- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.341
Herkese merhabalar
Aranıza yeni katılacağım,
umarım bana iyi gelir burası da kurtulurum şu kilolardan artık.
Yarışma kurallarını okudum kabul ediyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Ben geldim, buraları yıkmayaaa, listeleri sarsamaya geldimÇok iddalıyım, hypotiroidime rağmen. Dün bir sürü şey yedim, bugün sizlerle ciddi bişekilde başlıyorum diye kapanışı yaptım inşallah.
Bu kadar gecikmeli olarak buna cesaret etmiş olsam da, hem teşvik edip hem aranıza kabul eden A AklinYolu1 'e teşekkürler
Bugünün menüsünü paylaşıyoruz, dünün değil di mi?
Ramazana malum sebeplerden ara.
Sabah 1 adet yumurta yedim ve 1 bardak yeşil çay içtim. Ayrıca 45 dk Leslie yaptım.
Ofiste olduğum için sudan başka bişey yok akşama kadar. Akşam ne yiyeceği mi henüz bilmiyorum.
Bu da merakla beklenen kilom
Eki Görüntüle 2151854
Evvwtttter 69 a az kaldi desene.
Helal sana hakkaten Nisa.Hoşgeldiniz kızlar :)
Samson benim hem insülin direncim hep troid sorunum vardı hatta doktor kilo verebileyim diye ilaç vermişti sağlıklı 2 Ogün Karatay diyetiyle beslenince hepsi geçti ilacı bile bıraktım 2 ayda 98 den 78 e düştüm
Kesin küçülür. Benim de aksine küçülmez umarım, ama toto küçülsün onlar yerine pleaseeeeMerhabalar
Aranıza bende yeni katılacağım
bende pco var 23 yaşındayım 1.55 58 kg yum göğüslerimden şikayetçiyim kilo verirken en büyük hedefim onları küçültmek
umarım göğüslerim küçülerek buradan ayrılırım
Hoşgeldiniz kızlar :)
Samson benim hem insülin direncim hep troid sorunum vardı hatta doktor kilo verebileyim diye ilaç vermişti sağlıklı 2 Ogün Karatay diyetiyle beslenince hepsi geçti ilacı bile bıraktım 2 ayda 98 den 78 e düştüm
6 mıydı neydı oyle bırseydı cok net hatırlamıyorumHelal sana hakkaten Nisa.2 ayda 20 kg!! Maşallah. Acayip motivasyon kaynağısın. TSH'ın kaçlardaydı?
Benim haşimato...15 yıldan fazladır benle bu hastalık. Geçme gibi bir ihtimali olsa keşke
tesekkur ederım :) sende guzel kılo vermıssın superHoşbuldum canım
Maaşallah takdire şayan bir azim ve kilo verme başarısıtebrik ederim
Bizde böööyle yerimizde sayalım.
Tam oturtamadığım kilo verme serüvenim yüzünden gram gram eksiliyo yaa bende
Neyse ki yavaş yavaşta olsa 86 dan 76 ya gelebildim 90 ları görmedenbuda birşeydir diyor kendi kendimi teselli ediyorum
Su kismi buyutelim.Benim için sorun yok kabul edilsin
Ben onu gün içinde iki farklı Ogün sandimdi
Kızlar tek tek tüm yorumları okumak geriye sürekli dönmek zorunda kalıyorum menüleri kaydederken lütfen yazarken beni düşünün olur mu :)
Selam hosgeldin. Iyi gelir iyi gelir merak etme. Kendini kisaca tanitir misin bize.Herkese merhabalar
Aranıza yeni katılacağım,
umarım bana iyi gelir burası da kurtulurum şu kilolardan artık.
Yarışma kurallarını okudum kabul ediyorum ve yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
Hosgeldin. Sonunda aramiza katabildik seni.Ben geldim, buraları yıkmayaaa, listeleri sarsamaya geldimÇok iddalıyım, hypotiroidime rağmen. Dün bir sürü şey yedim, bugün sizlerle ciddi bişekilde başlıyorum diye kapanışı yaptım inşallah.
