Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

N nscckts Bence kabul edilebilir ayni gun iki ayri menu paylasilmis ama saatleri kritik noktalarda. Sen ne dersin ?

krizantem3 un paylastigi mesaj :

Cumartesi sabahi 01:37 (cuma gecesi de denebilir)

Sabah
Klasik yumurtalı kahvaltı
Akşam
Çorba
Salata
Balik@nscckts

cumartesi aksami 21:41 .
N nscckts
Sahur
Kavurmalı yumurta
Pide
Kahvaltılık
Akşam
Çorba
Bi kaşık patlıcan musakka
3 kaşık bamya
5 çatal kebap
1 dilim baklava

Bugün davetteydim aşırı ısrar olunca olan oldu

inşallah canım
ben insülin direnci için ilaç alıyorum dr kilo verirsin dedi onunla bile veremedim
benim kilolar taşlaşmışş
Insulin direncini benden soracaksin ne cekiyorum her gun . :KK53:

Karatay i tam uyguladiginda insulin direnci filan kalmiyor krizantem yeter ki iste ama iste bi sure tam anlamiyla uygulaman gerek. met . diye baslayan ilac galiba. Ilac almayi bile birakirsin.

Bizim nisa da insulin direnci ile basladi simdi ne insulin direncim ne tiroidim kaldi biliyorsun.

Insulin direnci icin ek sart kilonun %10 unu vermek senin icin bu 6.5 kilo oluyor. Sonra isin kolaylasiyor.

Bu mesaj cumartesi yazilmis, cumartesi sahuru cumartesi aksami gibi. Yanlis mi dusunuyorum.

2392387 konuya katilirsin. :halay:

Bunu ben de dusundum, dusundum ve erkek arkadas istemedigime karar verdim. :KK70:

N nscckts Bence kabul edilebilir ayni gun iki ayri menu paylasilmis ama saatleri kritik noktalarda. Sen ne dersin ?

krizantem3 un paylastigi mesaj :

Cumartesi sabahi 01:37 (cuma gecesi de denebilir)

cumartesi aksami 21:41 .

Benim için sorun yok kabul edilsin
Ben onu gün içinde iki farklı Ogün sandimdi

Kızlar tek tek tüm yorumları okumak geriye sürekli dönmek zorunda kalıyorum menüleri kaydederken lütfen yazarken beni düşünün olur mu :)

Screenshot_2018-05-15-18-00-23-099.jpeg

@fatma7454

Akşama misafir var elime gecmez resim yüklemek şimdi yüklüyorum

X