-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.301
Canım neden miktar yazmıyosun menünde ne kadar yiyecegini nerden bilcez:)
Evet kuzummAaa cidden mi 68 senin miadin o zaman. 65 te anlasalim.
Iyi geceler.
Yagli kagitla daha iyi olur herhalde ama ben oyle yapmiyorum direkt firin kabinda firina atiyorum. Yapistigi soylenemez.Kitir kitir oluyor.Off bende cok kaşar seviyorum ya.. yağlı kagıtla yapıyosun dimi yapışmıyomu peki bende deniyim bi ara
Evet kuzumm
Ikinci yarismyi o yuzden istiyorum
65 de anasalim tabii
Ben 62 oldugum zamsnlar gucsuz halsiz oluyorum.
65 diyelim ve bakalim dutumuma
Aaaaa niye???Cok ugrastim ikna edemedim be. O kadar lafa dusmanim bile gelirdi ama sindy gelir mi yarin gelmez.@_SinsireLLa_
@Hannaz uyelik iptali yaptirmis nisa.
Neyse işe geldim şimdi hediyeler gelmiş kargo ile. Keyfim yerine geldi
ahahah ne dogum gunu ama .
dogum gunun kutlu olsun kuzu yazamadım bugun bılıyorsun mısafır vardı yarım saat oldu kalktılar bende kendımı buraya attım
benım ıcın sorun yok hastalık mı normalde hıc aksatmaz zaten
yarın da yemeklı mısafırım var
ikna işlerı senden sorulur benı buraya kılo vermem ıcın ıkna ettıgın gunu hatırla
tabıkı hayırrryapcam yapcam mıllete yedırcem
bencede ara verılmesın derım ben
TOVBELER OLSUN
Ne hediyesi kucuk ayicik filan mi. Senin manita ne oldu.Neyse işe geldim şimdi hediyeler gelmiş kargo ile. Keyfim yerine geldi
Nice incecik yaslara☺Neyse işe geldim şimdi hediyeler gelmiş kargo ile. Keyfim yerine geldi
Bir bluz, bir gömlek, bir cüzdan bir tane ahşap tasarım arkadaşımla fotoğrafımız. İş arkadaşım da allık almışNe hediyesi kucuk ayicik filan mi. Senin manita ne oldu.
Ben de baktim cuma paylasim gorunmuyor cumartesi sabahi mi diyorsun.
Super 69 a az kaldi desene.Ilk paylasimi yapayim o zamannnn
2018 model bi erkek arkadas gonderselerdi.Bir bluz, bir gömlek, bir cüzdan bir tane ahşap tasarım arkadaşımla fotoğrafımız. İş arkadaşım da allık almış
Buna en cok nisa sevinecek.Ben hedef hesaplaması elde kalemle yapacağım bu akşam, bekletmeyeceğim yarına kadar kimseyi
Cevap veriyorum e-) hicbiriManita işi yaş iş olmadı anacımYalanını yakaladım kronoloji tutmadı, cevap verme istemiyorum dedim o da veremedi zaten.
Bu manita işi olmuyor abicim. Kısmetim kapalı. Ben de BDV ye konu açıcam 31 yaşındayım manitam yok diyeBen de baktim cuma paylasim gorunmuyor cumartesi sabahi mi diyorsun.
Super 69 a az kaldi desene.
2018 model bi erkek arkadas gonderselerdi.
Buna en cok nisa sevinecek.
Cevap veriyorum e-) hicbiri
Bu mesaj cumartesi yazilmis, cumartesi sahuru cumartesi aksami gibi. Yanlis mi dusunuyorum.Sabah
Klasik yumurtalı kahvaltı
Akşam
Çorba
Salata
Balik @nscckts
Bu manita işi olmuyor abicim. Kısmetim kapalı. Ben de BDV ye konu açıcam 31 yaşındayım manitam yok diye
İşte standart olsun diye. İpini koparan evde kaldım diye konu açıyorBu mesaj cumartesi yazilmis, cumartesi sahuru cumartesi aksami gibi. Yanlis mi dusunuyorum.
2392387 konuya katilirsin.
Bunu ben de dusundum, dusundum ve erkek arkadas istemedigime karar verdim.
Onlarin 30 ile alakasi yok 25 lik bebeler onlar.İşte standart olsun diye. İpini koparan evde kaldım diye konu açıyorYalnızlığı seviyorum ama bazen biri olsa iyi olurdu diyorum. Kısmet artık.