sen neyden basladın olur başlym daha kahvaltı bile yapmadım zaten :) diyet listesi flaan yaptın mı
Canim teşekkürler .
Benim sorunum spor aslında hergün mu yurumeliyim
Hergün yapinca sıkılır mıyım
Yediklerime dikkat ediyorum ama bi yerde okudum . Bizim zayiflamamizi saglayan leptin diye bir hormon ve bunun salgilanabilmesi icin aksam besten altidan sonra kesinlikle yemek yememek gerekiyor. Ne meyve ne de baska bisey.
Ben buna dikkat ediyorum encok.
Tek sorunum hafta sonlari kacirmasam daha iyi olacak. .
Buraya yazalim hergün birbirimizi motive edelim ..
Ben de akşam, hatta gece deli gibi yiyordum bu topiği açana kadarŞu an cidden yemiyorum motivasyonum çok yüksek. Sen de yaz her gün buraya motive et kendini. Üstelik gece onları yersen giymek istediklerini giyemeyeceğini düşün. Ben eski kotlarımın içine gireceğimi hayal ediyorum, ve kısacık şortlar etekler falan
Ben öncelikle gece yemek yemiyırum artık. Ben onu çok abartmıştım. Sonra ekmek yemiyorum. Eğer yersem en fazla iki dilim tam buğday ekmeği, Onu da sabah veya öğlen yiyorum, akşam ekmek yok. Sonra börek çörek pilav bu tip şeylerden uzak duruyorum şu an için. Sebze et tavuk balık bol salatalar meyveler onları yiyorum işte. Böyle de güzel ya mesela o pilavların böreklerin midede yaptığı ağırlığı çekmiyorsun. Bunun yanında da yarım saat yürüyorum akşam üstü, bi de evde egzersiz yapıcam videodan:) Bi de ben öyle katı bi diyete taraftar değilim. Canın çok mu pilav çekti yemek kaşığıyla iki kaşık falan alıp diğer öğünlerde onu kapatabilirsin bence
Cowgirl insanity yapan tanidiklarim var cok tavsiye ediyorlar.
Sen ne dersin
Benim yaşadığım yerde diyetisyen ücretleri çooook daha fazla, sizin söylediğiniz rakam çok iyi fakat burda başlangıçta kesin rakam bile vermiyorlar. "Doktorumuzun vereceği diyete göre fiyat belirlenecek" diyorlar. Açıkçası kaç lira vereceğimi bilmeden gitmek istemiyorum. Bu arada dört sene önce gittiğimde muayene başı 50 lira veriyordum. O yüzden istemiyorum diyetisyen. Zaten kan testlerimi yapmıştı bir problemim yok, tek sorun boğazımı tutamıyor olmam
Bende sırf motivasyon olsun kendimi mecbur hissedim diye diyetisyene gidicem bi doktor önerdiler aradım oda haziranın sonuna kadar doluymuş araya ranazan falanda giriyo onu bekliycem
büyük bir şehirde oturuyorsunuz ozaman:) ben diyetisyene gittimmi genelde 1 kaç kişi oluyordu sadece ben sporsuz 10 kilo verdim spor yapabilseydim vücudum dahada sıkılaşırdı umarım artık spora başlayabilirim
Ofiste çalışıyorum ben akşama kadar oturuyorum artık burdada az az spor yaparım sporu bıraktıktan sonra hiç yapasım gelmmedi çok soğudum birazdanda gidip kahvaltılık alıcam domates salatalık peynr zeytin sabah kahvaltısı metblizma açısından çok önemli bide tam buğday ekmeği alim .. zaten çok katı diyetlere bende karşıyım biçok diyeti bilirim ama bakıyosn listeye evde olmuyo napim o zaman diyetimi bozim ne varsa artık sebze meyve evdekilerden ayarlar ona göre yerim..
o zaman size diyebileceğim günde en az iki litre su için ekmek yerine tahıllı veya çavdarlı iyin 3 ana 3 ara öğün yiğin yağlı yemeklerden kızartmadan uzak durun yeşil çay için
Evet işte ben de ders bitiyo eve geliyorum, bazen akşam anca geliyorum final vize derken, annem ne yapmışsa ondan yemem lazım, genelde sebze pişiyor zaten evde, ona göre evdekilerle zayıflamak mantıklı geliyor bana
Aaaa onu hiç duymadım o nasıl bi şey ki?
Uc ana uc ara yi kimse tavsiye etmiyoro zaman size diyebileceğim günde en az iki litre su için ekmek yerine tahıllı veya çavdarlı iyin 3 ana 3 ara öğün yiğin yağlı yemeklerden kızartmadan uzak durun yeşil çay için
Canim spor programi arastir istersen bendr bugun baslicam inanılmaz ter atiyorsun
Uc ana uc ara yi kimse tavsiye etmiyor
Bana da fazla ii gelmiyor
Yeşil çay işe yarıyor mu gerçekten? Tadını da seviyorum aslında, bi ara içtim o da kabızlık yaptı anlamadım ki çok mu içtim acaba
tabiki işe yarıyor fakat bence kabızlık başka bir besinden kaynaklanmıştır kabızlık sorununuz varsa 1 kase yoğurda günde 1 tatlı kaşığı keten tohumu ekleyin inanın bağırsakları süper çalıştırıyor ki diyetisyenimin dediğine göre zaten kabızlık kilo aldırıyormuş..
keten tohumunu 1 tatlı kaşığından fazla yemeğin
hemde masraflı oluyo diğer türlü evde hergün ızgara yapmıyoruz sonuçta yağsız olsun diyedeneyelim bakalım böyle bende akşam ölçim kendimi çok kilomuzda yok millet 100 150 kg veriyo biz burda 10 kilonun derdine düştük :)
İstanbuldayım yetmez mii :))
Aynen yaaa di mi? Bence de işimiz kolay aslında, sadece motivasyonu düşürmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?