-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.261
Ben su latteyi kessem baya bir para biriktirim ha.mıtsu
kılo vermek ınan almaktan daha kolay
kılo almak hem masraflı hem yorucu para verıp yıyorsun yerken bırsuru seyı kalkıp hazırlıyorsun sıstıkce kıyafet alıyorsun masraflı
kılo vermenın hıc bır masrafı yoruculugu hazırlıgı yok
Yok canim aklimda gerek yok.tabloyu yenıden mı duzenleyeyım napayım kız
Cikolatali uzumlu bi sey yazmistin. Ne leblelisi. Corum mu3-5 leblebiydi beee başka tatlı yoktu
Bugün bitek leblebi yedim onca tatlı arasından İnsallah milat olur benim için az yedim çünkü:) leblebide yemicektim dizimin yeni bölümüydü bayaaa bi heyecanla yemişim şok oldum sonrahayır 5 kıloya da razı olma
en az 10 kg de
kendıne guven emın ol kendınden
nıye yapamayasın
?
bugun yedın dıye vazgecme mesela
yarın baslıcam dıye de erteleyıp durma
yetmez mı artık yedıgın tatlılar ?
yedın tamam afıyet olsun da abartma artık basla dıyete
İşte bugün tatlı krizi geldi hemen bi bardak karadutsuyu içtim ev yapımı :)cok haklısınkım gelırse gelsın bırılerının gelmesı evde yapılan hazırlıkla senın mıdenın bagırsagının ne alakası var kuzum
yeme
canın mı ıstedı hemen ayran yap hemen hıc durmadan
at agzına 3 badem bıttı gıttı yemınle gecıyor kız
Tamam be vurma yüzüme yüzümeMeyve yesen daha iyi beee.
Havada karada veririm demisti.
Yok canım yorma kendini bosver:)tabloyu yenıden mı duzenleyeyım napayım kız
Dünki menüm berbattı tatlı falanoy oyyyy napıcam ben bu tatlı sevdasıyla
Sonrada Cayla
2 kayısı biraz çikolata kaplı kuru üzüm
Sahur yapmicam
Ben su latteyi kessem baya bir para biriktirim ha.
Neyse ki evde ictigim o kadar pahali degil.
Yok canim aklimda gerek yok.
Cikolatali uzumlu bi sey yazmistin. Ne leblelisi. Corum mu
Bugün bitek leblebi yedim onca tatlı arasından İnsallah milat olur benim için az yedim çünkü:) leblebide yemicektim dizimin yeni bölümüydü bayaaa bi heyecanla yemişim şok oldum sonra
abooowww resmen suc ustuKabak gibi alinti. Volume 3838348
Hee corum leblebisiBen su latteyi kessem baya bir para biriktirim ha.
Neyse ki evde ictigim o kadar pahali degil.
Yok canim aklimda gerek yok.
Cikolatali uzumlu bi sey yazmistin. Ne leblelisi. Corum mu
yaaaaaKabak gibi alinti. Volume 3838348
evet
Aynen öyle artık kardut içicem ben o da tamamen dogal yani zaten agır bi tadı var 1 bar.ancak içiliyorbende bademe cevıze cok sardım bu 2 haftadır
en tehlıkelısı tv karsısında atıstırmak
tv karsısında ben zahter cayı yanı kekik cayı turk kahvesı ayran ıcıyorum
asla yeme
yemek gunde 2 kere sabah ve aksam olmalı okadar
Cidden iki gundur yemek konusunda manyak gibiydim. Ne yaptim yogurda sardim bademe sardim. O kilo kalmadi uzerimde.bende bademe cevıze cok sardım bu 2 haftadır
Tulipa alemsin. Buna kim inanir kadir inanir. Bu bayat espriyi hak ettin mi hak ettin.
Hee corum leblebisizayıflayana kadar yemicem bidahaaa://
evet
dun 1 kase cekırdek 1 pudıng yedım gıbı menu sayılmıyor
ısrarla aklınyolu1 dunku menuyu bugun yazarsan sayılmaz da dedı canım
gunluk bugun bunu yedım veya yıyecegım yazman gerekıyor
buna sadece 1 kere uydun
emın olmak ıcın profılınden yazdıgın msjlara baktım hatta
hergun gunluk not tutup salı gece hafta sonunda genel kontrol edıyorum uyelerın genel yazdıklarından
emın ol hata yok
bıtkı cayları ıcecekler sekerlı olmadıgı surece ıstedıgın kadar ıcebılırsınAynen öyle artık kardut içicem ben o da tamamen dogal yani zaten agır bi tadı var 1 bar.ancak içiliyor
leblebi 2tane yedim üzüm6-7Cidden iki gundur yemek konusunda manyak gibiydim. Ne yaptim yogurda sardim bademe sardim. O kilo kalmadi uzerimde.
Tulipa alemsin. Buna kim inanir kadir inanir. Bu bayat espriyi hak ettin mi hak ettin.
Cikolata kapli leblebi var miydi ya.Bunu da cevaplayin atayistler.
Evet dedim haftalik menu yok diyetulipa . Ucuncu yarisma icin ne diyorsun. Ara verelim mi vermeyelim mi.
Cikolata yiyecegime yarim kilo badem yerim daha iyi.bıtkı cayları ıcecekler sekerlı olmadıgı surece ıstedıgın kadar ıcebılırsın
hergun her ogunde mutlaka 1 salata 2 bardak ayran ıc sonra yemegını ye kahvaltını yap
kahvaltıda mutlaka 1 avuc cevız badem ye
ekmek seker asla ama asla yok meyvede
cıkolata kaplı oyle seyler varkı yakında pıyasaya cıkolata kaplı nisalardan bıle sunulur adamlar benden bıle yapacak o derece aşmıslar vallaCidden iki gundur yemek konusunda manyak gibiydim. Ne yaptim yogurda sardim bademe sardim. O kilo kalmadi uzerimde.
Cikolata kapli leblebi var miydi ya.Bunu da cevaplayin atayistler.
Evet dedim haftalik menu yok diyetulipa . Ucuncu yarisma icin ne diyorsun. Ara verelim mi vermeyelim mi.