- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.021
Vejeteryan mı olacaksın diyecektim ama balık yiyeceğim diyorsun. Et ve tavuk çok faydalı neden yemiyceksin?Ikiniz de haklisiniz kizlar,
Nisa bir duzen tutturmusken birden kilo vermek istiyor.
Mac da bu duzenle devam ettiremezsin koruyamazsin diyor.
Aslinda koruma donemi benim icin daha kolay gececek gibi cunku ben diyette hissetmiyorum kendimi. Ictigim lattelerden olsa gerek. En fazla iki ogune cikartirim, balik pilav eklerim o kadaar. Ekmek ve tatli hayatimda yok artik. Abur cuburda yiyen biri degilim.Patlamis misir disinda. Ona da dokunmak istemiyorum su ara.
Niyetim , koruma doneminde spor yapip iki ogune gecip sadece deniz urunleriyle beslenmek. Eti de tavugu da cikarttim hayatimdan.
Su sira balik yaparsam , doymadigimi hissediyorum ve kritik noktadayim.
Bende koruma döneminde tek öğüne düşürüp spor yapicamIkiniz de haklisiniz kizlar,
Nisa bir duzen tutturmusken birden kilo vermek istiyor.
Mac da bu duzenle devam ettiremezsin koruyamazsin diyor.
Aslinda koruma donemi benim icin daha kolay gececek gibi cunku ben diyette hissetmiyorum kendimi. Ictigim lattelerden olsa gerek. En fazla iki ogune cikartirim, balik pilav eklerim o kadaar. Ekmek ve tatli hayatimda yok artik. Abur cuburda yiyen biri degilim.Patlamis misir disinda. Ona da dokunmak istemiyorum su ara.
Niyetim , koruma doneminde spor yapip iki ogune gecip sadece deniz urunleriyle beslenmek. Eti de tavugu da cikarttim hayatimdan.
Su sira balik yaparsam , doymadigimi hissediyorum ve kritik noktadayim.
1 buçuk ayda 18 kilo verdim farkindamisinSen koruma döneminde zorlanmazsın çünkü normal besleniyorsun vücudu çok aşırı strese sokmuyorsun ondan. Nisa'yı ben çok takdir ediyorum ama 1 ayda 10 kg deyince ben de koruması çok zor oluyor diyorum
5 ay cok guzel korudum insulin direncim duzelmisti cunku. Hatta maras dondurmami da guzel guzel yiyordum. Nisa insulin direncini duzeltti o yuzden almaz gibime geliyor.Sen koruma döneminde zorlanmazsın çünkü normal besleniyorsun vücudu çok aşırı strese sokmuyorsun ondan. Nisa'yı ben çok takdir ediyorum ama 1 ayda 10 kg deyince ben de koruması çok zor oluyor diyorum
Tavuk yemeyeli cok oldu, eti de azalttim yavas yavas . Pesketaryen diyorlar sadece balik yiyenlere. Iste buyuyunce ondan olmak istiyorum.Vejeteryan mı olacaksın diyecektim ama balık yiyeceğim diyorsun. Et ve tavuk çok faydalı neden yemiyceksin?
Bende koruma döneminde tek öğüne düşürüp spor yapicam
Vücut şaşırma yöntemi yapicam
Hafta içi 1 Ogün hafta sonu 2 Ogün yapicam tek tip gidersem sağlıklı olmaz su asamada çünkü
Ben vücudumun saatini düzenini buldum ve tutturdum hayatımda ilk kez diyet yapıyorum ve iyiki ilk kez. Yanılma bulma yöntemi çok denemediğim den genç kız gibi gidiyor yağlar
Malum doğum sonrası vücut çok değişiyor kendimden ümidim daha coookkkk beklentim daha çok var
Aynen öyle5 ay cok guzel korudum insulin direncim duzelmisti cunku. Hatta maras dondurmami da guzel guzel yiyordum. Nisa insulin direncini duzeltti o yuzden almaz gibime geliyor.
Sende de insulin direnci var galiba mac , o yeme ataklari bende de var. Bunu alt etmenin tek yolu , karatay + aralikli oruc.
Her insan sartlarina gore yapiyor diyetini.
Tavuk yemeyeli cok oldu, eti de azalttim yavas yavas . Pesketaryen diyorlar sadece balik yiyenlere. Iste buyuyunce ondan olmak istiyorum.
Benim insulin direncimi bozan kolaydi. Bi kereden bi sey olmaz dedim gerisi geldi. Yoksa oyle meyveymis dondurmaymis hatta esmer ekmekmis bozmuyor. Ki o arada bagimlisi degildim kolanin.
O kilo verdigim donemde , pizza da yiyordum cunku haftada 1.5 kilo gidiyordu ama iste aralikli orucu daha iyi uyguluyordum.
