Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Abim tıp 6.sınıfta hep bize diyo meyvede tatlılar gibi glikoz yok ama fruktoz var o daha beter.artık meyvede yok banaaaaa

Bana bugünlük müsade yarın tartı atarım 5 de. Tekrar söylim menü için kabul etmek istemeyen arkadaş olursa izin açısından rahatlıkla söyleyebilir alınıp darılıp gücenmem. Beni bilen bilir böyle şeylerde tavır koyup küsen bi tip değilim

Abim tıp 6.sınıfta hep bize diyo meyvede tatlılar gibi glikoz yok ama fruktoz var o daha beter.artık meyvede yok banaaaaa
aynen dogru
bana doktorum ınsaatda calısıyorsan evlere temızlıge gıdıyorsan profosyonel sporcuysan gunde 1 meyve yıyebılırsın yoksa asla yok unut demıstı

cıkolata kaplı oyle seyler varkı yakında pıyasaya cıkolata kaplı nisalardan bıle sunulur adamlar benden bıle yapacak o derece aşmıslar valla
Beni bitiren şey çikolata zaten.mesela bi iki hafta hiç yemedim ilk gruba girince gecen gece kardeşimle aldık fındıklı en sevdigimden ama tadı cok kötü geldi bana iğrenerek yedim resmen

leblebi 2tane yedim üzüm6-7
Uzumde suc yok, suc kabinin cikolata olmasinda. Gerci uzum de fruktoz dan dolayi biraz suclu.

Sunu da mi duymadin. Kilo aldiran meyveler uzum , muz , incir.

Ben de iki gun ara verilse onume kilolarla gelmeyin diye secenek bir dedim ama bi hafta menu paylasimi yok. Bayram ikramiyesi. Bir tek tartiya gelebilirsiniz.
cıkolata kaplı oyle seyler varkı yakında pıyasaya cıkolata kaplı nisalardan bıle sunulur adamlar benden bıle yapacak o derece aşmıslar valla

Eski cikolatalar da yok en iyisi ev mali ve kendin yap tatlini ornek yulaf ezmeli bi tatli ama koruma doneminde .

O kaplaması olamasa zaten üzünle aram yok

Tamam canim ben senin yerine iki kere menu paylasirim. Bizim grup anlayissiz degil . Paket grubuz biz.
aynen dogru
bana doktorum ınsaatda calısıyorsan evlere temızlıge gıdıyorsan profosyonel sporcuysan gunde 1 meyve yıyebılırsın yoksa asla yok unut demıstı
Koruma doneminde yenilebilir nisa. Oyle butun karpuz kavun degil de arada. Bir dilim , bir kase vs vs.
Insulin direnci asilmis olacak ama. Ozellikle yogurtla karistirmayi cok seviyorum ben.

O kaplaması olamasa zaten üzünle aram yok
Hayir bi de masumlastirdigini saniyorsun.

Haklılar meyve sevmem zaten meyve yerine sebze yicem artık
Sebzeyi sevmem ayni senin gibi tatli duskunuydum. Meyve yi de fruktoz yuzunden biraktim ama domates , marul , salatalik patates bunlar benim yardimcilarim.

Tatli istediginde badem e sar , yogurda sar, abartmiyorum istersen bir kilo badem ye. Yine de uzerinde oturmayacak emin olabilirsin.

Ben mesela domates cok severim salatalıkta ama patates diyetlerde yemem cok karbonhidrat var

Ben mesela domates cok severim salatalıkta ama patates diyetlerde yemem cok karbonhidrat var
Ben patates kizartmasi seklinde kesip yagsiz firina atiyorum , uzerine kekik. Ohh mis.

Ya da bazen haslanmis sadece kasarla karistiriyorum. Kasari birakmistim ama tekrar basliycam cunku ac hissediyorum karnim doymuyor ama ben iki ogun ya da tek ogun yapiyorum mitsu.

Off bende cok kaşar seviyorum ya.. yağlı kagıtla yapıyosun dimi yapışmıyomu peki bende deniyim bi ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…