Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Fazla uzun olmuş kızlar kusura bakmayın, pek bi dertliyim bu kilolar yüzünden anlatmaya başlayınca durduramiyorum kendimi :)

Boyuna gore 5 kilo vermelisin zaten. 7 haftada rahat rahat verirsin.

Haha genelde tam tersi olur degil mi.
bende gogus kucultturmek ıstemıstım
gercekden buyuk gogus guzel degıl
bel agrısı boyun agrısı
benım 97 cm metreyle olcunce
95 d gıyıyorum

20 kıloda 5 cm kuculdu gogsum sadece oda sırtdan gıttıgı ıcın airbagler hala yerınde

AEG kullaniyorum . Benim de onceki tartilar hep bozuk cikti. Geri donerdim. Bunun pili de bitmedi 3 sene oldu.

Sahur nedeniyle gec yiyorsunuz o yuzden su topluyor. Iftardan once o acidan mantikli aslinda.

Zaten iki hafta kaldi . Sonra normal saatlere doneriz.

59 gorundu sonunda sukur sevındım senın adına
1 ayda 5 kılo verırsın sen cok rahat
Tahmin et ne iciyorum simdi tabi ki latte. Sana demistim patates ve latte bana kilo verdiriyor diye.

Allah bagislasin. Saglik acisindan zor donemler gecirmissin.

Sanirim tek sikintin hamur isleri. Hamur islerine ara vermelisin , onlar bas dusmanimiz. Bi dilim ekmek yiyorum hoppp + 4 kilo. O kadar farkediyor. Onun yerine bademi tercih et canim.

Oo seninki de masallah biraz daha gider . Biraz da gerekiyor ya. En guzeli Angelina Jolie nin 34 C idi galiba. Nerden mi biliyorum.

Boyuna gore 5 kilo vermelisin zaten. 7 haftada rahat rahat verirsin.

3 aya yakın gittim diyetisye

benim sırttan gidince azıcık da göğüsten daha toplu durur sanki valla olmazsa ameliyat yolu görünüyor bende sırt ağrısı göğüsten kaynaklanan bir ağrı vs yok

3 aya yakın gittim diyetisye

benim sırttan gidince azıcık da göğüsten daha toplu durur sanki valla olmazsa ameliyat yolu görünüyor bende sırt ağrısı göğüsten kaynaklanan bir ağrı vs yok
Biz daha cok soguk dus etkisi yapiyoruz. Menu bildirimleri no no lar. Alinan kilolar da puanlar hopp gidiyor. Eee farkindalik olusuyor. Uzerine spor da yapiyorsan kendi iyiligin icin iyi olur.

Diyetisyene de git tabi ki. Menu acisindan N nscckts yi ornek alabilirsin. O tam bi Karatayci.

Hosgeldin ATTRAENTE. Resmini gormedim ama kilolarindan kurtulabilirsin. Buna bi engel yok.

Her gun menu paylasimi gerekiyor yalniz. Yaparsin bu isi.

şimdi herkes farklı menüler mi ?

ortak bir menü yok mu herkesin uyduğu

şimdi herkes farklı menüler mi ?

ortak bir menü yok mu herkesin uyduğu
hayır
kımısı latte ıcerek patates yıyerek kılo verıyor
kımısı pudıng yıyerek

tek saglıklı beslenen benım

ben sabah veya sahur
2 haslanmıs yumurta veya zeytınyaglı omlet
1 tabak salata
2 bardak ayran
2 dılım peynır
5 zeytın
1 avuc badem cevız yer

aksam 1 porsıyon et salata 2 bardak ayran ıcerım bazen etlı sebze bazen balık bazen tavuk

bazen canım hıc bırsey ıstemez ogun sadece salata ayran tuketırım ama gunde 2 yumurtam genelde mutlaka vardır

ekmek seker unlu seyler hazır paketlenmıs gıdalar meyve tatlı asla ama asla yemem ıcmem :)

yanı tıpık karatay dıyetı yapıyorum

3 sene once 59.8 kiloyu gormustum bu 59.7 kg 6 sene onceki kilom. 61 kilo iken diyete baslayip 80 lere cikmistim. Bi aralar da 48 kiloydum.

Süper!! Ben de bayrama 69 görmek istiyorum. Olur mu acep?

Kesinlikle! Hep dolgulu sütyenlerle gezip, düğüne doğru telaşlanları gördüm, ama küçültmek isteyen ilk defa şahit oldum.

Fazla uzun olmuş kızlar kusura bakmayın, pek bi dertliyim bu kilolar yüzünden anlatmaya başlayınca durduramiyorum kendimi :)
Detay severiz bir, gayet güzel olmuş Maşallah, 3 çocuk ve çalışma hayatı kolay değildir. O eşi acil sebzeye alıştırmalı yalnız. Evde ağırlığınızı koyun. Damardan girin, onun yüzünden kilo aldığınızı, çocuklarında bu yanlış düzene alışacağını vs aklına sokun.

canım ben 21 yaşıma kadar hayatımda 1 kez olsun yumurta zeytin yemiş insan değildim takii diyetisyen mecbur kılınca
bende sahurda 1 tane yiyorum ama beyazını az yiyorum midem almıyor
kırmızı et asla yemem ama köfte kıyma yerim :) hergün aynı sahur mu yapıyorsun su tüketimin nasıl ?
bitki çayı tüketiyo musun

Yeni katilan arkadaslar ;

Samsonn tarti resmini yukledi
kokulusabun yuklemedi
ATTRAENTE yuklemedi
Esenmine yuklemedi
B _bilsemki_ yuklemedi

Listeye eklemem icin tarti resminizi bugun yuklemeniz sart kizlar, menu bildirimi icin de bugunden baslayip N nscckts yi etiketliyorsunuz. Bildirilmeyen menu icin -2 puan alirsiniz kupa sayiniza etkisi olur. Yarin yuklenen resimler kabul edilmeyecektir, son katilim bugun. Resim yuklerken , oruclu olup olmadiginizi , oruclu degilseniz tok olup olmadiginizi yaziniz lutfen.

Evde ağırlığınızı koyun. Damardan girin, onun yüzünden kilo aldığınızı, çocuklarında bu yanlış düzene alışacağını vs aklına sokun.

katılıyorum
dıyete baslarken esımde benle basladı
dedım tek basıma basaramam bana destek ol kendısı de benımle almıstı zaten kılo
esımde verdı ıdeal olması gerektıgı kılosunda suan :) yoksa zor yanı

yemezsen kılo veremezsın
et yemek zorunda degılsın et yemıyorsan balık var mercımek var proteın ıceren bırsuru tahıl var yerıne gecen mantar falan
ama zeytın yumurta bunlar yenırse daha saglıklı olur

gunde 3 lıtre su ıcıyorum
172 boyum var boyuma gore ortalama 3 lıtre ıcmem gerekıyormus zaten
bırde burası sıcak bolge asırı terlıyorum bazen 3 lıtre bıle az gelıyor
sekersız turk kahvem cayım zahter yanı kekik cayımda var gun ıcınde sınırsız ıcebılırsın dedı doktorum

hayır
kımısı latte ıcerek patates yıyerek kılo verıyor
kımısı pudıng yıyerek
Rica ederim puding yemiyorum ben.

Keske herkesin istedigi tarafta olsa . Bolgesel zayiflama olsa, yag enjeksiyonu oluyor ama neden sadece 2 sene kaliyor degil mi. Vucut onu eritiyor cunku.

Olur canim neden olmasin bence iyi bir adim attin bugun. Paketli gida yemiyorsun zaten, Sarelladan da sogumussun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…