- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar liste yaparsaniz benide eklemeyi unutmayin simdiki kilom 73.600 hedef ilk 65 kg bakalim bu kadar cabalamama ragmen kac kilo vercem birde unutmadan yazayim ben hergun 4 km yuruyus yapiyorum ara ara kosuyorum
Ben de çok yumuşamadan yemeyi severim. Sonrasında hiç yağ koymuyor muyuz peki
kizlar liste yaparsaniz benide eklemeyi unutmayin simdiki kilom 73.600 hedef ilk 65 kg bakalim bu kadar cabalamama ragmen kac kilo vercem birde unutmadan yazayim ben hergun 4 km yuruyus yapiyorum ara ara kosuyorum
Senin bücudunu şoka uğratman lazım metabolizman zayıflamış hızlandırman lazım spor yapıomusn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Düzenli spor yapmıyorum doğrusu.ama şu okul bi bitsin başlayacağım yürüyüşlere.ondan önce nasıl bi diyet uygulamalıyım bilmiyorum
Ben çok ciddi kabızlık sorunu yaşadım. O olmasa yapıyordum, 15 gün falan yaptım ve tam 10 gün hiç tuvalete gidemedim, en son doktor fitil verdi şurup verdi falan o söktü...Bünyeden bünyeye değişiyor demek. Bi de bildiğim kadarıyla ilk aşamalarda sebze de yasaktı, sadece protein alıyorduk galiba.
Of arkadaşım of... Aynı dertten muzdaribim, bu yaz kuzenimin düğünü var, düğün için kıyafet ararken helak oldum....
Elbiseler arkadan öyle bir kalkıyor ki öyle iğrenç bir görüntü olamaz Allah'ım ya.... Çok sinir edici bir durum, ne yapsam da eritemedim bir türlü kalçamı...
Arkadaşların önerileri varsa ben de faydalanmak istiyorum...
canim bende icemezdim ama son 2 aydir 1,5lt lik pet siseyi 2 kez doldurup iciyorum yuruyuse gelincede inan ben yapiyorsam herkes yapar haftanin 3 gunu ogretmenlik okuyorum o var 3 gun aksam okulum var 3gun calisiyorum +3 cocuk +koca evin isi gucu yinede disiplinli davranip gunduz yapamadiysam gece okuldan aksam 9da cikiyorum o saatten sonra aciyorum leslie fast walk 4 mile onla arada kosup arada yuruyorum inan koca gorunumlu gobusum biraz izaya gelmeye basladi 1 aya kadar dumduz olur belli oldu simdiden bu arada 100 gr eksik cikdim bu Sabah 73.500gr ayyy cok mutluyum yaaaaaaaaaaaay ne güzel yapıyosun keske bende yürüyüş yapabilsem liste yapsak iyi olur ben suyumuda aldım yanıma normlde günde 1 2 bardak su içerim içmem bardaklada ölçülmüyo aldım 1.5 litre simdiden yarım ltreyi içtim galiba iş çıkışına yakında şişenin fotosunu atıcam ne kdr kalmış diye yoksa ben su falan içmem böyle kendimi zorunlu hssediyorum:)
Kalça için yürümekten başka çare yok ve yağ yapıck şeyler tüketmemelisn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında çok yürüyorum ama genetik bir şey sanırım, kilo verdiğim zamanlar göğüslerimden gidiyor, göbeğimden gidiyor, yüzüm kaşık kadar kalıyor ama kalça olduğu yerde duruyor:26:
Evet Evet konu sahibesiii :) Bir liste yap bizee. Hafta hafta da karşılaştırma yaparız. Bizden daha çok kilo verenleri kıskanır gaza geliriz falan süper olur :)
fotoğraflı olarakta göstermek istedim kızlar iyi gaza geldim bugun bu saatte kadar kahvaltı yapmamıştım bu biraz geç oldu ama bundan sonra 9 30 da yapıcam kahvaltımı porsiyonları biraz büyük tuttum bugun öğle yemeği yerinede geçiyo benim için 3 saat sonrada 1 kase light yoğurt yicem :)çayımda şekersiz zaten genelde 1 şeker atardım böyle daha iyi :)
Eki Görüntüle 1113543 Eki Görüntüle 1113542
Ay kuzu aferin sana !! Böyle devam
ay bugunde aynısını yaptım :) normalde günde 1 barda su içerim içmem bu iki günde 2 şişe bitti 1.5 litrelik çoğaltmaya calısıyorum suyu
Kızlar gözümden kaçan olduysa mesaj atsın hemen ekleyeyim onu da. Bir de bazılarının bilgileri eksik extravolume seni bulamadım misal gözümden kaçmış da olabilir ama çok sayfa var yazarsan çok sevinirim. Evet başlıyorum
1) cowgirll
Boy: 1.61
Kilo: 59.6 (Şu an itibariyle:) )
Hedef kilo: 52
2) extravolume
Bilgilerini bekliyorum
3) qzdee_
Boy: 1.60
Kilo: 60
Hedef kilo: 51-52
4) rescn
Boy: 1.63
Kilo: 58
Hedef Kilo: 54
5) Gizemsss
Boy: 1.62
Kilo: 77
Hedef Kilo:
6) elenaaa
Boy: 173
Kilo: 69
Hedef kilo: 64
7) sera81
Boy:
Kilo:73.6
Hedef kilo: 65
Kızlar eksik bilgileri olanlar ve katılmak isteyip gözümden kaçanlar mesaj atsın ekleyeceğim. Şimdi tartılma günümüz de cumaları olsun. Haftaya cuma tartılacağız, birinciyi tebrik edeceğiz falan Gaza geleceğiz böyleceee