- 24 Kasım 2011
- 4.599
- 6.876
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.941
Allahim bahtini guzel etsinYeğenim geldi :) volkanimiz geldi :)
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün... Hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşallah...Yeğenim geldi :) volkanimiz geldi :)
Koyabilirsin itiraz etmem.Latte koyacam senin adini
Aksam gece sabbah yoksunuz
Beni gorunce herkes bir yere mi kacti
Yeğenim geldi :) volkanimiz geldi :)
O micma isini, carsamba gunu tarti cok guzel yapiyor. Hedefine ulasamiyorsun kaliyorsun ortada.27 Mayıs iftar; Allah ne verdiyse yedim. Patlayana kadar yedim, çatlayana kadar yedim. Hadi micin ağzıma hakkınız
Ya trmin ediyorum gözüm döndü. Bı de aşırı sinirliydim. Bizimkilere de cattim. Hem soylendim hem yedim. Çılgın gibiydim.O micma isini, carsamba gunu tarti cok guzel yapiyor. Hedefine ulasamiyorsun kaliyorsun ortada.
Sinirli oldugunda kahve/cay ic, yemek yeme. Gozun de karnin da doymaz cunku.Ya trmin ediyorum gözüm döndü. Bı de aşırı sinirliydim. Bizimkilere de cattim. Hem soylendim hem yedim. Çılgın gibiydim.
Ben bugun karidesli pilav ismarlayacaktim kendime. Nasil olsa tek ogun yiyorum dedim. Sonra carsamba geldi aklima. Zor harcarim ben onu iki gunde dedim. Onun yerine yagsiz patates kizartmasi yedim. Doydum mu hayir, canim asiri tuzlu cekti. Domates de bitti evde. Yumurta zaten sevmem. Bi yarim kafeinsiz cappuccino ile + 7 badem yedim.Hala yiyesim var ama midem zaafiyet geçiriyor patlayacaj