuksek adayim.ins.direnci,3 aylikort.ve kanda ins.yuksekmis sanirim.aclik sekeri normal ama.
Diyet vermedi.zaten yeme bagimlisiyim.seviyorum yemeyi.
Azaldi ama porsiyonlarim.
Doyma hissim geri geldi.
23 mart tan buraya 8 kg civari gitti.
Herkese sağlikli guzel gunler diliyorum.
Sonra iki hap bir igne yazdi.diabet tip 2 yuksek adayim.ins.direnci,3 aylikort.ve kanda ins.yuksekmis sanirim.aclik sekeri normal ama.
Aynen.Ayni sorun bende de var. Bir mandalina bile yetiyor bana.
Yalniz 3 sene once cok guzel bir sekilde kirdim bunu.
4-5 ay tatli yemedim, ekmek ve turevlerini biraktim. O zaman bu kadar latte icmiyordum. Badem ve sebze cok yardimci oluyor. Aclik krizinde yarim kilo badem yesen bile daha iyi cunku hem yag yakici ozelligi var , hem tok tutuyor hem de o kilo uzerinde kalmiyor.
Inan insulin direncinde bagirmak istiyorsun yeter artik yemek istemiyorum diye ama hala da tencere tencere yiyorsun. Insan bu kadar ac hissedebilir mi ?
Metabolizmamizda sorun yok . Sorun beslenme seklimizde.