hoşgeldin canımm günaydın, ahh bu görümceler!!! hepsi aynı inan. Benimkisini görsen bahane makinası mübarek. sorun yaratmak için çok yaratıcı bahaneler buluyoallahtan benimki kardeşini tanıyoda. yaratıcılığı takdire şayan yani boşver hiç takılma hep böyleler sen kilo almamışsın ben buna sevindim ne güzel
Kızlar Günaydınlarr. Nasılsıniz ... kusura bakmayın giremedim bi süre ... neler yaptiniz
Gunaudin canim hos geldin ben de annemlerdeyim insallah kilo almadan donerim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canlar, bugün bildirim günü ama gelen giden olmamış. herkes hem diyetten hemde forumdan kopmuş durumda. ben kilo bildirimimi yapiim
09 şubat başlangıç : 84,400
02 mayıs geçen hafta :76,400
09 mayıs bu hafta :75,400
yolum daha uzun ama ben caymadan devam edeceğim.
Tebrikler canim, ben de caymiyorum kimse gelmese de biz devam ederiz. Basladik guzel sonuclar da aliyoruz niye birakalim ki, hem birakip pisman olacagimiza zayif olmayi tercih ederim.
Slmlar, ben bu hafta 500gr fazla geldim, ailemin yanindayim diyet de spor da yapamadim.
Kizlar yeni ogrendigim bi yemegi paylasmak istiyorum . Ustelik 1 porsiyonu sadece 188 kalori :)
face gurubunun ismi ne acaba ben de katılmak istiyorum burda kimsecikler kalmadıııSelam kizlar,
Hem dugun hazirliklari hem de islerimin yogunlugu beni azcik sizden ayirdi ama hergun bakiyorum mutlaka
Ben de artık face grubuna katıldım :)
Kilo bildirimimi burdan da yapayım dedim.
Baslangic kilom: 73 (8 ocak)
Gecen hafta. : 65,3 (2 mayıs)
Bugünki kilom. : 64,6 (9 mayıs)
Sonunda 65 den kurtuldum:) çok direnmişti.
Bu hafta 4 gün spor yaptım.
Protein diyetini halen yapamadım. İnşalla bu hafta içi yapıcam.
Öpüyorum hepinizi. Mutlu haftasonları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?