Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Hosgeldin
Benimle yasit birini gormek ne gUel bir his
Ve sanirim karadenizlisin ayni zamanda

Bana serbest dermisim.

wedges diye geciyor, soyle firina atiyorum sifir yag. kitir kitir oluyor. Bir tabak yeterli. Kekik , baharatta kullanabilirsin. Ketcap i bosver.

Eki Görüntüle 2152483
Yagsiz da boyle guzel oluyor demek. Yapismiyor mu? Ben bunu 1 kasik yag ve biberiye ile yapardim. Enfes olurdu. Hele mayoneze batirinca. Ama patatesin bendeki etkisi ekmek ile ayni

Yagsiz da boyle guzel oluyor demek. Yapismiyor mu? Ben bunu 1 kasik yag ve biberiye ile yapardim. Enfes olurdu. Hele mayoneze batirinca. Ama patatesin bendeki etkisi ekmek ile ayni

Iyi aksamlar herkese.

N nscckts . 31 mayis menum

Sabah 1 bardak yesil cay, 2 ceviz, bir parca peynir 3 adet hurma

Aksam 2 kofte, cok az peynir ile bi tabak karpuz.
Iyi aksamlar sam.

Ben de sutlu iciyorum yesil cayi ama aciktiriyor beee.

Eee neymis peki iltihap/curuk filan varsa dolgu yapilmasi gerekiyorsa.

Ama simdi mayonezle yemek apayri bir olay. O kagidi kullanmiyorum yapissa da o kisimlar daha citir oluyor ben seviyorum. Oyle cikarilmayacak bi yapiskanligi yok. No mayonez no ketcap no yag.

Patates hasla, patates seviyorsan .

Ayy bayilirimm.cok severim.
Srrbest mi patates.
Ben patatesi soyup yikayip kalin daireler seklinde dilimleyip az tuz ve icme suyunda haslarim hep.yogurt veya peynirle super oluyor

Nooo. Patates basit carb, aninda sekere donusur. Seker sorunu olan birinin uzak durmasi lazim. No noo diyorum ben sahsen.

Ya kuzum
Bu patatesin yenilebileceginden mein misin
Ne kadar yiyebiliyoruz peki

Iyi aksamlar herkese.

N nscckts . 31 mayis menum

Sabah 1 bardak yesil cay, 2 ceviz, bir parca peynir 3 adet hurma

Aksam 2 kofte, cok az peynir ile bi tabak karpuz.
Ben su menude bunlarin yerine patatesi tercih ederdim.

Yabanci dizi onersene bana. Senin yabanci dizi izler gibi bir halin var.

Nooo. Patates basit carb, aninda sekere donusur. Seker sorunu olan birinin uzak durmasi lazim. No noo diyorum ben sahsen.
Icinde serotonini yukselten madde var ayrica lifli. Tatli patatesin ayrica yarari var.

12.5 kilo patatesim var evde. Stock yaptim.

Gunluk %40 karbonhidrata ihtiyacimiz var zaten.

Ya kuzum
Bu patatesin yenilebileceginden mein misin
Ne kadar yiyebiliyoruz peki
Ben dolu bi tabak yiyorum ayranla ya da salata ile. Bazen kasarli yiyordum kasari biraktim daha iyi oldu. Belki baslarim yakinda.

...ama iste benim yemediklerim de var, ekmek yemem , meyve yemem. Ketcap filan da kullanmiyorum hic bir de sifir yag.

Tatli patates alma imkaniniz var o cok daha iyi. Bol lifli ve alkalize ozelligi var.

Kiz oyle deme , o uc hurma sabah 8 den aksam 8 e tok tutuyor beni ve icindeki mineral vitamin saymakla bitmez. Karpuz konusunda haklisin. Sezon acilis ve kapanisini yaptim 2 gun.
Tatli patates dedigin yam mi? O baskaa. Bir kere migros ta gordum, et fiyatiydi mubarek

Kesinlikle. O yuzden ben sabah ac karnina iciyorum, sonra biseyler atistiriyorum. Ya bi arkadasin karin bolgesi 6 cm incelmis, duzenli yesil caydan, sanirim 1 ay da.

Patatesini cok pis canim cekti yalniz.

Ben ramazan başlayalı yeşil çay içiyorum tok karnına gitmiyo, mistik chai bu ara favorim.
Yaa ben ne zamandır patates yemiyorum
Tabii kilolar az olunca gelsin pattisleeer

Tok tutmaya badem , yumurta da tok tutuyor ama o icindeki sekerin zayiflamamana etkisi olur. Gerci bilmiyorum insulin direncin ne duzeyde.

Benziyorlar da degil. Benim dedigim bu. Burada daha ulasilabilir.

A AklinYolu1 The Marvelous Mrs Maisel i seyrettin mi? Seyretmediysen kacmaz!!

Kac sezon bakayim. 2 sezonsa hic baslamam.

Ben ramazan başlayalı yeşil çay içiyorum tok karnına gitmiyo, mistik chai bu ara favorim.
Yaa ben ne zamandır patates yemiyorum
Tabii kilolar az olunca gelsin pattisleeer
Aromalandir. Limon ya da tarcin olabilir. Super gider aslinda, olmadi yemekten 1-2 saat sonra ic.

Sen kaptana uyma. Patates sakin diyorum bak. 1 hafta da verdigim kiloyu 1 gunde geri aldiriyor bana

Aromalandir. Limon ya da tarcin olabilir. Super gider aslinda, olmadi yemekten 1-2 saat sonra ic.

Sen kaptana uyma. Patates sakin diyorum bak. 1 hafta da verdigim kiloyu 1 gunde geri aldiriyor bana
Menumu yazdim bugun lahmacun yedim. Yarin patates. Bir haftada verdigim kiloyu goreceksiniz. Latteye ragmen.

Ay cok severim ben bunu ya. Ama TR de cok zor.

Ya 2. Sezon bir turlu baslamadi bile. Ama beni dinle, ilk sezonu bir oturusta seyretmek isteyeceksin.

Suits seyrederdim eskiden. Onu gormussundur. Epey uzun.

Ay cok severim ben bunu ya. Ama TR de cok zor.

Ya 2. Sezon bir turlu baslamadi bile. Ama beni dinle, ilk sezonu bir oturusta seyretmek isteyeceksin.

Suits seyrederdim eskiden. Onu gormussundur. Epey uzun.
Ben dram sevmiyorum ya . Benimki aksiyon suc bilimkurgu olacak.

Fringe , mentalist , prison break , arrow, la casa de papel , vis a vis bunlari bir oturusta izlemistim.

Sarmiyor yani keske sarsa.

Kötü örnek bizim kaptan
Patatesle latteyle kilo veriyo ya bildiğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…