- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.172
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.361
6 mıydı neydı oyle bırseydı cok net hatırlamıyorum
ınsulın dırencım de baya yuksektı hatta bunca zaman nasıl seker hastası olmamıssın hayret ! 2 senedır bu dırencle genelde ılac verılır seker hastasına dedı ucundan kurtardım onuda
1 ayda tamamen gectı cunku komple yagdan verdım kıloyu
ve ınanılmaz dısıplınlı yedım. yemem gerekenlerı yedım sadece
hala oyleyım
ozellıkle yavas gıdıyorum bu aralar kolumda fazla yumusama oldu derı amelıyatı sarkma falan kaldıramam hıc daha once bırcok sebepten amelıyat olmus bırı olarak cok korkuyorum vucudumla alakalı estetık amelıyatı psıkolojık olarak kaldıramam
oyuzden haftada 500 gr dan fazla vermemeye calısıyorum ama pıt pıt gıdıyor valla
vucut duzen tutturunca duzenı bozmayınca kendılıgınden gıdıyor
Hosgeldin. Sonunda aramiza katabildik seni.
Vay iddiali seni.
Tarti markani gizleseydin.
@_Makaron_ ,Samsonn , N nscckts geldim bakalım :)
Sizinle yeni baştan başlayayım
Karnım tok, giyinik ve regly olmak üzere şiş halimle 83 kiloyum, iradesizim, mide hastasıyım
Oruç tutamıyorum ama Ramazan yüzünden dengem ciddi şekilde bozuldu, iftar saati geç o yüzden yemeği geç yiyoruz, sahur hazırlamak var uykusuzluktan perişanım. Her hafta sonu onlarca misafir ağırlıyorum, bu gün perişanlıktan vitamin aldım tüm ağzım yara direncim düştü sanırım. Samsonn un tüm çabalarına rağmen şekerden yakamı kurtaramadım, nasıl motive olurum bilmiyorum ama geldim =( Sanırım hormonlarımda da bir oynama var, galiba menapoza doğru gidiyorum, 45 günde bir regly oluyorum, sıkıntılıyım yani =(
Totolar duyun sesimizi.
Bugun 6 senedir gormedigim kiloyu gordum ben de eh iste.
aynen oyleIyi ki seninle tanismisiz. Bakisiyorduk arada ama bu konuyla taclandirdik.
Hoş bulduk canım,Hosgeldin esen seninle ozelden de konustuk . Burasi sana iyi gelecek.
Tarti markasi hakkinda bir fikrin oldu mu.
Totolar duyun sesimizi.
Bugun 6 senedir gormedigim kiloyu gordum ben de eh iste.
Canım, senin pilates vakti gelmiş yavaştan sanki. İphone, ipad varsa çok güzel bir app önebilirim sıkılaşmak için.
Bu arada menü için çok özür. Sabah sadece 1 yumurta ve 1 bardak yeşil çay. Akşam ne yerim bilmiyorum yeniden etiketleyeceğim.
Hoşbulduumm :)) Ayaklarımı kesmek için uğraştım, tartı dandik diye umursamadımAma banyo da 10 kg bir su şişem var. Doğru ölçüyor mu diye önce onla test ettim
Hoşgeldin Attraente!! Şekeri ve gluteni sıfırlasan bence çoğu şikayetin yok olacak. Mide sorunları için taze zencefil suyu içmeyi deneyebilirsin. Şekerden kurtulmanın tek yolu sıfır kaçamak. Arsenik gibi göreceksin, asla, 1 gram bile almak yok...2 hafta hiç bünyene sokmasan sonra inan canın hiç istemeyecek.
Tek rakibim JLo!!hayır bütün gün ofisde oturuyorum niye bu kadar kocaman ve göze batar şekilde halaa. Hani millet squat yapıyor ya, öyle inan :S Sen 59'u mu gördün? Tartı için akşamı beklemeee
Gogusleri kuculen o cogunluktan degilsen cok sanslisin diyecegim.Hoş bulduk canım,
Umarım iyi geleceğine inanıyorum küçülür dendikçe daha da bir hevesleniyor insan
Tartı için de rast gele gidip alıcam artık akşama :)
Gogusleri kuculen o cogunluktan degilsen cok sanslisin diyecegim.Goguslerde de yag dokusu var cunku. Benim ilk giden bolge orasi cunku . Gerci 75 B ile idare ediyoruz.
80 C degil miydi aslinda cok buyuk degil sana neden bu kadar buyuk geliyor . Hani bi DD F olsa anlarim.İnşallah göğüsleri küçülen çoğunluktanımdır
aç kalırken kendimi sadece onunla motive edeceğim çünküü
4 ay sonra evleniyorum tabi gelinlik de önemli
J Lo da toto konusunda sanslidir. Tipik armut o da.
Yok beni tartimdan tanirlar ben gizemliyim filan goreceksin burada hedef kilona ineceksin.
59 u gordum, 3 sene onceki kilom birazdan atacagim.
