- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.870
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.701
Soğanlı blanderdan iyice geçmiş mercimek çorbasıHayır canım yemek yapmıyorum ben evde
Annem yapar genelde haftasonları dahil eve gidince vakit bulamıyorum yada çok üşeniyorum diyelim daha doğru olur
Et sevmem kesinlikle yiyemiyorum midem almıyor hiç bir şekilde
Sen bunları sayınca acıktım
Yani sebze yemeklerinde de çok seçiciyim uff
Bakliyatları severim ama pilavsız bilemedim
Soğanlı blanderdan iyice geçmiş mercimek çorbası
Zeytinyağlı türlü
Mantar sote
2 haşlanmış yumurta
Yanında 2 kaşık bulgur pilavı
2 tabak salata cevizli salata mesela 2 bardak ayran eşliğinde
Böyle yesen olmuyor mu
Kilo verirken ilk aşamada vucutda şekere dönüşen herşeyi birden bire keserse acikma hissi ortadan kalkıyor ve çok büyük etki gösteriyorIlk asamada benim yaptigimi yap sadece ekmek turevlerini ve tatliyi /meyveyi kes.
Nisa cok extrem bir ornek ben onun dedigini yapamiyorum. Pilav ve patates de yiyorum.
Tabi ki yapsan/yapabilsen daha iyi.
Ilk asamada benim yaptigimi yap sadece ekmek turevlerini ve tatliyi /meyveyi kes.
Nisa cok extrem bir ornek ben onun dedigini yapamiyorum. Pilav ve patates de yiyorum.
Tabi ki yapsan/yapabilsen daha iyi.
Genelde abur cubur la günü gecistiren yemek yemeyenler pastasiz yapamayanlar diyetime zor diyorMercimek çorbası yemem sevmem hiç
Mantar da sevmem
Türlü yerim salata ayran da olur güzel fikir canım saol da senin baya sıkı diyet
Genelde abur cubur la günü gecistiren yemek yemeyenler pastasiz yapamayanlar diyetime zor diyor
Benim diyetde düzenli yemek yiyeceksin çünkü :) yemezsen veremiyorsun
Meyveyi bana diyetisyen mutlaka ye diyordu ya günde en az bir meyve ye derdi
Aynen Nisa Karatay 2 :)
Daha önce hiç okumamissiniz bizi demek ki :)Diyete başlamadan önce abur cubur tüketiyormuydunuz yoksa hani zaten var olan bi iştahsızlığınzmı vardı
Büyük başarı tatlıyı kessem meyveyi kesemem gibi yani tatlı krizim tutar bence
Ha bu arada ben bunun Karatay diyeti olduğunu bilmiyordumMeyveyi bana diyetisyen mutlaka ye diyordu ya günde en az bir meyve ye derdi
Ha bu arada ben bunun Karatay diyeti olduğunu bilmiyordum
Şöyle ki ....
Doktorum bana bunu ye şunu yeme dedi diye kizlara yazdım buraya
Bir arkadaş e Karatay diyeti yapsana bende karatayla kilo verdim.sen Karatay diyetinden bahsediyorsun dedi
Benim doktor canan karatayin kendisini de sevmez üstelik .
