Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Canım, senin pilates vakti gelmiş yavaştan sanki. İphone, ipad varsa çok güzel bir app önebilirim sıkılaşmak için.
Bu arada menü için çok özür. Sabah sadece 1 yumurta ve 1 bardak yeşil çay. Akşam ne yerim bilmiyorum yeniden etiketleyeceğim.

Hosgeldin. Sonunda aramiza katabildik seni.

Vay iddiali seni.

Tarti markani gizleseydin.

Hoşbulduumm :)) Ayaklarımı kesmek için uğraştım, tartı dandik diye umursamadım Ama banyo da 10 kg bir su şişem var. Doğru ölçüyor mu diye önce onla test ettim

Hoşgeldin Attraente!! Şekeri ve gluteni sıfırlasan bence çoğu şikayetin yok olacak. Mide sorunları için taze zencefil suyu içmeyi deneyebilirsin. Şekerden kurtulmanın tek yolu sıfır kaçamak. Arsenik gibi göreceksin, asla, 1 gram bile almak yok...2 hafta hiç bünyene sokmasan sonra inan canın hiç istemeyecek.
Totolar duyun sesimizi.
Bugun 6 senedir gormedigim kiloyu gordum ben de eh iste.

Tek rakibim JLo!! hayır bütün gün ofisde oturuyorum niye bu kadar kocaman ve göze batar şekilde halaa. Hani millet squat yapıyor ya, öyle inan :S Sen 59'u mu gördün? Tartı için akşamı beklemeee

Iyi ki seninle tanismisiz. Bakisiyorduk arada ama bu konuyla taclandirdik.
aynen oyle
ben senı genel olarak begenırdım bılıyorsun uzaktan merhaba merhabaydık ıyı oldu sen bana daha ıyı geldın :) benım sana bır katkım olmadı sahsen
hakkını helal et kız :)

Hosgeldin esen seninle ozelden de konustuk . Burasi sana iyi gelecek.

Tarti markasi hakkinda bir fikrin oldu mu.

Totolar duyun sesimizi.

Bugun 6 senedir gormedigim kiloyu gordum ben de eh iste.
Hoş bulduk canım,

Umarım iyi geleceğine inanıyorum küçülür dendikçe daha da bir hevesleniyor insan

Tartı için de rast gele gidip alıcam artık akşama :)

J Lo da toto konusunda sanslidir. Tipik armut o da.

Yok beni tartimdan tanirlar ben gizemliyim filan goreceksin burada hedef kilona ineceksin.

59 u gordum, 3 sene onceki kilom birazdan atacagim.

Hoş bulduk canım,

Umarım iyi geleceğine inanıyorum küçülür dendikçe daha da bir hevesleniyor insan

Tartı için de rast gele gidip alıcam artık akşama :)
Gogusleri kuculen o cogunluktan degilsen cok sanslisin diyecegim. Goguslerde de yag dokusu var cunku. Benim ilk giden bolge orasi cunku . Gerci 75 B ile idare ediyoruz.

Gogusleri kuculen o cogunluktan degilsen cok sanslisin diyecegim. Goguslerde de yag dokusu var cunku. Benim ilk giden bolge orasi cunku . Gerci 75 B ile idare ediyoruz.

İnşallah göğüsleri küçülen çoğunluktanımdır

aç kalırken kendimi sadece onunla motive edeceğim çünküü

4 ay sonra evleniyorum tabi gelinlik de önemli

J Lo da toto konusunda sanslidir. Tipik armut o da.

Yok beni tartimdan tanirlar ben gizemliyim filan goreceksin burada hedef kilona ineceksin.

59 u gordum, 3 sene onceki kilom birazdan atacagim.

Sorma, kıyafetlere 2 beden fark attırıyor. İnşallah canım ya, sizinle motive olacağıma inanıyorum kesinlikle.

59 gerçekten kutlanmaya değer!! Maşallah Bekliyoruz fotoyu da

Sorma, kıyafetlere 2 beden fark attırıyor. İnşallah canım ya, sizinle motive olacağıma inanıyorum kesinlikle.

59 gerçekten kutlanmaya değer!! Maşallah Bekliyoruz fotoyu da
Geliyorum leyyynn dur bekle. Yukluycem simdi.

Hayir biz 17:00 21:00 araligi demistik oruc tutan arkadaslarimiza uymak icin.

Yeni arkadaslar farkli cunku onlarin erken yuklemesi gerekiyor, oruc tutanlar haric.

