• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

hoşgeldin canımm günaydın, ahh bu görümceler!!! hepsi aynı inan. Benimkisini görsen bahane makinası mübarek. sorun yaratmak için çok yaratıcı bahaneler buluyo :53::53: allahtan benimki kardeşini tanıyoda. yaratıcılığı takdire şayan yani :52::52::52::52: boşver hiç takılma hep böyleler :52::52: sen kilo almamışsın ben buna sevindim ne güzel :34::34:

sağol canım ben de sevindim almamama çünkü zaten şu sıralar bi salasım var iyice şevkim kırılırdı:)
aynılar ya uzaktayken sorun değil de yan yana gelince bi de birlikte kalınca iyice çekilmez oluyo ortamları,napalım sevdiklerimiz için idare edicez işte:37:

Kızlar Günaydınlarr. Nasılsıniz ... kusura bakmayın giremedim bi süre ... neler yaptiniz

hoşgeldin canım iyiyiz sen nerelerdesin yine,nasıl gidiyo durumlar 60 kilo hedefi devam mı:)
buralar artık sessiz gördüğün gibi bizim kızlar face de grup kurdu artık ordalar çoğunlukla ama buraya da yazıyorlar bizden durumlar böyle:34:

selam kızlar ben diyettime başlayalı 2.5 ay oldu ve 10 kilo verdim çoookkk mutluyumm 75 ile başladım şimdi 65 kiloyum hedefim 60 olmak son 5 diyorum bu aykı hedefim 4 kilo vermek inşallah bunuda başaracağım ve şunuda anladımki insan isteyince her şeyi başara biliyormuşşş ben yapamıyorum su içsem bana yarıyo diyen arkadaşlar söylüyorum su içseniz yaramaz ama suyun yanında kocaman bir hamburger yerseniz işte o su yarar kilo alırsınız:52::52::52::52: darısı zayıflamak isteyen arkadaşlarımın başına :46::46::46::46::46:

günaydın canlar, bugün bildirim günü ama gelen giden olmamış. herkes hem diyetten hemde forumdan kopmuş durumda. ben kilo bildirimimi yapiim

09 şubat başlangıç : 84,400
02 mayıs geçen hafta :76,400
09 mayıs bu hafta :75,400 :52::52:

yolum daha uzun ama ben caymadan devam edeceğim.

günaydın canlar, bugün bildirim günü ama gelen giden olmamış. herkes hem diyetten hemde forumdan kopmuş durumda. ben kilo bildirimimi yapiim

09 şubat başlangıç : 84,400
02 mayıs geçen hafta :76,400
09 mayıs bu hafta :75,400 :52::52:

yolum daha uzun ama ben caymadan devam edeceğim.

Tebrikler canim, ben de caymiyorum kimse gelmese de biz devam ederiz. Basladik guzel sonuclar da aliyoruz niye birakalim ki, hem birakip pisman olacagimiza zayif olmayi tercih ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slmlar, ben bu hafta 500gr fazla geldim, ailemin yanindayim diyet de spor da yapamadim.

Tebrikler canim, ben de caymiyorum kimse gelmese de biz devam ederiz. Basladik guzel sonuclar da aliyoruz niye birakalim ki, hem birakip pisman olacagimiza zayif olmayi tercih ederim.

aynen kuzum. düğünümde keşke dememek için aynen devam ediicem. :34::34:

Slmlar, ben bu hafta 500gr fazla geldim, ailemin yanindayim diyet de spor da yapamadim.

olsun canım, anneciiin çok üzülürdü diyete devam etseydin. 500 gr nedir ki 3 gün yürüyüşüne bakar hemen atarsın.

Selam kizlar,
Hem dugun hazirliklari hem de islerimin yogunlugu beni azcik sizden ayirdi ama hergun bakiyorum mutlaka ;)
Ben de artık face grubuna katıldım :)
Kilo bildirimimi burdan da yapayım dedim.
Baslangic kilom: 73 (8 ocak)
Gecen hafta. : 65,3 (2 mayıs)
Bugünki kilom. : 64,6 (9 mayıs)

Sonunda 65 den kurtuldum:) çok direnmişti.
Bu hafta 4 gün spor yaptım.
Protein diyetini halen yapamadım. İnşalla bu hafta içi yapıcam.

