• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Merhaba arkadaşlar bende aynı dertten müzdaripim.ard arda 2 dogum yaptim kizim 3,5 oglum 1 yaşında.75 kilo ve 1,65 boyundayım.evlenmeden önce 50 kiloydum 6 yıldır evliyim ve tekrar eski kiloma dönmek istiyorum.2 gün oldu bende kafaya koydum zayiflamaliyim.sizlerle daha bir motivasyon olacak zayıflamak.şimdiden hepimize kolay gelsin.

canım yarın sil baştan yapıyoruz ..... artık diyet nedir ne değildir hepsini biliyorumda artık uygulamaya kaldı işim..
sabah aç karna bir bardak suyumuzu içiyoruz sıcak olmıcak :)
sonra kahvaltı yapmadan spor şart hiç yapamıosan 50 mekik cek hareket et dans et ama spor maksadıyla hiç yapamazsan 15 dk bişeyler yap... sonra kahvaltı...
bir dilim tahıllı yada cavdar ekmeği klasık seyler bilmeyen yok..:)
ben burda neler yaptığımı paylasıcam .. sende yaz ben sürekli giriyorum destek olurum.
Meraba kızlar bende boyum1
canım yarın sil baştan yapıyoruz ..... artık diyet nedir ne değildir hepsini biliyorumda artık uygulamaya kaldı işim..
sabah aç karna bir bardak suyumuzu içiyoruz sıcak olmıcak :)
sonra kahvaltı yapmadan spor şart hiç yapamıosan 50 mekik cek hareket et dans et ama spor maksadıyla hiç yapamazsan 15 dk bişeyler yap... sonra kahvaltı...
bir dilim tahıllı yada cavdar ekmeği klasık seyler bilmeyen yok..:)
ben burda neler yaptığımı paylasıcam .. sende yaz ben sürekli giriyorum destek olurum.
Selam kızlar bende manevi desteğe ihtiyacı var yardım edin kendimi ifa etmek gerekirse Arabistan'a yasıyorum 2 oglum var biri 4 yaş biri 5 aylık boyum1.67 kilom 100 nasıl nerden başlıyım ve ne yapim bilmiyorum nasıl diyete başlıcam

Bnde 2016 yaza fıstık gbi zapzayf gormk istiyorum .
13 ocak da tartildim en son 81.700 dum aç karna 1 haftadır diyet yapıyorum yarın tartilma günüm . Boyum 175 hedef kilom 65 .
inşallah olurum :)

Merhaba arkadaslar beni de alin araniza 172 boy 75 kilo yaza kadar 62 kilo olmak istiyorum.ilgiyle takip edecegim sizi

Merhaba arkadaşlar ben 5 günde 1,300 kilo verdim sadece hamurişi,aburcubur,makarna,pilav ve kızartmalari yemiyerek,ekmegi sadece kahvaltida 1 dilim yiyorum. Emxirdigim icin bol yeşillik ve su tüketiyorum.2 tane küçük çocuk ce dikkat edince oluyormuş

Kizlaaaaarrrr benide araniza alir misiniz fotolu olarak paylasimda yapalim ki motive olalim bende kararimi verdim yaza kadar onbes kilo vermeye ama az az vererek saglikli ve kalici olsin istiyorum kendime uygun bi beslenme programi hazirladim henuz cok yeni iki gun pluyor baslayali nolur yardimlasarak destek olarak birbirimize verelim kilolari kizlaaar :) optum sizleri :KK66:Eki Görüntüle 1755071 Eki Görüntüle 1755072 suan 68,5 kiloyum her ayin basi gibi foto koymayi planliyoeum sizinkileride bekliyorum gece gece uykum kacyi vala cok kararliyim Allahin izniyle :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
izlaaaaarrrr benide araniza alir misiniz fotolu olarak paylasimda yapalim ki motive olalim bende kararimi verdim yaza kadar onbes kilo vermeye ama az az vererek saglikli ve kalici olsin istiyorum kendime uygun bi beslenme programi hazirladim henuz cok yeni iki gun pluyor baslayali nolur yardimlasarak destek olarak birbirimize verelim kilolari kizlaaar suan 68,5 kiloyum her ayin basi gibi foto koymayi planliyoeum sizinkileride bekliyorum gece gece uykum kacyi vala cok kararliyim Allahin izniyle :)))[/QUOTE]

