-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.241
O pastayı yemicektim ahhh ahhh@tulipa yi biliyorduk ikinci kim. Mitsuuuuu . O pastadan sonra bi daha tatli yemiycem demisti.
dunku menuyu yazmak olmaz kı bebeytomAbla ben salı günü yazdım bugün yani:/gec oldugu için mi listede yokum?
Ya walla ilk kez Ramazan bu kadar kötü geçti diyet acısından be böyle değildim ya:/nerde iradem noldu bana://///Ne yapiyorsun mitsu hizli basladin, diyet miyet kalmadi . Kilo alip ne yapacaksin.
Dün yani pazartesi yazmadım canım az önce yazdığın bugünün menüsü :) yarından da abartmicam İnsallah:))dunku menuyu yazmak olmaz kı bebeytom
usenme kız gır gunluk menunu yaz cık :) al benden gulen yuzlerı
kılo vermeye nıyetın var mı yokmuYa walla ilk kez Ramazan bu kadar kötü geçti diyet acısından be böyle değildim ya:/nerde iradem noldu bana://///
Iraden latte icmeye gitti.Ya walla ilk kez Ramazan bu kadar kötü geçti diyet acısından be böyle değildim ya:/nerde iradem noldu bana://///
Ya diyorum ya bayramda giyceğim gömleği bile 38beden aldım kilo vermey e niyetin var sabahları cok iyiyim ama iftar vakti hafızam yok oluyor sanki ben böyle değildim ciddenkılo vermeye nıyetın var mı yokmu
2 dk dusun emın ol net cevabını yaz ona gore bırsey dıcem
O zamandan meyve yemiyorum zatenIraden latte icmeye gitti.Sana dedim meyve yeme diye tatli istahini korukluyor. Yarindan itibaren basliyorsun.
2+5 hafta var.
Fatmacim kurul karariyla sen artik bir hafta izinlisin. Cok gecmis olsun. Bi hafta burayi dusunme. Yarin tarti resmini yuklemeye calis ama.
ben sana 10 kılo ver sana hedıye alcam dedımYa diyorum ya bayramda giyceğim gömleği bile 38beden aldım kilo vermey e niyetin var sabahları cok iyiyim ama iftar vakti hafızam yok oluyor sanki ben böyle değildim cidden
Ya Walla gecen Ramazan vermiştimben sana 10 kılo ver sana hedıye alcam dedım
sende bana ahahahaha 10 kılo nekı verırım hemde ramazanda benım ıcın daha kolay verırım gorursun dedın
ben hıc unutmam
hanı ?
gercekden vermek ıstıyorsan ızımden gıt
ben ne yıyorsam benzer seyler ye
farkı gor
Tamam o zaman çok sağolun kızlar tartı resmini yüklerim sabah çekip oruç değilim çünkü hem adet dönemi hemde hastalık sebebi ile. Kullanacağım ilaç oruca müsait ama su içmem gerektiği için yine de tutamayacaktım adet iyi denk geldi. İkşsi için aytı ayrı borçlanmıyorumFatmacim kurul karariyla sen artik bir hafta izinlisin. Cok gecmis olsun. Bi hafta burayi dusunme. Yarin tarti resmini yuklemeye calis ama.
Bu hafta kardeşim geldi her aksam tatlı istiyor güzel yemekler yapıyoruz falan biliyorumsadece bahane bunlar ama irademe bişi oldu bugün az yedim öyle huzurluyum kiiimıtsu
kılo vermek ınan almaktan daha kolay
kılo almak hem masraflı hem yorucu para verıp yıyorsun yerken bırsuru seyı kalkıp hazırlıyorsun sıstıkce kıyafet alıyorsun masraflı
kılo vermenın hıc bır masrafı yoruculugu hazırlıgı yok
hayır 5 kıloya da razı olmaYa Walla gecen Ramazan vermiştimbüyük lokma ye büyük söz konusma lafı ne kadar yerinde şimdi 5kiloyada razıyım
kım gelırse gelsın bırılerının gelmesı evde yapılan hazırlıkla senın mıdenın bagırsagının ne alakası var kuzumBu hafta kardeşim geldi her aksam tatlı istiyor güzel yemekler yapıyoruz falan biliyorumsadece bahane bunlar ama irademe bişi oldu bugün az yedim öyle huzurluyum kiii
Meyve yesen daha iyi beee.O zamandan meyve yemiyorum zatenfulltime tatlı tamam bu sefer olacak OLSUN İnsallah yaaa
Havada karada veririm demisti.ben sana 10 kılo ver sana hedıye alcam dedım
sende bana ahahahaha 10 kılo nekı verırım hemde ramazanda benım ıcın daha kolay verırım gorursun dedın
ben hıc unutmam
hanı ?
gercekden vermek ıstıyorsan ızımden gıt
ben ne yıyorsam benzer seyler ye
farkı gor