Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Yeni katilan arkadaslar ;

Samsonn Samsonn tarti resmini yukledi
@kokulusabun yuklemedi
ATTRAENTE ATTRAENTE yuklemedi
Esenmine Esenmine yuklemedi
@_bilsemki_ yuklemedi

Listeye eklemem icin tarti resminizi bugun yuklemeniz sart kizlar, menu bildirimi icin de bugunden baslayip N nscckts yi etiketliyorsunuz. Bildirilmeyen menu icin -2 puan alirsiniz kupa sayiniza etkisi olur. Yarin yuklenen resimler kabul edilmeyecektir, son katilim bugun. Resim yuklerken , oruclu olup olmadiginizi , oruclu degilseniz tok olup olmadiginizi yaziniz lutfen.

Ben hiç risk almayıp geçen perşembe ki kilou atsam olur mu 7 de çıkıyorum işten ben geç kalırım falan :eek:

katılıyorum
dıyete baslarken esımde benle basladı
dedım tek basıma basaramam bana destek ol kendısı de benımle almıstı zaten kılo
esımde verdı ıdeal olması gerektıgı kılosunda suan :) yoksa zor yanı

Eşin çok şanslı Nisaaa. Gerçi o misafirlere hazırladığın sofralardan nasıl uzak durabiliyor ki?
Rica ederim puding yemiyorum ben. :KK70:

Keske herkesin istedigi tarafta olsa . Bolgesel zayiflama olsa, yag enjeksiyonu oluyor ama neden sadece 2 sene kaliyor degil mi. Vucut onu eritiyor cunku.

Olur canim neden olmasin bence iyi bir adim attin bugun.:KK19: Paketli gida yemiyorsun zaten, Sarelladan da sogumussun. :KK70:

Ha ha :KK70: Sorma, uzun bir şikayet maili döşemeyi düşünüyordum Sarelleye, üşendim. Resmen sabah yediğim 1 tek yumurta ile şu saate kadar tokum. Bir de normalde yapmadığım yeşil çay/ spor gibi şeyleri ekleyip değerlendiremediğim 2 haftayı telafi etmeyi umuyorum. :KK19:

Hannaz'a ne olmuş? Yorumlarınızdan görüp profiline baktım, biri çok üzmüş gibi kızı o_O

N nscckts Menülerim menülerine tek rakip olacak :KK48:

Eşin çok şanslı Nisaaa. Gerçi o misafirlere hazırladığın sofralardan nasıl uzak durabiliyor ki?

Ha ha :KK70: Sorma, uzun bir şikayet maili döşemeyi düşünüyordum Sarelleye, üşendim. Resmen sabah yediğim 1 tek yumurta ile şu saate kadar tokum. Bir de normalde yapmadığım yeşil çay/ spor gibi şeyleri ekleyip değerlendiremediğim 2 haftayı telafi etmeyi umuyorum. :KK19:

Hannaz'a ne olmuş? Yorumlarınızdan görüp profiline baktım, biri çok üzmüş gibi kızı o_O

esım gunde 15 bın adım atıyor ve cok aktıf calısıyor bu sebeple o aksam yemeklerını kendısıne oglen yemegı nıyetıne verıyorum :KK70:
yıne ekmeksız ve tadımlık azar azar

hannaza yazdım ben whatsaapdan kafamı dınlıcem dedı bellıkı uzmusler

Ben hiç risk almayıp geçen perşembe ki kilou atsam olur mu 7 de çıkıyorum işten ben geç kalırım falan :eek:
gecen persembeden bu zamana 5 kılo yıne alınır :KK70: olmaz oyle
hem dıger arkadaslara haksızlık olur
her carsamba tartı resmı yuklemek zorunlu
eczanede hastanede evde heryerde tartı var :) bız beklerız tartı resmını

30 Mayis 2018 menusu N nscckts

sabah 6 gibi yarim latte

8: 00 1 bardak limonlu su

12:30 yarim latte

13:20 bir tabak marul + domates salata

Aksam : bir tabak karidesli pilav + ayran

Aralarda hindiba , bitki caylari.

Hani puding nerde nisaaa. :KK70:

30 Mayis 2018 menusu N nscckts

sabah 6 gibi yarim latte

8: 00 1 bardak limonlu su

12:30 yarim latte

13:20 bir tabak marul + domates salata

Aksam : bir tabak karidesli pilav + ayran

Aralarda hindiba , bitki caylari.

Hani puding nerde nisaaa. :KK70:
pudıngı yıyen hemen el kaldırsın o kendını bılıyor :KK70:

Onun KK disindan sorunlu oldugu kisiler var. Yine gelir.

Ooo nisa sana rakip cikti. :kahve:

Bir gayret başlayacağım bakalım yarın sabah =) diyet yaparsam belki biraz da enerjim yerine gelir =)
Bugun tarti resmini isteriz ama. Bi yandan nisa bir yandan ben. :KK70:

pudıngı yıyen hemen el kaldırsın o kendını bılıyor :KK70:

tulipa tulipa o ortmenim. :KK70:

ben çalışan bir bayanım aklınyolu1
ev iş koşturuyorum
Calisiyorsun biliyorum da arazi ne is. :dondurma:

Ben değilimWalla:skandal:
Sen cikolata kapli uzum. :KK53:

eczane bakıcam canım en kötü büyük marketlerde satılıyor ordan alırım
Komsu arkadas es dost dusun tartisi olan vardir mutlaka. Bugun idare edersin yarin alirsin ya da git markete tartil resmini cek cik. :KK70:Bos bir gununde arastirarak alirsin.
:KK70: no no artık istenilen yenmeyecek
Hadi bakalim. Pastadan sonra da boyle demistin. Hedefine ulastin mi bari. :KK66:

20180530_153846.jpg

A AklinYolu1

X