Tiroid ya da vitamin eksikliği sorunum yok
Son aldığım 10 kiloyla insülin direnci oluşmuştur sanırım
Hormonlarımı da çok ciddiye almıyorum, hep kiloluydum ben
Sporculuğumda bile herkes 53 kilodan 55 kategorisinde dövüşürdü ben 55,5 tan 55 e girerdim =) o 2,5 kiloyu yıllarca inatla vermedim. Yediklerime göre aslında kilom çok az, cidden yediğim miktarları yazsam dibin düşer =)) kilo kaldıran bir vücudum var, 72 kilo olduğum zaman 38 beden giyiyorum, boyum 1,62 yıllarca bu + beni idare etti ama şimdi yaşım 40 şeklim değişiyor, tipim değişiyor ve bu değişimden sıkıntılıyım, diğer açtığım konuda resmimi görmüşsündür, artık orta yaşlı bir kadınım =)) bundan kurtulmayı inan çok istiyorum, kendimi çok yetersiz ve beceriksiz hissediyorum, resmen depresifleşiyorum

Geliyorum leyyynn dur bekle. Yukluycem simdi.

Hayir biz 17:00 21:00 araligi demistik oruc tutan arkadaslarimiza uymak icin.

Yeni arkadaslar farkli cunku onlarin erken yuklemesi gerekiyor, oruc tutanlar haric.

Ya ben akşama doğru yüklesem kesin -300/ 500 olurdu. Bence aşırı su kaybından gerçekçi olmuyor. Oruçta olsak öğlen 12 ye kadar tartılmış olmak daha mantıklı sanki.

Tartının markasını da at

aldım canım kesinlikle istemiyor ama bende önemsemiyorum onun istediğini bir beden büyük alıyorum hep kıyafetlerimi göğsümden kaynaklı

Gözümde gencecik, kıvrımlı bir hatun canlandı valla. Haklısın büyük göğüsler insanı olduğundan kilolu gibi gösteriyor, sen 50 kg ile süper olursun bence. Benimkiler olduğunda küçülse geriye bişey kalamayacak.

ATTRAENTE ne yaptın ya, 40 orta yaş mı? 7 hafta sonra paylaşağın yeni resmi hayal et

yok gormedım resmını hıc dur bır bakayım :)

Hemen kendimi tanıtayım efemm
35 yaşında, evli, 3 çocuk annesi aynı zamanda okul müdürlüğü yapan, 1.58 boyunda 76 kilo bir bayanım.
18 20li yaşlardayken 58 den aşağı düşmedim hiç. Evlendiğimde 60 kiloydum.
Ikizlerime tedaviyle hamile kaldığım için iğneler, ilaçlar, hormonlar derken 75 kiloyla hamileliğim başladı. Çok zorlu bir hamilelik olduğundan kilo verdim ve yine 75 kiloyla doğuma gittim. 1 hafta sonra 63 tüm. Derkeeen ikizlerim 4 aylıkken tekrar hamile olduğumu öğrendim buarada yemeler içmeler falan 69 oldum. Ikinci doğumuma da 75 le gittim. 1 hafta sonra 68 dim. Doğum kontrol için birçok teknik sorun oldu bende ve doktorum en son 3 aylık iğneleri önerdi ama çok kilo alırsın dedi. 4. bir hamileliktense kilo alayım dedim ama yanlış düşünmüşüm. Maalesef 86-87 lere kadar çıktım. Değişen gardrobum, ayakkabılarim ( ki 37 giyen ben 39a çıktım.) Diz ve ayak bileklerimin ağrıları, yorgunluk, üşengeçlik, düzensiz ve gereksiz yemekler...
Böyle uzaar gider arkadaşlar. Pantolonda 46 bedende dar gelmeye başlayınca baktım olmuyor toparlanmaya karar verdim.

Işte ağır ağır ilerliyorum şuan. Normalde tatlıyla aram yok, arada bir çikolata onunda bitterini yerim. Şeker sevmiyorum. Çay ve kahve şekersiz içerim. Asitli içecekler yıllardır evimize girmez. Çocuklar da olunca meyve suyunu kendim yaparım. Hazır paketli gıdalar da aynı, almiyor ve yemiyoruz. Tek sıkıntım eşim hiç sebze yemiyor ben yerim ama bende seçiciyim biraz. Böyle olunca da daha çok mantı, pilav, patates vb. şeyler oluyor menülerde. Hamur işi sıklıkla yaparım. Özellikle hafta sonu kahvaltılarına. İşte bu yüzdende bu hamur işleri beni mahvediyor.

80C canım
göğsüm 95 göğüs altım 78 cm falan bu da eşittir 80c imiş boyum kısa ya kaldıramıyorum herhalde
Boyuna gore 5 kilo vermelisin zaten. 7 haftada rahat rahat verirsin.

Evleniyorum diye göğüs küçültmek isteyen tek KK hatunu alarak tarihe geçtin şu an Damadın fikrini aldın mı bu konuda?

Haha genelde tam tersi olur degil mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…