Yaza Merhaba , Kilolara Elveda :)

Olan oldu artık toplarim insallah bir iki gune.

İnsülin direnci bende de vardı
Meyve zaten yasak et yemek bizim gibileri tok tutar uzun süre iyidir
Çok iyi olmuş eline sağlık

Kaşlarımi bıyıklarımi almadım. Saçımı boyayacaktim boyamadim. Tirnaklarimi törpülemedim, oje surmedim. Banyo yapmadım, sabah yapar ise giderim diyorum. Niyeyse bugun modum epey düşük.

Olan oldu artık toplarim insallah bir iki gune.
Toparlarsin sana tavsiye yemek turlerini karistirmadan doyana kadar ye. Yaninda ayran yogurt olsun , salata olsun. Boylece cok acikmazsin.

İnsülin direnci bende de vardı
Meyve zaten yasak et yemek bizim gibileri tok tutar uzun süre iyidir

Daha once 15 kilo verdigimde iyi kirmistim boyle dalgalanmiyordu. Bi dilim sandwichle , bi meyve ile boyle dalgalanmiyordu. O zaman latte de iciyordum. Cok badem yerdim o zamanda. Her zaman ayni tepkiyi vermiyor vucut.

Bu kez kiramadim ama aklimda kiracagim.

Kaşlarımi bıyıklarımi almadım. Saçımı boyayacaktim boyamadim. Tirnaklarimi törpülemedim, oje surmedim. Banyo yapmadım, sabah yapar ise giderim diyorum. Niyeyse bugun modum epey düşük.
Ben de temizlik yapacaktim yapamadim yeni diziye basladim. Ancak bulasiklari koydum onlar da daha bitmedi. Bosverrr.

En kolayindan basla.

Sağol canım benim moral verdin bir suru.
Bunlari ikiye ayir. Kas ve biyiklar bes dk fazla surmuyor. Once torpule sonra ojeni sur.
Sabah da sacini boya , banyonu yap . Oyle cik. En uzun sac boyasi yarim saat suruyor. Benim kinam bile 2 saat .

• Saçımı boyayacaktim boyamadim. Banyo yapmadım,
  • Kaşlarımi bıyıklarımi almadım. Tirnaklarimi törpülemedim, oje surmedim.

La sabah nereden boyayim saçımı :)) şu Türkiye'de gece 11. Sabah 06:30da evden cikiyorum.

Selam millet
Şuan cam balkona sineklik yaptırıyorum sanırım botanikten kaçmış tüm canlılar kanatlanmis bizim bina etrafında uçuyor hayatımda ilk kez gördüğüm böcek ve türleri var

Yarın yani salı çarşamba Perşembe cuma 4 gün yemekli misafirim var üst üste

Bugünkü menüm sabah 6 çilek 6 erik 5 badem
Aksam tarhana çorbası

Diyetini kontrol ettiriyorsun millete .Iyi sabir sendeki.

Kizlar kilomda degisiklik yok, ne arti ne eksi. O yuzden B planina geciyorum bugun sadece sivi tuketiyorum. N nscckts

Sabah :

Yarim Latte
Hindiba

Oglen
Sogan suyu

Hindiba soguk/sicak olabilir. Sayi kavrami yok canim istedikce.

Aksam :
Sogan suyu

Spirulina + 1 litre su.

Bademe hic bulasmiyorum bugun cunku yedikce 20 yi gecebiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…