- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.381
bende gogus kucultturmek ıstemıstımBoyuna gore 5 kilo vermelisin zaten. 7 haftada rahat rahat verirsin.
Haha genelde tam tersi olur degil mi.
Ya ben akşama doğru yüklesem kesin -300/ 500 olurdu. Bence aşırı su kaybından gerçekçi olmuyor. Oruçta olsak öğlen 12 ye kadar tartılmış olmak daha mantıklı sanki.
Tartının markasını da at
Gözümde gencecik, kıvrımlı bir hatun canlandı valla. Haklısın büyük göğüsler insanı olduğundan kilolu gibi gösteriyor, sen 50 kg ile süper olursun bence. Benimkiler olduğunda küçülse geriye bişey kalamayacak.
ATTRAENTE ne yaptın ya, 40 orta yaş mı? 7 hafta sonra paylaşağın yeni resmi hayal et
Tahmin et ne iciyorum simdi tabi ki latte. Sana demistim patates ve latte bana kilo verdiriyor diye.59 gorundu sonunda sukursevındım senın adına
1 ayda 5 kılo verırsın sen cok rahat
Allah bagislasin. Saglik acisindan zor donemler gecirmissin.Hemen kendimi tanıtayım efemm
35 yaşında, evli, 3 çocuk annesi aynı zamanda okul müdürlüğü yapan, 1.58 boyunda 76 kilo bir bayanım.
18 20li yaşlardayken 58 den aşağı düşmedim hiç. Evlendiğimde 60 kiloydum.
Ikizlerime tedaviyle hamile kaldığım için iğneler, ilaçlar, hormonlar derken 75 kiloyla hamileliğim başladı. Çok zorlu bir hamilelik olduğundan kilo verdim ve yine 75 kiloyla doğuma gittim. 1 hafta sonra 63 tüm. Derkeeen ikizlerim 4 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim buarada yemeler içmeler falan 69 oldum. Ikinci doğumuma da 75 le gittim. 1 hafta sonra 68 dim. Doğum kontrol için birçok teknik sorun oldu bende ve doktorum en son 3 aylık iğneleri önerdi ama çok kilo alırsın dedi. 4. bir hamileliktense kilo alayım dedim ama yanlış düşünmüşüm. Maalesef 86-87 lere kadar çıktım. Değişen gardrobum, ayakkabılarim ( ki 37 giyen ben 39a çıktım.) Diz ve ayak bileklerimin ağrıları, yorgunluk, üşengeçlik, düzensiz ve gereksiz yemekler...
Böyle uzaar gider arkadaşlar. Pantolonda 46 bedende dar gelmeye başlayınca baktım olmuyor toparlanmaya karar verdim.
Işte ağır ağır ilerliyorum şuan. Normalde tatlıyla aram yok, arada bir çikolata onunda bitterini yerim. Şeker sevmiyorum. Çay ve kahve şekersiz içerim. Asitli içecekler yıllardır evimize girmez. Çocuklar da olunca meyve suyunu kendim yaparım. Hazır paketli gıdalar da aynı, almiyor ve yemiyoruz. Tek sıkıntım eşim hiç sebze yemiyor ben yerim ama bende seçiciyim biraz. Böyle olunca da daha çok mantı, pilav, patates vb. şeyler oluyor menülerde. Hamur işi sıklıkla yaparım. Özellikle hafta sonu kahvaltılarına. İşte bu yüzdende bu hamur işleri beni mahvediyor.
Oo seninki de masallah biraz daha gider . Biraz da gerekiyor ya. En guzeli Angelina Jolie nin 34 C idi galiba. Nerden mi biliyorum.bende gogus kucultturmek ıstemıstım
gercekden buyuk gogus guzel degıl
bel agrısı boyun agrısı
benım 97 cm metreyle olcunce
95 d gıyıyorum
20 kıloda 5 cm kuculdu gogsum sadece oda sırtdan gıttıgı ıcın airbagler hala yerınde
3 aya yakın gittim diyetisyeBoyuna gore 5 kilo vermelisin zaten. 7 haftada rahat rahat verirsin.