Kizlaaaaarrrr benide araniza alir misiniz fotolu olarak paylasimda yapalim ki motive olalim bende kararimi verdim yaza kadar onbes kilo vermeye ama az az vererek saglikli ve kalici olsin istiyorum kendime uygun bi beslenme programi hazirladim henuz cok yeni iki gun pluyor baslayali nolur yardimlasarak destek olarak birbirimize verelim kilolari kizlaaar :) optum sizleri :KK66:Eki Görüntüle 1755071 Eki Görüntüle 1755072 suan 68,5 kiloyum her ayin basi gibi foto koymayi planliyoeum sizinkileride bekliyorum gece gece uykum kacyi vala cok kararliyim Allahin izniyle :)))
Sen zaten çok hoş ve güzelmişsin. Çok sıkma kendini bence, hiç uykuların kaçmasın.

Sen zaten çok hoş ve güzelmişsin. Çok sıkma kendini bence, hiç uykuların kaçmasın.
Cokkkk tesekkur ederim guzel kalbine :) ama kendimi iyi hissetmiulrum bu kiloda seker hastaligi riskimde cikti canim kendi programimi.kendim hazirladim insAllah kurtulmak istiyorum fazlaliklardan tekrar tesekkurler :)

Cokkkk tesekkur ederim guzel kalbine :) ama kendimi iyi hissetmiulrum bu kiloda seker hastaligi riskimde cikti canim kendi programimi.kendim hazirladim insAllah kurtulmak istiyorum fazlaliklardan tekrar tesekkurler :)
sağlık içinse haklısın, kolay gelsin o zaman!

Merhaba, valla benim de hedefim tam 10 kilo... Çok iddialı biri değilim. Belki sizinle konuşmalarınız bana da motivasyon olur. :((( Stresliysem kilo alıorm malesef böyle...
A akina o stres yok mu canim hepimizi mahvediyorum ama emin ol azmin elinden ve kadinlar isterse ellerinden hc bisey kurtulamaz..;) bende careszce aliuordum kilolaro ama bi yerden baslamak lazimmis bugun dorduncu gunumdeuim oyle ski ski diyet yapmiyorum sadece dozunu ayarliyorum diyet gunlukleri bolumde hedef 68,5tan 52 ye yaza kadar dusmek.konusunda hergun yedigimi ixtihimi nasil gttigini yaziyorum..motive ediyor beni.orauada bak brlkte motive olalim.1 subat ve 1nisan arasindada bayanlar yaris duzenliyor ona katilabilirsin alimlari pazae gunu sondu .diyet gunlukleri bolumune bi goz at kisaca canim :) hc birirmZ kilolu kalmayalim insAllah :)

Günaydın kızlar bende kilo vermek istiyorum doğum kilolarım gitmiyor emziriyordum ama gitmiyor çünkü çok iştahlıyım şekerden çikolatadan vazgeçemiyorum bugün itibarıyla rejime bailıcam ama kafama göre şekerlileri ve ekmeği azaltarak spor yapamıyorum sevmiyorum birde öyle disipline giremiyorum olmuyor gruplara gşrsem uyamam düzenli spor vs imkansız anca yemeği azaltarak offf çok mutsuzum çünkü kocamda artık beni beğenmiyor 15 kılo versem daha ne isterim.inşallah olur bu sefer yemeyi bırakırım bugün en doğal halimle resim koydum çooook şişmanımm:KK53::KK53::KK16:

Eklentiler

• PhotoGrid_1453959156393.jpg
    PhotoGrid_1453959156393.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 130
Back