Insan korumak istiyor ise NO NO listesi olmasi, kola , serbetli tatlilar , ekmek gibi ...
Size cevap verirken ben aciktim. Yulaf ezmesiyle yogurt yiyorum simdi. Bir kacta badem attim icineAynen öyle
Mesela bende kolayı çok severim
İlla yerken pisleseceksem kola içeceğime oturur 1 lahmacun yerimüstüne maden suyu içerim limonlu oh değsin yarasın
2 yudum kola icsem hem insulini coşturup hemde hadi bakalım baştan sar yapmak zorunda kalicam en iyisi komple hayatdan şekeri çıkarmak
O şeker neyden gelirse gelsin insulini coşturuyor valla
Kolanın özü meyan kökü ile burda şerbet yaparlarSize cevap verirken ben aciktim. Yulaf ezmesiyle yogurt yiyorum simdi. Bir kacta badem attim icine
Kola zaten ne havada ne karada icilmemesi gereken bir icecek. Alternatifi dedigin gibi maden suyu ile yapabilirsin. Maden suyuna limon kat , ayran yap. Sekersiz limonata yap.
Eskiden cok pis icerdim, 48 kiloydum o aralar hic takmiyordum. Zayif olsam bile icmem artik.
Kola = NO NO .
ya ben de diyorum ki, daha önce diyet yapmamışsın ve metabolizman bakire. Evet hızlı veriyorsun ve alırsan mıçtı bünyen bi daha böyle veremezsin diyorum. Aman ne yapıyosan yap kızım baaaaneeeeee1 buçuk ayda 18 kilo verdim farkindamisin
2 ayda 20 kilo verdim toplamda kız
Daha 15 kilom var
Bukadar verdiğim kiloyu korumak zorundayım başka şansım yok
Ayrıca ben hergun 2 yumurta peynir et salata ayran içiyorum 1 avuç ceviz badem yiyorum kim benim kadar sağlıklı besleniyor
Niye alım ki kilo ? Yanlış şeyler yersen alırsın yemezsen alamazsın :)ya ben de diyorum ki, daha önce diyet yapmamışsın ve metabolizman bakire. Evet hızlı veriyorsun ve alırsan mıçtı bünyen bi daha böyle veremezsin diyorum. Aman ne yapıyosan yap kızım baaaaneeeeee
peki :)Niye alım ki kilo ? Yanlış şeyler yersen alırsın yemezsen alamazsın :)
+Bocek ve 42 kup seker koyuyorlarmis diyoolaaaa.Kolanın özü meyan kökü ile burda şerbet yaparlar
Meyan kökünü karanfil ve çubuk tarcini cam kaba koyar üstüne soğuk su ve buz koyarsın 1 geze bekletirsin yavaş yavaş soğuk suda bekler özünü birakir
İnanılmaz lezzetlidir cokda faydalı
Bak bu meyan kökü kolanın özü yani Eki Görüntüle 2151233
Buda bizim burda bu kökle yapılan şerbet Eki Görüntüle 2151234
İçinde hiç şeker yok ama tarçın dan dolayı şekerli gelir çok lezzetli birşey
Belki erkektir metabolizmasi ne biliyorsun.ya ben de diyorum ki, daha önce diyet yapmamışsın ve metabolizman bakire. Evet hızlı veriyorsun ve alırsan mıçtı bünyen bi daha böyle veremezsin diyorum. Aman ne yapıyosan yap kızım baaaaneeeeee
Hahahahahahah evet dikkatimi cekti. Erkekse bakır diyim ama nisa kadın ya metabolizması da direkt kadındır diye se ettim hahahaBelki erkektir metabolizmasi ne biliyorsun.
Allah im BDV de her gun bir bekaret konusu .
O günlere az kaldı 6 ay sonra istediğin gibi 2 /3 Ogün yiyerek sabit olursun bence+Bocek ve 42 kup seker koyuyorlarmis diyoolaaaa.
Ozlemiyorum nisa kolayi, tek ozledigim soyle adam gibi 2-3 ogun yeyip kilomu sabitlemek.
Aynen biliyorumNe yazmıssınız herkese hak verdim kendince haklı herkes:) şeker zaten berbat bişey yiyoruz malesef aslında iki öğün bile fazla Nisa abla sünnete göre 1ögün yeterli insan için ama uygulamıyoruz ilte malesef:/
Erkek beyni kadin beyni var ya. O bakimdan seettim.Hahahahahahah evet dikkatimi cekti. Erkekse bakır diyim ama nisa kadın ya metabolizması da direkt kadındır diye se ettim hahaha
En kotu sabit cikiyorum aslinda bu hafta cok istedigim gibi gecmedi ama pilavdan uzak durdum.O günlere az kaldı 6 ay sonra istediğin gibi 2 /3 Ogün yiyerek sabit olursun bence
Bu ay çok verimliydin