- 21 Ocak 2013
- 804
- 93
- 118
günaydın canlar, protein diyeti nasıl gidiyor? ben bu sabah kendime dukandan esinlenerek yulaf kepekli omlet yaptım yanına az peynir domates salatalık ve yeşil biber yedim.bakalım bu protein diyeti nasıl etkiler yaratıcak herbirimizde
afiyet olsun canım, ben de haşlanmış yumurta, süt, yeşillik domates salatalık peynir ile kahvaltımı yapıcam şimdi. uyabilirsek güzel sonuclar elde ederiz gibi geliyor ama ben regl oldum etkisi nasıl olur ya da olur mu kestiremiyorum.
:) selam kızlar yarın bahar mevsiminin son ayına giriyoruz yaza az kaldı demektir
Kizlar aranizda ozel bi doyet uygulayip zayiflayan varmi hani diyorumki su 5 gunde 5 kilo diyetini yapsam nasil olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yok canım öyle şok diyet yapan, kilo vermemiz yavaşladığı için pınarın diyetisyeninin verdiği protein diyetini yapmaya çalışıyoruz 1 hafta.
canım yalnız senin hedefe bayaa az kalmış maşallah :)
evet canım az kaldı ama eskisi gibi hızlı gitmiyor artık.
Sabah kahvaltım yine dukandan esinlenerek yulaf kepekli omlet peynir domates salatalık yeşil biber , öğlen haşlanmış tavuk göğsümü yerim yanına bol yoğurtla. bakalım 1 haftada nasıl bi fark yaratacak.
normal bebeğim. artık gram gram gidecek :) ahh benim daha yolum uzuuunnnn
gözünde büyütme kuzum, ben de 65ten 60a çekebilirim hedefi, 65i bi göreyim de :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?