Aslında istesem yapabiliyorum imkanım var.Ama artk iistiyorum. . :) yaza 15 kilo vericem inşallah kafama koydum. Topik acmaktaki amacm daha fazla hirslanmak. Öyle bişey ki bu kilo diyete baslicam nasilsa dedigimde 72 kiloydum ve suan 75 im. 77 ydim iki kilo verdim iste.. yani bian bos bırakmaya gelmiyor. . Eger kararliysan yarın sabah ciddi bi diyete başlayalım senle..
ben aynı şeyleri yaşadım hep. bir keresinde 3 ayda spor ve diyetle 10 kilo vermiştim sonra tekrar aldım. geçen yılda 5 kilo kadar vermiştim daha da veriyim derken tekrar aldım. şuan 63 kiloyum 50-53 kilo olmak istiyorum. hem de yaza kadar değil 1 ayda. öğrenciyim ben okul zamanı pek dikkat edemiyorum. şimdi ara tatilindeyim. ben kararlıyım.
nasıl başlıyacağız peki.
canım yarın sil baştan yapıyoruz ..... artık diyet nedir ne değildir hepsini biliyorumda artık uygulamaya kaldı işim..
sabah aç karna bir bardak suyumuzu içiyoruz sıcak olmıcak :)
sonra kahvaltı yapmadan spor şart hiç yapamıosan 50 mekik cek hareket et dans et ama spor maksadıyla hiç yapamazsan 15 dk bişeyler yap... sonra kahvaltı...
bir dilim tahıllı yada cavdar ekmeği klasık seyler bilmeyen yok..:)
ben burda neler yaptığımı paylasıcam .. sende yaz ben sürekli giriyorum destek olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?