- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.721
Aslında goguslerin normal ama fit görüntü istiyorsun demek ki
Göğüs kuculuyor biraz bende 20 kg da 5 cm gitti
Kesinlikle ...
Badem bende acayip işe yaradı
Müthiş tok tutuyor asla tatlı ihtiyacım kalmadı sayesinde çok güzel atıştırmalık
Ben baya 1 avuç dolusu bazen 2 avuç yiyorum kilo verdiriyor
Çok zor gibi :)yani bi kiloda ortalama 0,25 gitmiş buda 7 kiloda 1,75 yapar inş bende öyle olmaz7 kiloda 5 gider
Ben tek öğün yiyorum dikkat edersen:)
günde sekiz kisilik pastadan dustum.
Sebzeyi sevmem meyve yerdim. Once sutlu tatlilara sivi tatlilara çevirdim sonra tatliyi biraktim. Küçük bir mandalina bile insülin direncimi ziplatiyor.
Nisayla başladığımdan beri sebzeyi arttırdım. Bademi ona ben önermiştim ama kendim kullanmıyordum kilo yapar diye. Hain arkadaş ben:)
15 kilo verdiğimde badem cok yardımcı olmustu. O yuzden onerdim.
Simdi de yardımcı oluyor. Sayesinde 59 u gördüm.
Ceviz ve bademin yağ yakıcı özelliği var içindeki amino asitler sayesinde :)bademin kilo verici olması da ilginç yani
O dönem Antep fıstığı da yaratmıştı bana. Insulin direncimi şak diye kesti ama baska bi sey yemiyordum.Kesinlikle ...
Badem bende acayip işe yaradı
Müthiş tok tutuyor asla tatlı ihtiyacım kalmadı sayesinde çok güzel atıştırmalık
Ben baya 1 avuç dolusu bazen 2 avuç yiyorum kilo verdiriyor
Çok zor gibi :)
Toparlayı sütyen denedin mi
bende tek öğün yerdim diyetisyen sen ilerde 30 yaşına gelince inanılmaz kilolu olacaksın düzensiz yemekten sebep demişti
80c yahu abartmasin:)Çok zor gibi :)
Toparlayı sütyen denedin mi
Ceviz ve bademin yağ yakıcı özelliği var içindeki amino asitler sayesinde :)
Vücut yağ yakmak için sağlıklı yağa ihtiyaç duyar buda saf zeytinyağı badem ve ceviz de var
Hah yine bir diyetisyen vakkasi
Hiç şaşırmadım
İnsanlar zayıf olursa iş olanakları kalmaz
6 Ogün yiyin ki iş çıksın onlara
80c yahu abartmasin:)
Direk kuru yemişciden kavrulmamış alıyorum ceviz badem fındık karışık her sabah ve akşam ekmek yerine yiyorumbademi cevizi normal kuruyemişçiden mi alıyorsun yoksa köyden mi getirtiyosun pekii
mantıklı bir bakış açısı
online diyet siteleri var ya canım belki biliyosundur onlara başvurucaktım normalde diyetisyen haftada bir kez arıyormuş wp den grup kuruyormuş vs
1 avuç erik iyidir makul miktar :)Slm kızlar
Bakıyorum gece epey kaynatmışsınız okumakla bitiremedim sayfaları.
N nscckts 31 mayıs sahur menüsü canım
1 haşlanmış yumurta
1 dlm çavdar ekmeği (sadece sahurda ve normalde kahvaltıda yiyorum diger öğünler yemem)
Süzme peynir, domates, salatalık ve çay
Bide bir avuç kadar erik yedim. Buaralar fazlaca düştüm eriğe yaa oturup 1 kilo yiyesim var
Çok ideal ölçü aslında
Ben napim nereye kaldırıp koyayım 95 d yi
Direk kuru yemişciden kavrulmamış alıyorum ceviz badem fındık karışık her sabah ve akşam ekmek yerine yiyorum
En ala grup burası halt etmiş onlar
Normal boyum 172boyun uzundur senin
bende bugün alıyım bakıyım tok tutucak mı benibu arada muhasebeciymişsin sanırım oturmaktan bunlar hep :)
Normal boyum 172
Vücut yapım orantılı ordan müthiş kurtariyorum
Aynen :) yalnız şuan işleri evden yürütüyorum
Aktif çalışırken baya zayıftım
Noter katipliği de yaptım ve ortagimla mali müşavirlik ofisim vardı gecmislerim arasında :) ozamanlar inceciktim ah gençlik
Masa başı iş ama başını kasiyacak vaktin olmaz o yüzden yemek aklına gelmez akşam mi kaçamak yapıyorsunbenim boyum kısa şu hali kötü kilolu durmuyor ama ben göğüslerime feci şekilde takmış durumdayım :)
ben masa başından kalkmıyorum eskiden vergi dairelerine noterlere giderdim ama artık o da yok :)