bende gogus kucultturmek ıstemıstım
gercekden buyuk gogus guzel degıl
bel agrısı boyun agrısı
benım 97 cm metreyle olcunce
95 d gıyıyorum
20 kıloda 5 cm kuculdu gogsum sadece oda sırtdan gıttıgı ıcın airbagler hala yerınde
Biz daha cok soguk dus etkisi yapiyoruz. Menu bildirimleri no no lar. Alinan kilolar da puanlar hopp gidiyor. Eee farkindalik olusuyor. Uzerine spor da yapiyorsan kendi iyiligin icin iyi olur.3 aya yakın gittim diyetisye
benim sırttan gidince azıcık da göğüsten daha toplu durur sanki valla olmazsa ameliyat yolu görünüyor bende sırt ağrısı göğüsten kaynaklanan bir ağrı vs yok
Hosgeldin ATTRAENTE. Resmini gormedim ama kilolarindan kurtulabilirsin. Buna bi engel yok.Tiroid ya da vitamin eksikliği sorunum yok
Son aldığım 10 kiloyla insülin direnci oluşmuştur sanırım
Hormonlarımı da çok ciddiye almıyorum, hep kiloluydum ben
Sporculuğumda bile herkes 53 kilodan 55 kategorisinde dövüşürdü ben 55,5 tan 55 e girerdim =) o 2,5 kiloyu yıllarca inatla vermedim. Yediklerime göre aslında kilom çok az, cidden yediğim miktarları yazsam dibin düşer =)) kilo kaldıran bir vücudum var, 72 kilo olduğum zaman 38 beden giyiyorum, boyum 1,62 yıllarca bu + beni idare etti ama şimdi yaşım 40 şeklim değişiyor, tipim değişiyor ve bu değişimden sıkıntılıyım, diğer açtığım konuda resmimi görmüşsündür, artık orta yaşlı bir kadınım =)) bundan kurtulmayı inan çok istiyorum, kendimi çok yetersiz ve beceriksiz hissediyorum, resmen depresifleşiyorum
hayırşimdi herkes farklı menüler mi ?
ortak bir menü yok mu herkesin uyduğu
3 sene once 59.8 kiloyu gormustum bu 59.7 kg 6 sene onceki kilom. 61 kilo iken diyete baslayip 80 lere cikmistim. Bi aralar da 48 kiloydum.
Detay severiz bir, gayet güzel olmuşFazla uzun olmuş kızlar kusura bakmayın, pek bi dertliyim bu kilolar yüzünden anlatmaya başlayınca durduramiyorum kendimi :)
hayır
kımısı latte ıcerek patates yıyerek kılo verıyor
kımısı pudıng yıyerek
tek saglıklı beslenen benım
ben sabah veya sahur
2 haslanmıs yumurta veya zeytınyaglı omlet
1 tabak salata
2 bardak ayran
2 dılım peynır
5 zeytın
1 avuc badem cevız yer
aksam 1 porsıyon et salata 2 bardak ayran ıcerım bazen etlı sebze bazen balık bazen tavuk
bazen canım hıc bırsey ıstemez ogun sadece salata ayran tuketırım ama gunde 2 yumurtam genelde mutlaka vardır
ekmek seker unlu seyler hazır paketlenmıs gıdalar meyve tatlı asla ama asla yemem ıcmem :)
yanı tıpık karatay dıyetı yapıyorum
Evde ağırlığınızı koyun. Damardan girin, onun yüzünden kilo aldığınızı, çocuklarında bu yanlış düzene alışacağını vs aklına sokun.
yemezsen kılo veremezsıncanım ben 21 yaşıma kadar hayatımda 1 kez olsun yumurta zeytin yemiş insan değildim takii diyetisyen mecbur kılınca
bende sahurda 1 tane yiyorum ama beyazını az yiyorum midem almıyor
kırmızı et asla yemem ama köfte kıyma yerim :) hergün aynı sahur mu yapıyorsun su tüketimin nasıl ?
bitki çayı tüketiyo musun
Rica ederim puding yemiyorum ben.hayır
kımısı latte ıcerek patates yıyerek kılo verıyor
kımısı pudıng yıyerek
Keske herkesin istedigi tarafta olsa . Bolgesel zayiflama olsa, yag enjeksiyonu oluyor ama neden sadece 2 sene kaliyor degil mi. Vucut onu eritiyor cunku.Süper!! Ben de bayrama 69 görmek istiyorum. Olur mu acep?
Kesinlikle! Hep dolgulu sütyenlerle gezip, düğüne doğru telaşlanları gördüm, ama küçültmek isteyen ilk defa şahit oldum.
Detay severiz bir, gayet güzel olmuşMaşallah, 3 çocuk ve çalışma hayatı kolay değildir. O eşi acil sebzeye alıştırmalı yalnız. Evde ağırlığınızı koyun. Damardan girin, onun yüzünden kilo aldığınızı, çocuklarında bu yanlış düzene alışacağını vs aklına sokun.