Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

evet canım, caymak yok buradayız hep birlikte.

canım süpersin sonunda gördün 50li rakamı hadi bakalım çok az kaldı senin zafere

canım dün yoğundum bi de moralman çöküktüm pek giremedim.
senin rehavetin biraz da nişanın falan oldu o ara dağıldın biraz bu da çok normal canım yine toparladın döndün aramıza bak,hemen yeniden forma girelim,bide ben yarın ankaraya gelicem kv lere taa pazartesi akşam döneriz,inşallah bozmadan dönerim kv sağolsun yağsız şeyler yapmaya özen gösteriyo ama bakalım.
canım benim boy kısa o yüzden fazla bana bu kilo,boyum 159-60 o yüzden 49-50 kilo bana iyi gelicek
aa bu arada sabah tartıldım 53.8 geldim şu aradaki rakam indikçe mutlu oluyorum

günaydınlar canlar kahvaltım 1.5 dilim ekmek ve 1 haşlanmış yumurta yarım y.biber:)
kızlar ben yarın öğlen ankaraya gidicem pazartesi akşam dönerim anca salı görüşürüz,inşallah fazla bi kaçamak yapmam illaki olur ama baya hareketli geçicek planlar yaptık kaçamakları da eritip geleyim diyorum özliycem sizleri burayı fazla sessiz bırakmayın

şimdi okudum sayfaları proteine başlamışsınız ama ben malesef katılamıycam ama döndükten sonra deneyim ben de çalışırken zor olucak ama çalışıcam:)
kızlar yaa hareket gelmiş buraya motivasyonum yeniden arttı resmen harikasınızz

Günaydın kizlar kahvaltim haslanmis yumurta domates biber salatalik peynir süt.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynen canım sen yüklen bakalım
ayy süper canlanalım şöyle yya
bahar geldi az kaldı yaza

kızlar bu benm öncem sonram dı
60 kilo halim ve 69 halim
buda hafsonu halim mekiğe devam

insanın özgüveni yerine geliyor

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr, ben yeniyim, yaza kadar benimde 10 kg vermem lazım, şuan 64 kiloyum.boyum 1,60 yaş 23
2 haftadır diyetteyim. Kaçamaklar yapa yapa anca 2 kilo verdim, 66dan 64 e düştüm, :)

Slm kizlar aksam yemegim iki parca tavuk izgara yagsiz salata bir dilim pide. Sabahtan beri disaridayim su icemedim yeterince ve ara ogunler de kaynadi ama kacamak olarak minnicik pide var sadece.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

afiyet olsun canım pide olmasaymış iyiymiş ama olsun bol su içmeye devam suyu unutmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…