Ama tüm iç hastalıklarının ortak görüşü 2 Ogün sağlık 3 Ogün hastalık derler
Ekmek ve şekerin insan vücudunda yeri yok derler
Mesela insan vücudunda mide ve bağırsagin çalışma saati varmış biliyor muydunEkmeği çok tüketmem beyaz ekmek de tüketmem ancak kahvaltı da bi dilim ekmek yerim mutlaka diğer türlü midem bulanıyor yumurta yiyince
Benim midem çok hassas tuhaf bir midem var
Kiz ilk günden korkup kacmasin dedim :)Kilo verirken ilk aşamada vucutda şekere dönüşen herşeyi birden bire keserse acikma hissi ortadan kalkıyor ve çok büyük etki gösteriyor
Mesela 2 yemek kaşığı bulgur pilavı yeme hakkım var ama başından beri yemiyorum yemezsem de olur
faydası yok çünkü
Yeseydim de olurdu ama bulgur pirinç bunlar malesef genetiğiyle oynanmış vucutda şekere dönüşen şeyler olduğundan çöp yemiş olurum
Midem ile aklımın arasında bir seçim yapmak gerekirse mantığı seciyorum
Patatesi de nasıl yediğin önemli patates yediğin gün diğer yediklerine çok dikkat ediceksin etmezsen daha çok kilo aldırır nişasta çünkü . Patatesi oyuzden herkes bilinçli yiyemez riskli :)
Meyveyi bana diyetisyen mutlaka ye diyordu ya günde en az bir meyve ye derdi
Kiz ilk günden korkup kacmasin dedim :)
Patates kan sekerini yukselttigi icin sevilmez ama bende o etkiyi yapmiyor.%40 karbonhidrat hakkim var zaten. Ben yagsiz yapıyorum zaten evde yag yok:)
Bana gore tukettiklerimden sadece latte kahveli olan zararlı kimseye onermem. onun da hikayesini biliyorsunuz.
Meyve soğuk duş etkisi yapiyor bende. Korkuyorum yemeye.
Bu ara doyma hissim var. Bozmaya da niyetim yok. :)
Cipsini kendin yap ?Şuan gözümde canlandırmıyorum iki öğünle doymayı cips yememeyi çekirdek yememeyi hani ucundan fire vermek de olmalı sanki :)
Cipsini kendin yap ?
Patatesi kabağı incecik doğra yağlı kağıt üstünde fırında bol baharatlı ye ?
Cipsin ne faydası var ki yiceksin
Kilo verip cips yiyip alıp geri kilo vermenin amacı ne ola ki :)
Tuzlu çekirdek yerine tuzsuz çekirdek yiyebilirsin yeme diyen yok ki kuruyemise
Aslında goguslerin normal ama fit görüntü istiyorsun demek kibaharatın bol olduğu cipse bayılırım :))
kilo verdikten sonra göğüslerimin küçüldüğünü görürsem kesinlikle yemem en büyük isteğim ve beni durduracak şey o çünkü
Ben tek öğün yiyorum dikkat edersen:)Şuan gözümde canlandırmıyorum iki öğünle doymayı cips yememeyi çekirdek yememeyi hani ucundan fire vermek de olmalı sanki :)
Daha önce hiç okumamissiniz bizi demek ki :)
Skandal gibiydim
100 kilo olmak için paso abur cubur yemek gerek zaten
Yemek yiyerek kilo alınmaz ki abur cubur tatlılar kilo yapar
100 olana kadar abur cubur yedim
Günlük 1 litre kola
1 kg dondurma
Baklava
Tek oturuşta 10 lahmacun
3 hamburger
3/4 tabak patates kızartması
Hergun dolma köfte kısır
Gece yatana kadar yerdim
Günde 3/4 meyve mutlaka tam meyve kurduydum
Meyve şeker yediğin için tatlı krizin tutuyor zaten
Şeker almazsan vücutda unutuyor
Hani benim niye krizim yok ? :) Şeker bagimlisiydim
Tek oturuşta 5 kg çikolata yedin mi
Demek ki yemezsen kriz olmuyor Muş
Kesinlikle ...Ben tek öğün yiyorum dikkat edersen:)
günde sekiz kisilik pastadan dustum.
Sebzeyi sevmem meyve yerdim. Once sutlu tatlilara sivi tatlilara çevirdim sonra tatliyi biraktim. Küçük bir mandalina bile insülin direncimi ziplatiyor.
Nisayla başladığımdan beri sebzeyi arttırdım. Bademi ona ben önermiştim ama kendim kullanmıyordum kilo yapar diye. Hain arkadaş ben:)
15 kilo verdiğimde badem cok yardımcı olmustu. O yuzden onerdim.
Simdi de yardımcı oluyor. Sayesinde 59 u gördüm.