hos geldin cnm cuma kilo bildirim günüydü.Kizlar geldim geldim artk gircem surekli inşallah. .. bu sabah itibariyle 71 kiloyum tam ..bizim kilo bildirimlerimiz ne zamndi rukis...
hos geldin cnm cuma kilo bildirim günüydü.
Tamam canm. . Artik bende ciddi ciddi sevam ediyorum ...
Merhaba kizlar topic i yeni gördüm bende katilmak istiyorum araniza. 70.4 ile 2 gün önce basladim. Ancak çok sıkı yapamiyordum diyeti nasipse bugün aliscerisimi yapip yarindan itibaren sıkı Dukan yapacagim :) Benice alir misiniz aranuza?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tabiki canm gel memnun oluruz. Kilomuz ayni sayılır bende 70.600 um .. hedefim 20 gün icinde 5 kilo vermek simdilik.. insallah basaririz.
Canm bilmiyorum hangi ildesin ama ben depremi yasadim iki gün once saat bese gelio hicbisey yemedim. Cann bisey istemio. Şimdilik bisey yapmıyorum tatlım ama tabi az yiceksin ekmek yemiyorm sabahlari belki bir dilim bide ben taze fasulyeyi cok seviyorum. . Kalorisi oldukca az.. kalorisi az seyler yemeye calisiyorum..Canim 20 gun icinde 5 kilo hizli degil mi ? Bir de ne yapmayi dusunuyorsun. Ben de kilo vermek istiyorum da:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende evliyim 2 yasında oğlum var bu gun tartıldım 85 kiloyum ve abımın dugunu var eylüle kadar 20 kilo veremem lazım bu gun iti bariyyle diyete girdimmm motivasyonlarınızı bekliyoum
bugün bildirim günü ve yine kimse yok
sanırım kimseler kalmamış yaKızlar acaba buraya uğrayanınız olurmu sizlere ihtiyacım var doğum yaptım 9 ay oldu ama hala kilo veremedim 68.5 kiloyum hedefim 50 kilo olmak lütfen görün beni
Kızlar doğum sonrası bölümünde emzirirken kilo verelim başlığı Altında toplandık bikaç arkadaşla. Pazartesi başlicaz diyete ve her Pazartesi kilolarımızı paylaşıcaz o zamana kadar isteyen bize katılabilir. Katılmak isterseniz uğrayınsanırım kimseler kalmamış ya
cnm link atma imkanın varsa link atar mısın?Kızlar doğum sonrası bölümünde emzirirken kilo verelim başlığı Altında toplandık bikaç arkadaşla. Pazartesi başlicaz diyete ve her Pazartesi kilolarımızı paylaşıcaz o zamana kadar isteyen bize katılabilir. Katılmak isterseniz uğrayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?