• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Evettttt protein haftası yapalım bu hafta :))
Diyetisyenimden çıktım yine aynı 65,3 kg
Yeni diyet listesi aldım.
Sabah 08.30
60 gr peynir, domates, salatalık, biber, yeşillik, 1 su bardağı süt, 1haşlanmış yumurta, çay (şekersiz)
Ara öğün 10:30
2 meyve
Öğle 12:30
1 porsiyon et (100gr) (ızgara, haşlama, haftada 2 kez kırmızı olacak, 1 kez balık olabilir, ağırlıklı olarak beyaz.) yağsız salata, 1 kase yoğurt veya 1 su bardağı ayrN
Ara öğün 15:30
2meyve
Akşam 18:30
Öğlenle aynı
Ara öğüm 21:00
2 meyve
Uyku öncesi 23:00
1 su bardağı süt

Not:haşlama, közleme sebze öğle ve akşam yemeklerinde etin yanında serbest.
Sütsüz, şekersiz kahve serbest
En az 3 lt su
Ekmek veya ekmek yerine geçen baklagiller yok.
Bu diyet 7 gün uygulanacaktır.

Hadi canlarım hayırlı uğurlu olsun hepimize. Bakalım 1 hafta sonra hangimiz çok vericez :)))))

Canim yazdim listeyi yarin uygulamaya baslicam. Spor konusunda birsey dedi mi merak ettim.hepimize hayirli ugurlu olsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yazdim listeyi yarin uygulamaya baslicam. Spor konusunda birsey dedi mi merak ettim.hepimize hayirli ugurlu olsun :)

Bir de cok tesekkurler

normalsin tabi canım artık keyfi kilo vercez biz kendimiz için yane
ben kardeşime günde 10000 adım attırıyorum sen de yap insanın günde 10000 adım atması lazımmış:)
haadi bakalım yapın bende merakla takipteyim bende haftada 2 gün yapcam tavugu şok olsun bünye alışmasın öyle hafada 1 kere yeter

Aynen öyle, keyfi bir kilo verme isteği.
En az 5000 adım zaten, fazlası kar olur tabii :))
Valla ben bugün koşu bandında 5 km yaptım, kac adım oluyo acaba:))
Diyetisyenim hergün spor yapma dedi, haftada 3 gün dedi ama ben bu hafta yüklenicem, hergün gitmeye calışıcam, en azından haftaiçi.
Bi de sadece yürü dedi, başka spor yapma dedi. Hakkı var çünkü hayat boyu devam ettirebileceğimiz sporu yapmamız lazım.

Diyetisyenim hergün spor yapma dedi, haftada 3 gün dedi ama ben bu hafta yüklenicem, hergün gitmeye calışıcam, en azından haftaiçi.
Bi de sadece yürü dedi, başka spor yapma dedi. Hakkı var çünkü hayat boyu devam ettirebileceğimiz sporu yapmamız lazım.

kuzum benim telefonda adım sayar var 5 km yaklaşık 5800 adım falan yapıyo :) bende hava güzel olunca akşamları yüryüş yapıyorum.

Ben severim zaten tavuk ve sutgilleri :))

ayy ben sadece tavuk severim sütle küsüz :52: ama az az hayatıma girdi kendileri.

telden girince takipte sıkıntı olmuş, tüm sorulamın cevabı aldım canım. tekrardan teşekkürler. ayy inşallah hızlanır kilo vermemiz de rahatlarız motivasyonumuz artar.

kuzum benim telefonda adım sayar var 5 km yaklaşık 5800 adım falan yapıyo :) bende hava güzel olunca akşamları yüryüş yapıyorum.

ayy ben sadece tavuk severim sütle küsüz :52: ama az az hayatıma girdi kendileri.

selcanım, adımsayar programının adı nedir? ben de indireyim. ne çok şey merak ettim bu gün yahu :)

boy : 173
kilo : 69
Vücut Yüzey Alanınız: 1.82 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 52 kg
İdeal Kilonuz: 64 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 23.1 kg / metrekare
Normal Vücut Ağırlığı Aralığı : 54-74 kg
Sonuç: Kilonuz tamamen normal.

benim vücut kitle endeksim de böyle. ilk hedefim 64 sonrasını sonra düşünücem.:31:

Supermiss, bendr indiriyim :))))
Canım sütü kahveyle iç o zaman, günde 2 bardak sütün var işte, kahvelerini bol sütle içebilirsin ;)

boy : 173
kilo : 69
Vücut Yüzey Alanınız: 1.82 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 52 kg
İdeal Kilonuz: 64 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 23.1 kg / metrekare
Normal Vücut Ağırlığı Aralığı : 54-74 kg
Sonuç: Kilonuz tamamen normal.

benim vücut kitle endeksim de böyle. ilk hedefim 64 sonrasını sonra düşünücem.:31:

Sende normalsin canım. Az kalmış çıtır olmamıza :))))

Supermiss, bendr indiriyim :))))
Canım sütü kahveyle iç o zaman, günde 2 bardak sütün var işte, kahvelerini bol sütle içebilirsin ;)

evet öyle yapabilirim, küçük sütlerden aliim en iyisi teşekkürler canımm :34:

benim iletişimsizlik günüm galiba :1: hep sonradan görüp yazıyorum, yaşlandım mı ne :D

hehehe yok be kuzum telden zor oluyo zaten bakması tam anlamıyla hakim olamıyoruz.

Evtt ya, bugün yine yeniden başlıyoruz :))

evet evet kesinlikle motivasyonumuzun artması gerek. yağmurlar bitince yaz gelio kuzularrrrrrr :53::53:

Evtt ya, bugün yine yeniden başlıyoruz :))

benim iletişimsizlik günüm galiba :1: hep sonradan görüp yazıyorum, yaşlandım mı ne :D

ikinizinde bmı si süper bence hilalin dediği gibi bundan sonrası biraz daha keyfi sizin için ama benim daha çok yolum var yarısına bilem gelmedim henüz. ama hedefimi gerçekleştirmeden caymak yokkk :52: kararlıyım azimliyim ve umudumu kaybetmicem.

Back