Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

günaydın canlar, protein diyeti nasıl gidiyor? ben bu sabah kendime dukandan esinlenerek yulaf kepekli omlet yaptım yanına az peynir domates salatalık ve yeşil biber yedim. bakalım bu protein diyeti nasıl etkiler yaratıcak herbirimizde

bu sabah itibariyle 73.5 kiloyum ve hedefim 55 hiçbir diyet girişimim başarılı olmadı ama sizin desteğinizle inşallah bu sefer olur:18:

afiyet olsun canım, ben de haşlanmış yumurta, süt, yeşillik domates salatalık peynir ile kahvaltımı yapıcam şimdi. uyabilirsek güzel sonuclar elde ederiz gibi geliyor ama ben regl oldum etkisi nasıl olur ya da olur mu kestiremiyorum.

Kizlar benjim internet bi gidip bi geliyo bu yuzden nete giremiyorum ama takip ediyorum sizi ben hala ayni kilodayim qmq canima tak etti yaartik jilliana basliyorum bugunden itibaren ins netim gitmesse girmeyw devam edicem
Ayrica eskisi gibi sohbet yok burda hafi kizla toplasin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

teşekkür ederim canım, sanada afiyet olsun . evet evet uysak sonuçlar iyi olcak gibi ama bakalım cumaya kadar bozmamaya özen gösterelim inşallah güzel bişey yansır tartıya. ben hala regl de olamadım ufffffff

Kizlar aranizda ozel bi doyet uygulayip zayiflayan varmi hani diyorumki su 5 gunde 5 kilo diyetini yapsam nasil olur

Kizlar aranizda ozel bi doyet uygulayip zayiflayan varmi hani diyorumki su 5 gunde 5 kilo diyetini yapsam nasil olur

yok canım öyle şok diyet yapan, kilo vermemiz yavaşladığı için pınarın diyetisyeninin verdiği protein diyetini yapmaya çalışıyoruz 1 hafta.

Sabah kahvaltım yine dukandan esinlenerek yulaf kepekli omlet peynir domates salatalık yeşil biber , öğlen haşlanmış tavuk göğsümü yerim yanına bol yoğurtla. bakalım 1 haftada nasıl bi fark yaratacak.

Sabah kahvaltım yine dukandan esinlenerek yulaf kepekli omlet peynir domates salatalık yeşil biber , öğlen haşlanmış tavuk göğsümü yerim yanına bol yoğurtla. bakalım 1 haftada nasıl bi fark yaratacak.

afiyet olsun canım, ben de peynir yumurta sütle yaptım kahvaltımı. tavuğu da haşladım hazırım öğle ve akşama :)

Kizlar benim hizlica kilo vermem lazim 1 ay gibi bi surem var 67 kiloyum en azindan 60 63 oluyum

Kizlar bna bi yardim edin 1 ay surem var kizimin dpgum gunune kadar 60 olmaliyim sok bi diyet lazım bna nolur bna bi el uzatin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…