Evleniyorum diye göğüs küçültmek isteyen tek KK hatunu alarak tarihe geçtin şu anİnşallah göğüsleri küçülen çoğunluktanımdır
aç kalırken kendimi sadece onunla motive edeceğim çünküü
4 ay sonra evleniyorum tabi gelinlik de önemli
Geliyorum leyyynn dur bekle. Yukluycem simdi.Sorma, kıyafetlere 2 beden fark attırıyor. İnşallah canım ya, sizinle motive olacağıma inanıyorum kesinlikle.
59 gerçekten kutlanmaya değer!! MaşallahBekliyoruz fotoyu da
80 C degil miydi aslinda cok buyuk degil sana neden bu kadar buyuk geliyor . Hani bi DD F olsa anlarim.
5 kiloda acaip farkeder.
gunluk menuyu buraya yazıyoruz yazarken benıde etıketlersen cok sevınırım o ıslere ben bakıyorum :)
ınsulın dırencı troıd sorunu d vıtamını eksıklıgı hepsı vardır sende
hava degısımı kıloya baglı degerlerde oynama hersey mevcutdu bende de
ben dırek ıc hastalıkları ve kalp uzmanı profa gıttım
bana tum bunlardan kurtulman ıcın gunde 2 ogun sabah 10 aksam 5-6 gıbı yıyeceksın ekmek seker un meyve asıtlı ıcecekler omur boyu hayatından cıkacak yoksa seker hastası olursun obez ölursun acıkca soyluyorum kararını ver dedı
98 kıloydum okadar sısmandım kı yag oranımı olcerken error verdı dusun1 bucuk senede 40 kılo almıstım ben
buna sebeplerım vardı sag yumurtam komple alındı tum hormonlar alt ust oldu kılo almaya basladım depresyona gırdım gırdıkce yedım yedıkce gırdım yusyuvarlak dısko topu gıbı oldum
oyle bı noktaya geldım kı burda ozelden aklınyolu1 ıle konusuyorduk aglaya aglaya yazıyordum kıloluyum dıye hemen tartı alıp gruba gırıp bu kıloyu verıyorsun cabucak dedı
benı nasıl korkuttuysa 20 kılo verdım
ben yemek bagımlısıydım anteplıyım malum yedıgım onumde yemedıgım ardımda uykudan uyanıp mantı acmalar kızartma yapmalar gunde 1 lıtre kola 1 oturusta 1 kg baklava yanında dondurmaoyleyken boyleyım sımdı
ben yaptımsa sende yaparsın ben sana ınanıyorum :)
Evleniyorum diye göğüs küçültmek isteyen tek KK hatunu alarak tarihe geçtin şu anDamadın fikrini aldın mı bu konuda?
Geliyorum leyyynn dur bekle. Yukluycem simdi.
Hayir biz 17:00 21:00 araligi demistik oruc tutan arkadaslarimiza uymak icin.
Yeni arkadaslar farkli cunku onlarin erken yuklemesi gerekiyor, oruc tutanlar haric.
aldım canım kesinlikle istemiyor ama bende önemsemiyorum onun istediğinibir beden büyük alıyorum hep kıyafetlerimi göğsümden kaynaklı
yok gormedım resmını hıc dur bır bakayım :)Tiroid ya da vitamin eksikliği sorunum yok
Son aldığım 10 kiloyla insülin direnci oluşmuştur sanırım
Hormonlarımı da çok ciddiye almıyorum, hep kiloluydum ben
Sporculuğumda bile herkes 53 kilodan 55 kategorisinde dövüşürdü ben 55,5 tan 55 e girerdim =) o 2,5 kiloyu yıllarca inatla vermedim. Yediklerime göre aslında kilom çok az, cidden yediğim miktarları yazsam dibin düşer =)) kilo kaldıran bir vücudum var, 72 kilo olduğum zaman 38 beden giyiyorum, boyum 1,62 yıllarca bu + beni idare etti ama şimdi yaşım 40 şeklim değişiyor, tipim değişiyor ve bu değişimden sıkıntılıyım, diğer açtığım konuda resmimi görmüşsündür, artık orta yaşlı bir kadınım =)) bundan kurtulmayı inan çok istiyorum, kendimi çok yetersiz ve beceriksiz hissediyorum, resmen depresifleşiyorum
Su kismi buyutelim.
Selam hosgeldin. Iyi gelir iyi gelir merak etme. Kendini kisaca tanitir misin bize.
Bi de aksama kadar tarti resmini istiyoruz. Almadan birakmayiz.
Hosgeldin. Sonunda aramiza katabildik seni.
Vay iddiali seni.
Tarti markani gizleseydin.
Boyuna gore 5 kilo vermelisin zaten. 7 haftada rahat rahat verirsin.80C canım
göğsüm 95 göğüs altım 78 cm falan bu da eşittir 80c imişboyum kısa ya kaldıramıyorum herhalde
Evleniyorum diye göğüs küçültmek isteyen tek KK hatunu alarak tarihe geçtin şu anDamadın fikrini aldın mı bu konuda?
59 gorundu sonunda sukur3 sene once 59.8 kiloyu gormustum bu 59.7 kg 6 sene onceki kilom. 61 kilo iken diyete baslayip 80 lere cikmistim. Bi aralar da 48 kiloydum.