Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Eve yeni geldim nisacım kusura bakma geç yapıyorum bildirimi
N nscckts
Sabah 3 kaşık bulgur pilavı
Ara 1 şeftali
Akşam 1 kepce mercimek çorba 1 kase salata 2 ızğara köfte ve 2 köfte kadar da ızgara et
Su 3e yakın içtim

sen 1 hafta ızınlı degılmısın canım
ıyılesmeye bak bıze lazımsın :)

kılo vermeye nıyetın var mı yokmu
2 dk dusun emın ol net cevabını yaz ona gore bırsey dıcem
Ya diyorum ya bayramda giyceğim gömleği bile 38beden aldım kilo vermey e niyetin var sabahları cok iyiyim ama iftar vakti hafızam yok oluyor sanki ben böyle değildim cidden

Fatmacim kurul karariyla sen artik bir hafta izinlisin. Cok gecmis olsun. Bi hafta burayi dusunme. Yarin tarti resmini yuklemeye calis ama.

Ya diyorum ya bayramda giyceğim gömleği bile 38beden aldım kilo vermey e niyetin var sabahları cok iyiyim ama iftar vakti hafızam yok oluyor sanki ben böyle değildim cidden
ben sana 10 kılo ver sana hedıye alcam dedım
sende bana ahahahaha 10 kılo nekı verırım hemde ramazanda benım ıcın daha kolay verırım gorursun dedın

ben hıc unutmam

hanı ?

gercekden vermek ıstıyorsan ızımden gıt
ben ne yıyorsam benzer seyler ye
farkı gor

mıtsu
kılo vermek ınan almaktan daha kolay
kılo almak hem masraflı hem yorucu para verıp yıyorsun yerken bırsuru seyı kalkıp hazırlıyorsun sıstıkce kıyafet alıyorsun masraflı

kılo vermenın hıc bır masrafı yoruculugu hazırlıgı yok

Ya Walla gecen Ramazan vermiştim büyük lokma ye büyük söz konusma lafı ne kadar yerinde şimdi 5kiloyada razıyım

Fatmacim kurul karariyla sen artik bir hafta izinlisin. Cok gecmis olsun. Bi hafta burayi dusunme. Yarin tarti resmini yuklemeye calis ama.
Tamam o zaman çok sağolun kızlar tartı resmini yüklerim sabah çekip oruç değilim çünkü hem adet dönemi hemde hastalık sebebi ile. Kullanacağım ilaç oruca müsait ama su içmem gerektiği için yine de tutamayacaktım adet iyi denk geldi. İkşsi için aytı ayrı borçlanmıyorum

Bu hafta kardeşim geldi her aksam tatlı istiyor güzel yemekler yapıyoruz falan biliyorumsadece bahane bunlar ama irademe bişi oldu bugün az yedim öyle huzurluyum kiii

Ya Walla gecen Ramazan vermiştim büyük lokma ye büyük söz konusma lafı ne kadar yerinde şimdi 5kiloyada razıyım
hayır 5 kıloya da razı olma
en az 10 kg de
kendıne guven emın ol kendınden
nıye yapamayasın
?
bugun yedın dıye vazgecme mesela
yarın baslıcam dıye de erteleyıp durma
yetmez mı artık yedıgın tatlılar ?
yedın tamam afıyet olsun da abartma artık basla dıyete

Bu hafta kardeşim geldi her aksam tatlı istiyor güzel yemekler yapıyoruz falan biliyorumsadece bahane bunlar ama irademe bişi oldu bugün az yedim öyle huzurluyum kiii
kım gelırse gelsın bırılerının gelmesı evde yapılan hazırlıkla senın mıdenın bagırsagının ne alakası var kuzum
yeme
canın mı ıstedı hemen ayran yap hemen hıc durmadan
at agzına 3 badem bıttı gıttı yemınle gecıyor kız

O zamandan meyve yemiyorum zaten fulltime tatlı tamam bu sefer olacak OLSUN İnsallah yaaa
Meyve yesen daha iyi beee.

Havada karada veririm demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…