- 15 Ocak 2017
- 4.762
- 12.650
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.201
Tabii yapslim yaaaHaha hedefler yine havada kaldi , en azindan benimki ama hic belli olmaz sonradan acilabilirim.
Bir hafta tatil var , sonra isterseniz bi 5 bes haftalik yarisma daha olabilir. Nasil olsa yarismacilar belli , biz de belliyiz. Topigin adresi de belli.
Senin yerine ben gomerdim ama iste ulkeler farkli.
Sen rahat durmayacsk misin yaaa
Ben bir hafta ara vermeyelim diyorum aslinda. O bir haftada ne kilolar alinir.Tabii yapslim yaaa
5 hafta dahaaa
Miktarlar cok azOoo dun yemedin ama bugun goturmussun. En tehlikeli gun sali aslinda.
Sorun miktari degil zeynacim. Cok cesit oldugunda vucut ters reaksiyon veriyor. Bende en azindan oyle o yuzden tek ya da iki tip yemeyi tercih ederim. Salata +yogurt disinda.Miktarlar cok az
Bayram varYapar ama yemez o. Nasil beceriyorsa ....
O sofraya nasil saldirirdim ben var ya. Tabi ki sali gunu olmamak sartiyla .
Ben bir hafta ara vermeyelim diyorum aslinda. O bir haftada ne kilolar alinir.+ Kimler burada ogrenmek gerek.
Ahhhhhh mideme agri girdi layynn
Gram gram ver , kiloyla al . Bilmiyorum simdiden konussak mi, daha oteki yarisma bitmedi. Bi oylama yapabiliriz bu konuda.Bayram var
Ve ben antakya ya gidrcegim 3 gun
Oyyyyy oyyyyyyy
Bir pisbogaz sulalesinde gelinim ben yaa.
Hatta 2017 ocak ayinda basladim 90 kg ile.
Yine antakya ya dugune gitmistik.
Tepsi kebabini luplettim son kez ve rejime baslamistim.
Simdi bayrami atlatmam lazim
Ara vermesek benim cool isime gelir yaa
Domates bile kilo yapar diye yemiyorum . 59 olucam yarin.Ahhhhhh mideme agri girdi layynn
Yarin bakalim sonuca kuzimmSorun miktari degil zeynacim. Cok cesit oldugunda vucut ters reaksiyon veriyor. Bende en azindan oyle o yuzden tek ya da iki tip yemeyi tercih ederim. Salata +yogurt disinda.
Belki sende ayni tepkiyi gostermez.
OylayalimGram gram ver , kiloyla al . Bilmiyorum simdiden konussak mi, daha oteki yarisma bitmedi. Bi oylama yapabiliriz bu konuda.
Koruma doneminde degiliz sekerim. Bi yanlis harekette 4 kilo birden geliyor. Tamam kalici kilolar degil ama yas itibariyle artik oyle.Yarin bakalim sonuca kuzimm
Oylama erken oldu yarin sorarim herkes gelsin.Oylayalim
Brn varim ☝
Ben 2 hafya sinra 69 istiyommmmmDomates bile kilo yapar diye yemiyorum . 59 olucam yarin.
Isteyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu.Ben 2 hafya sinra 69 istiyommmmm
Yarin kendimden umitluyimKoruma doneminde degiliz sekerim. Bi yanlis harekette 4 kilo birden geliyor. Tamam kalici kilolar degil ama yas itibariyle artik oyle.
68 olursamIsteyenin bir yuzu vermeyenin iki yuzu.
Aaa cidden mi 68 senin miadin o zaman. 65 te anlasalim.68 olursam
Tam 12 yil sonra o kiloyu gormus olacagim
67 ise 13 yil once
O derece onemli anlar
Ve insallah senin actigin konuda yadayacagim bu heyecani☺
Ben uyuyayim
Sabah kaljacagim
Haytiiiii iyi geceler