- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.361
6 mıydı neydı oyle bırseydı cok net hatırlamıyorum
ınsulın dırencım de baya yuksektı hatta bunca zaman nasıl seker hastası olmamıssın hayret ! 2 senedır bu dırencle genelde ılac verılır seker hastasına dedı ucundan kurtardım onuda
1 ayda tamamen gectı cunku komple yagdan verdım kıloyu
ve ınanılmaz dısıplınlı yedım. yemem gerekenlerı yedım sadece
hala oyleyım
ozellıkle yavas gıdıyorum bu aralar kolumda fazla yumusama oldu derı amelıyatı sarkma falan kaldıramam hıc daha once bırcok sebepten amelıyat olmus bırı olarak cok korkuyorum vucudumla alakalı estetık amelıyatı psıkolojık olarak kaldıramam
oyuzden haftada 500 gr dan fazla vermemeye calısıyorum ama pıt pıt gıdıyor valla
vucut duzen tutturunca duzenı bozmayınca kendılıgınden gıdıyor
Canım, senin pilates vakti gelmiş yavaştan sanki. İphone, ipad varsa çok güzel bir app önebilirim sıkılaşmak için.
Bu arada menü için çok özür. Sabah sadece 1 yumurta ve 1 bardak yeşil çay. Akşam ne yerim bilmiyorum yeniden etiketleyeceğim.
Hosgeldin. Sonunda aramiza katabildik seni.
Vay iddiali seni.
Tarti markani gizleseydin.
Hoşbulduumm :)) Ayaklarımı kesmek için uğraştım, tartı dandik diye umursamadım Ama banyo da 10 kg bir su şişem var. Doğru ölçüyor mu diye önce onla test ettim
@_Makaron_ , Samsonn , N nscckts geldim bakalım :)
Sizinle yeni baştan başlayayım
Karnım tok, giyinik ve regly olmak üzere şiş halimle 83 kiloyum, iradesizim, mide hastasıyım
Oruç tutamıyorum ama Ramazan yüzünden dengem ciddi şekilde bozuldu, iftar saati geç o yüzden yemeği geç yiyoruz, sahur hazırlamak var uykusuzluktan perişanım. Her hafta sonu onlarca misafir ağırlıyorum, bu gün perişanlıktan vitamin aldım tüm ağzım yara direncim düştü sanırım. Samsonn un tüm çabalarına rağmen şekerden yakamı kurtaramadım, nasıl motive olurum bilmiyorum ama geldim =( Sanırım hormonlarımda da bir oynama var, galiba menapoza doğru gidiyorum, 45 günde bir regly oluyorum, sıkıntılıyım yani =(
Hoşgeldin Attraente!! Şekeri ve gluteni sıfırlasan bence çoğu şikayetin yok olacak. Mide sorunları için taze zencefil suyu içmeyi deneyebilirsin. Şekerden kurtulmanın tek yolu sıfır kaçamak. Arsenik gibi göreceksin, asla, 1 gram bile almak yok...2 hafta hiç bünyene sokmasan sonra inan canın hiç istemeyecek.
Totolar duyun sesimizi.
Bugun 6 senedir gormedigim kiloyu gordum ben de eh iste.
Tek rakibim JLo!! hayır bütün gün ofisde oturuyorum niye bu kadar kocaman ve göze batar şekilde halaa. Hani millet squat yapıyor ya, öyle inan :S Sen 59'u mu gördün? Tartı için akşamı beklemeee