Öpüyorum hepinizi. Mutlu haftasonları :)

günaydın canlar, sabah kahvaltım kepek ekmeğine yağsız peynirli tost :) herkese iyi haftasonları olsun

Kizlar yeni ogrendigim bi yemegi paylasmak istiyorum . Ustelik 1 porsiyonu sadece 188 kalori :)

Adi kabak karpacyo. Kabak sevmeyenlerde bi denesin derim. Malzemeler 2 kabak, 1 limon, 1yk zeytinyagi, 50gryagsiz lor peyniri, maydonoz, dereotu, yesilsogan, tuz karabiber kekik pul biber. Kabaklar limon suyu zeytinyagi ve hafif tuz ile marine edin ve 10 dk bekletin. Pisirme yok.. lor peyniri ve diger otlari pul biberi kekik i falan karistirip kabaklarn ustune koyun aksam yemeginiz hazir :)

Selam kizlar,
Hem dugun hazirliklari hem de islerimin yogunlugu beni azcik sizden ayirdi ama hergun bakiyorum mutlaka ;)
Ben de artık face grubuna katıldım :)
Kilo bildirimimi burdan da yapayım dedim.
Baslangic kilom: 73 (8 ocak)
Gecen hafta. : 65,3 (2 mayıs)
Bugünki kilom. : 64,6 (9 mayıs)

Sonunda 65 den kurtuldum:) çok direnmişti.
Bu hafta 4 gün spor yaptım.
Protein diyetini halen yapamadım. İnşalla bu hafta içi yapıcam.

Öpüyorum hepinizi. Mutlu haftasonları :)
face gurubunun ismi ne acaba ben de katılmak istiyorum burda kimsecikler kalmadııı

bende yeni ogrendigim birsey sizle paylasayim. Spor yaparken yorulup zorlanmiyorsaniz pek etkili olmaz. Sprint yapin kosunun sonlarina dogru. Mesela 5 dakika durmadan hizli kosun, son 30 saniyesinde butun hizinizla kendinizi yirtarcasina kosun. Bu sprint sizin surekli gun icinde kilo vermenize neden oluyor spor yapmadiginiz halde bile. Gunde 3-4 defa evde oldugunuz zaman yerinizde kosarak bile yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kaloriyide dusurup, bol bol su icip ve bol bol sporla sprint yaparsaniz cok hizli bir sekilde kilo kaybedersiniz. Sekerli yiyeceklerden kesinlikle uzan durun.

Kizlar geldim geldim artk gircem surekli inşallah. .. bu sabah itibariyle 71 kiloyum tam ..bizim kilo bildirimlerimiz ne zamndi rukis...

Kizlar ben aranzda yeniyim mrb 26yasindaym ve ikicocuk(5-2yas) annesiyim. Hersey yolunda gidiyor muydu? Tabiiki degil tamam artik rskisi gbi degildimKendimi tombalak goruyordum ama ha zayiflarim ha diyete baslarim derkeeen tartida 73kg in kusuratlari artmaya başlayınca gerceklerin aci tokadini yedigimi hissettim. Ne mi oldu hemen kosa kosa bir diyetisyene gittim. Sabah yuruyus lerine basladim. Derken sadece motive oldum. Ama tartida hep hüsran hep husran. 50 li kilolardan bu hale gelesiye az uğraş madim 2cocukla en az 25er kilo aldim her gebelikte.tatli olsun camurdan olsun der ve tabagin dibini gormeden yanindan ayrilmam. Derken birgun yuruyusten donerkn bir aktar amcaya ugradim ve istahimi azaltsin diye bi cay bi bise onersin dedim. Veee o gunden sonra hayatim değişti. Ne mi oldu CHERRY HANDLE isimli bir hap onerdi. Tabi soz konusu hap olunca tereddutsuz reddettim. Eger 3kilo vermezsen geri iade ederim parani dedi. Bu kadar iddiali konusuyorsa bi bildigi var dedim ve basladim. Kizlar su an 66.5kg geliyorum ve yemegimi tatlimi canimin istedgni yiyorum 3lt su iciyorum. Baska bir arkadas biraz daha dikkat etti. Benim 3haftada aldigim sonucu o 10 günde aldi. Demem o ki ben bi kutu daha aldim ve hedefime 6.5kilo kaldi.. kim ne derse desin ben aynaya bakarim, artik icine girebildigim kiyafetlere fit gorunumume bakarim. Ki bu kutu bitincede insaAllah istedgim forma kavusacagim.. Mutluyum be ozguvenim tazelendi.. ohh kimseye diyemiyodum size dedim rahatladim. Hadi kalin saglicakla bu arada az once deprwm oldu galiba...

Back