Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Gunaydin gunaydin kizlar,

Bugun tarti gunumuz. Gelsin hedefler gelsin sonuclar. :dondurma:

Yeni gelen arkadaslar daha erken yukleyebilir. zinnia zinnia sen de erken yukleyebilirsin istersen aksama kaliyor tok oluyorsun.

Oruc tutuyorsaniz iftardan once , oruc tutmuyorsaniz ac iken olsun lutfen. :KK51:

Gune latte ile basladim acliktan yatamadim cunku... :KK53:

Son düzenleme:
Off bende cok kaşar seviyorum ya.. yağlı kagıtla yapıyosun dimi yapışmıyomu peki bende deniyim bi ara
Yagli kagitla daha iyi olur herhalde ama ben oyle yapmiyorum direkt firin kabinda firina atiyorum. Yapistigi soylenemez.Kitir kitir oluyor.

Evde hic yag yok, zeytinyagi bile sadece hindistan cevizi yagi var. :dondurma:

Evet kuzumm
Ikinci yarismyi o yuzden istiyorum
65 de anasalim tabii
Ben 62 oldugum zamsnlar gucsuz halsiz oluyorum.
65 diyelim ve bakalim dutumuma

Ben de 59 gorursem 3 sene onceki kilomu, 58 gorursem 6-8 sene onceki kilomu gormus olacagim. 61 iken diyete basladigimi hatirliyorum ondan sonra zaman kavramim degisti . Ne tartim vardi ne de kilo vermeye niyetim. :KK53:

:KK70: :KK70: :KK70:
ahahah ne dogum gunu ama .
dogum gunun kutlu olsun kuzu yazamadım bugun bılıyorsun mısafır vardı yarım saat oldu kalktılar bende kendımı buraya attım

benım ıcın sorun yok hastalık mı normalde hıc aksatmaz zaten

:KK70: :KK70: :KK70:
yarın da yemeklı mısafırım var

ikna işlerı senden sorulur benı buraya kılo vermem ıcın ıkna ettıgın gunu hatırla :KK70:

tabıkı hayırrr :KK70: yapcam yapcam mıllete yedırcem :KK70:

bencede ara verılmesın derım ben

:KK70:

TOVBELER OLSUN
Neyse işe geldim şimdi hediyeler gelmiş kargo ile. Keyfim yerine geldi :KK70::KK70:

Ilk paylasimi yapayim o zamannnn

Eklentiler

• 20180529_071551.jpg
    20180529_071551.jpg
    23,8 KB · Görüntüleme: 22
N nscckts cuma giremeyince o gecenin sahurunda yazdım nisa
Ben de baktim cuma paylasim gorunmuyor cumartesi sabahi mi diyorsun.

Ilk paylasimi yapayim o zamannnn
Super 69 a az kaldi desene. :KK76:

Bir bluz, bir gömlek, bir cüzdan bir tane ahşap tasarım arkadaşımla fotoğrafımız. İş arkadaşım da allık almış :KK70:
2018 model bi erkek arkadas gonderselerdi. :KK53:

Ben hedef hesaplaması elde kalemle yapacağım bu akşam, bekletmeyeceğim yarına kadar kimseyi :KK70:
Buna en cok nisa sevinecek. :KK70:

Manita işi yaş iş olmadı anacım :KK70: Yalanını yakaladım kronoloji tutmadı, cevap verme istemiyorum dedim o da veremedi zaten.
Cevap veriyorum e-) hicbiri :KK70:

Ben de baktim cuma paylasim gorunmuyor cumartesi sabahi mi diyorsun.

Super 69 a az kaldi desene. :KK76:

2018 model bi erkek arkadas gonderselerdi. :KK53:

Buna en cok nisa sevinecek. :KK70:

Cevap veriyorum e-) hicbiri :KK70:
Bu manita işi olmuyor abicim. Kısmetim kapalı. Ben de BDV ye konu açıcam 31 yaşındayım manitam yok diye :KK70:

Sabah
Klasik yumurtalı kahvaltı
Akşam
Çorba
Salata
Balik @nscckts
Bu mesaj cumartesi yazilmis, cumartesi sahuru cumartesi aksami gibi. Yanlis mi dusunuyorum.

Bu manita işi olmuyor abicim. Kısmetim kapalı. Ben de BDV ye konu açıcam 31 yaşındayım manitam yok diye :KK70:

2392387 konuya katilirsin. :halay:

Bunu ben de dusundum, dusundum ve erkek arkadas istemedigime karar verdim. :KK70:

Bu mesaj cumartesi yazilmis, cumartesi sahuru cumartesi aksami gibi. Yanlis mi dusunuyorum.

2392387 konuya katilirsin. :halay:

Bunu ben de dusundum, dusundum ve erkek arkadas istemedigime karar verdim. :KK70:
İşte standart olsun diye. İpini koparan evde kaldım diye konu açıyor :KK70: Yalnızlığı seviyorum ama bazen biri olsa iyi olurdu diyorum. Kısmet artık.

İşte standart olsun diye. İpini koparan evde kaldım diye konu açıyor :KK70: Yalnızlığı seviyorum ama bazen biri olsa iyi olurdu diyorum. Kısmet artık.
Onlarin 30 ile alakasi yok 25 lik bebeler onlar. :KK70:

Ben boslugumu seviyorum kafama gore dizi izliyorum, kafama gore temizlik /yemek yapmiyorum. :cool:

Bunlardan vazgecmem icin Gerard i getirin bana. :KK70:

X