- 7 Ağustos 2014
- 1.466
- 2.365
- 29
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.401
Yeni katilan arkadaslar ;
Samsonn tarti resmini yukledi
@kokulusabun yuklemedi
ATTRAENTE yuklemedi
Esenmine yuklemedi
@_bilsemki_ yuklemedi
Listeye eklemem icin tarti resminizi bugun yuklemeniz sart kizlar, menu bildirimi icin de bugunden baslayip N nscckts yi etiketliyorsunuz. Bildirilmeyen menu icin -2 puan alirsiniz kupa sayiniza etkisi olur. Yarin yuklenen resimler kabul edilmeyecektir, son katilim bugun. Resim yuklerken , oruclu olup olmadiginizi , oruclu degilseniz tok olup olmadiginizi yaziniz lutfen.
Olmaz esen cim . Komsunda da mi yok tarti gec vakitlere kadar da olur.Ben hiç risk almayıp geçen perşembe ki kilou atsam olur mu 7 de çıkıyorum işten ben geç kalırım falan
katılıyorum
dıyete baslarken esımde benle basladı
dedım tek basıma basaramam bana destek ol kendısı de benımle almıstı zaten kılo
esımde verdı ıdeal olması gerektıgı kılosunda suan :) yoksa zor yanı
Rica ederim puding yemiyorum ben.
Keske herkesin istedigi tarafta olsa . Bolgesel zayiflama olsa, yag enjeksiyonu oluyor ama neden sadece 2 sene kaliyor degil mi. Vucut onu eritiyor cunku.
Olur canim neden olmasin bence iyi bir adim attin bugun.Paketli gida yemiyorsun zaten, Sarelladan da sogumussun.
Eşin çok şanslı Nisaaa. Gerçi o misafirlere hazırladığın sofralardan nasıl uzak durabiliyor ki?
Ha haSorma, uzun bir şikayet maili döşemeyi düşünüyordum Sarelleye, üşendim. Resmen sabah yediğim 1 tek yumurta ile şu saate kadar tokum. Bir de normalde yapmadığım yeşil çay/ spor gibi şeyleri ekleyip değerlendiremediğim 2 haftayı telafi etmeyi umuyorum.
Hannaz'a ne olmuş? Yorumlarınızdan görüp profiline baktım, biri çok üzmüş gibi kızı
N nscckts Menülerim menülerine tek rakip olacak
gecen persembeden bu zamana 5 kılo yıne alınırBen hiç risk almayıp geçen perşembe ki kilou atsam olur mu 7 de çıkıyorum işten ben geç kalırım falan
Hosgeldin ATTRAENTE. Resmini gormedim ama kilolarindan kurtulabilirsin. Buna bi engel yok.
Her gun menu paylasimi gerekiyor yalniz. Yaparsin bu isi.
Ben değilimWallapudıngı yıyen hemen el kaldırsın o kendını bılıyor
Olmaz esen cim . Komsunda da mi yok tarti gec vakitlere kadar da olur.
Onun KK disindan sorunlu oldugu kisiler var. Yine gelir.Eşin çok şanslı Nisaaa. Gerçi o misafirlere hazırladığın sofralardan nasıl uzak durabiliyor ki?
Ha haSorma, uzun bir şikayet maili döşemeyi düşünüyordum Sarelleye, üşendim. Resmen sabah yediğim 1 tek yumurta ile şu saate kadar tokum. Bir de normalde yapmadığım yeşil çay/ spor gibi şeyleri ekleyip değerlendiremediğim 2 haftayı telafi etmeyi umuyorum.
Hannaz'a ne olmuş? Yorumlarınızdan görüp profiline baktım, biri çok üzmüş gibi kızı
N nscckts Menülerim menülerine tek rakip olacak
Bugun tarti resmini isteriz ama. Bi yandan nisa bir yandan ben.Bir gayret başlayacağım bakalım yarın sabah =) diyet yaparsam belki biraz da enerjim yerine gelir =)
pudıngı yıyen hemen el kaldırsın o kendını bılıyor
Calisiyorsun biliyorum da arazi ne is.ben çalışan bir bayanım aklınyolu1
ev iş koşturuyorum
Sen cikolata kapli uzum.Ben değilimWalla
Komsu arkadas es dost dusun tartisi olan vardir mutlaka. Bugun idare edersin yarin alirsin ya da git markete tartil resmini cek cik.eczane bakıcam canım en kötü büyük marketlerde satılıyor ordan alırım
Hadi bakalim. Pastadan sonra da boyle demistin. Hedefine ulastin mi bari.no no artık istenilen yenmeyecek