Bu kadar gecikmeli olarak buna cesaret etmiş olsam da, hem teşvik edip hem aranıza kabul eden A AklinYolu1 'e teşekkürler
Bugünün menüsünü paylaşıyoruz, dünün değil di mi?
Ramazana malum sebeplerden ara.
Sabah 1 adet yumurta yedim ve 1 bardak yeşil çay içtim. Ayrıca 45 dk Leslie yaptım.
Ofiste olduğum için sudan başka bişey yok akşama kadar. Akşam ne yiyeceği mi henüz bilmiyorum.
Bu da merakla beklenen kilom
Eki Görüntüle 2151854
bunların hepsı cozulebılecek sorunlar hıc sıkıntı etme bu bır surec_Makaron_ , Samsonn , N nscckts geldim bakalım :)
Sizinle yeni baştan başlayayım
Karnım tok, giyinik ve regly olmak üzere şiş halimle 83 kiloyum, iradesizim, mide hastasıyım
Oruç tutamıyorum ama Ramazan yüzünden dengem ciddi şekilde bozuldu, iftar saati geç o yüzden yemeği geç yiyoruz, sahur hazırlamak var uykusuzluktan perişanım. Her hafta sonu onlarca misafir ağırlıyorum, bu gün perişanlıktan vitamin aldım tüm ağzım yara direncim düştü sanırım. Samsonn un tüm çabalarına rağmen şekerden yakamı kurtaramadım, nasıl motive olurum bilmiyorum ama geldim =( Sanırım hormonlarımda da bir oynama var, galiba menapoza doğru gidiyorum, 45 günde bir regly oluyorum, sıkıntılıyım yani =(
Hosgeldin esen seninle ozelden de konustuk . Burasi sana iyi gelecek.Merhabalar
Aranıza bende yeni katılacağım
bende pco var 23 yaşındayım 1.55 58 kg yum göğüslerimden şikayetçiyim kilo verirken en büyük hedefim onları küçültmek
umarım göğüslerim küçülerek buradan ayrılırım
Totolar duyun sesimizi.Kesin küçülür. Benim de aksine küçülmez umarım, ama toto küçülsün onlar yerine pleaseeee
aklınyolu1 agzımdan elımden 70 lı rakamlar cıkıyor
gruba ılk geldıgım gun tartılırken nefesımı dısarı verıp tutup tartılıyordum 100 gramın hesabını yapıp
2 gunluk aclıkla 98 cıkmıstım hatırlıyormusun
yag oranımı tartı olcmemıstı error vermıstı
sımdı geldıgımız noktaya bak
ınanasım gelmıyor bazen
sankı ruyadaymısım obez zamanlarımda kabus gormusum gecmıs gıbı
amansız bır hastalıktan kurtulmusum gıbı
bahar asıl bana ıcıme geldı
Hosgeldin esen seninle ozelden de konustuk . Burasi sana iyi gelecek.
Tarti markasi hakkinda bir fikrin oldu mu.
Totolar duyun sesimizi.
Bugun 6 senedir gormedigim kiloyu gordum ben de eh iste.
bunların hepsı cozulebılecek sorunlar hıc sıkıntı etme bu bır surec
dönüşün ve dönüşümün muhtesem olacak :)
gunluk menuyu buraya yazıyoruz yazarken benıde etıketlersen cok sevınırım o ıslere ben bakıyorum :)İnşallah
Hayatımda hiç görmediğim bir kilo bu, üzerimdeki bu bezginlik neden onu da bilmiyorum aslında tek aşmam gereken o
Günlük menüleri buraya mı yazıyoruz farklı bir bölüm var mı ? Tartı resmini akşama koyarım, umarım bu hengamede daha fazla da almamışımdır =) menüye yarın başlarım, evde kendim için bir mesai ayarlaması yapmam gerekli
Iyi ki seninle tanismisiz. Bakisiyorduk arada ama bu konuyla taclandirdik.oyle bı noktaya geldım kı burda ozelden aklınyolu1 ıle konusuyorduk aglaya aglaya yazıyordum kıloluyum dıye hemen tartı alıp gruba gırıp bu kıloyu verıyorsun cabucak dedı
benı nasıl korkuttuysa 20 kılo verdım