Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Dünki menüm berbattı tatlı falan :olamaz:oy oyyyy napıcam ben bu tatlı sevdasıyla:KK35:
Menüm yazim
İftar
1kase mercimek çorbası
Biraz sucuklu yumurta
Boll salata
Sonrada Cayla
2 kayısı biraz çikolata kaplı kuru üzüm:KK35:
Sahur yapmicam

Dünki menüm berbattı tatlı falan :olamaz:oy oyyyy napıcam ben bu tatlı sevdasıyla:KK35:
Menüm yazim
İftar
1kase mercimek çorbası
Biraz sucuklu yumurta
Boll salata
Sonrada Cayla
Sahur yapmicam
N nscckts menulerin cok eksikmis bu hafta. Gerci hic yazma sen boyle menuyu. :KK70:

Ya başıma gelenleri bilsen :))) gece biraz hastalandım haftalardır yorgun ve halsizdim. Sabah vurdum kafayı yattım, bugün de senelik iznimden kullanayim dedim. Neyse sabah kalktım şefe mesaj atip gidemeyecegimi söyleyeceğim ama gitmiyor mesaj. Meğer faturayı ödemeyi unutmusum. Hattı Vodafone kapatmış. Anasinin gözü kaldım mi salak gibi ortada. Evdekiler de işte başka telefon da yok. Evdeki net kapalıydı ama işte öylesine Wi fi yı actim bı deniyim dedim Whatsupp dan yazdigim mesaj gitti. Oh be dedim yattim biraz uyudum. Öğleden sonra kedilere yemek verecektim kapı üstüme aniden Cat diye kapandi. Ruzgar kapattı. Elimde telefon yok üstümde pijama, hava buz gibi. Kaldım mi saatlerce dışarıda? Kardeşim geldi akşam işten kapıyı açtı. Ne biçim doğum günüydü anlamadim :)))

:KK70: :KK70: :KK70:
ahahah ne dogum gunu ama .
dogum gunun kutlu olsun kuzu yazamadım bugun bılıyorsun mısafır vardı yarım saat oldu kalktılar bende kendımı buraya attım
@fatma7454 N nscckts @_Makaron_ @zinnia krizantem3 krizantem3 tulipa tulipa M Mitsuomi

Kizlar hastaligindan dolayi fatma bir hafta izne ayrilmak istiyor. Bu hafta hastalik nedeniyle , ona menu paylasimlarindan muaf tutmak gerekiyor.

Bu konuda itiraziniz olmayacagini dusunmekle birlikte , itirazi olan var mi ?

Isteyen benim menu puanlarimi/yildizlarimi alabilir. Yeter ki kirginlik olmasin.

Ek not : Kilo puanlarimi kimseye vermem . :KK70:

benım ıcın sorun yok hastalık mı normalde hıc aksatmaz zaten
Kiz bi tek latte ile duruyorum . Insafsiz. :KK45:

Ikna edemedim. :cool:

yarın da yemeklı mısafırım var

ikna işlerı senden sorulur benı buraya kılo vermem ıcın ıkna ettıgın gunu hatırla :KK70:

Sen rahat durmayacsk misin yaaa

tabıkı hayırrr :KK70: yapcam yapcam mıllete yedırcem :KK70:

Yapar ama yemez o. Nasil beceriyorsa ....:KK48:

O sofraya nasil saldirirdim ben var ya. Tabi ki sali gunu olmamak sartiyla .:KK70:

Ben bir hafta ara vermeyelim diyorum aslinda. O bir haftada ne kilolar alinir. :KK12:+ Kimler burada ogrenmek gerek. :KK8:

bencede ara verılmesın derım ben

Ahhhhhh mideme agri girdi layynn

:KK70:

Menüm yazim
İftar
1kase mercimek çorbası
Biraz sucuklu yumurta
Boll salata
Sonrada Cayla
Sahur yapmicam

TOVBELER OLSUN

ahahah ne dogum gunu ama .
dogum gunun kutlu olsun kuzu yazamadım bugun bılıyorsun mısafır vardı yarım saat oldu kalktılar bende kendımı buraya attım

benım ıcın sorun yok hastalık mı normalde hıc aksatmaz zaten

yarın da yemeklı mısafırım var

ikna işlerı senden sorulur benı buraya kılo vermem ıcın ıkna ettıgın gunu hatırla :KK70:

tabıkı hayırrr :KK70: yapcam yapcam mıllete yedırcem :KK70:

bencede ara verılmesın derım ben

TOVBELER OLSUN
Kiz ne alinti yaptin helal olsun. Insanlar kalkmadan secenek 1 e bagladik mi ahaha. Shock olsunlar. Bir kisi daha lazim ama. :halay:

Bayram haftasi menu yazmak olmasin ama bayram hediyesi. :KK53:

tablo2.jpg

Kiz ne alinti yaptin helal olsun. Insanlar kalkmadan secenek 1 e bagladik mi ahaha. Shock olsunlar. Bir kisi daha lazim ama. :halay:

Bayram haftasi menu yazmak olmasin ama bayram hediyesi. :KK53:
menu paslasmak mıllete zor gelıyor gıbı gelıyor bana
kızlar sızı cekıstırıyorum he

Evet girmemis orada bir bosluk var. :KK8: krizantem3 krizantem3 naptin. :temizlik:
ogun kk ya gırerken bende cok zorlandım
karsıma bır uyarı cıktı gırebılmek ıcın yenıden sozlesmeyı okudum falan dıye ısaretlemek zorunda kaldım bırsey vardı ogun kk da gercekden de

ogun kk ya gırerken bende cok zorlandım
karsıma bır uyarı cıktı gırebılmek ıcın yenıden sozlesmeyı okudum falan dıye ısaretlemek zorunda kaldım bırsey vardı ogun kk da gercekden de
Evet o formu imzalamadan giremezsiniz yaziyordu bende okudum imzaladim. Bence siyaset meydani icin yeni kurallar koyuldu.

X