Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Canim yazdim listeyi yarin uygulamaya baslicam. Spor konusunda birsey dedi mi merak ettim.hepimize hayirli ugurlu olsun :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yazdim listeyi yarin uygulamaya baslicam. Spor konusunda birsey dedi mi merak ettim.hepimize hayirli ugurlu olsun :)

Bir de cok tesekkurler

Aynen öyle, keyfi bir kilo verme isteği.
En az 5000 adım zaten, fazlası kar olur tabii :))
Valla ben bugün koşu bandında 5 km yaptım, kac adım oluyo acaba:))
Diyetisyenim hergün spor yapma dedi, haftada 3 gün dedi ama ben bu hafta yüklenicem, hergün gitmeye calışıcam, en azından haftaiçi.
Bi de sadece yürü dedi, başka spor yapma dedi. Hakkı var çünkü hayat boyu devam ettirebileceğimiz sporu yapmamız lazım.

kuzum benim telefonda adım sayar var 5 km yaklaşık 5800 adım falan yapıyo :) bende hava güzel olunca akşamları yüryüş yapıyorum.

Ben severim zaten tavuk ve sutgilleri :))

ayy ben sadece tavuk severim sütle küsüz ama az az hayatıma girdi kendileri.

telden girince takipte sıkıntı olmuş, tüm sorulamın cevabı aldım canım. tekrardan teşekkürler. ayy inşallah hızlanır kilo vermemiz de rahatlarız motivasyonumuz artar.

selcanım, adımsayar programının adı nedir? ben de indireyim. ne çok şey merak ettim bu gün yahu :)

boy : 173
kilo : 69
Vücut Yüzey Alanınız: 1.82 metrekare
Yağsız Vücut Ağırlığınız: 52 kg
İdeal Kilonuz: 64 kg
Vücut Kitle Endeksiniz (BMI): 23.1 kg / metrekare
Normal Vücut Ağırlığı Aralığı : 54-74 kg
Sonuç: Kilonuz tamamen normal.

benim vücut kitle endeksim de böyle. ilk hedefim 64 sonrasını sonra düşünücem.

Supermiss, bendr indiriyim :))))
Canım sütü kahveyle iç o zaman, günde 2 bardak sütün var işte, kahvelerini bol sütle içebilirsin

Sende normalsin canım. Az kalmış çıtır olmamıza :))))

Supermiss, bendr indiriyim :))))
Canım sütü kahveyle iç o zaman, günde 2 bardak sütün var işte, kahvelerini bol sütle içebilirsin

evet öyle yapabilirim, küçük sütlerden aliim en iyisi teşekkürler canımm

benim iletişimsizlik günüm galiba hep sonradan görüp yazıyorum, yaşlandım mı ne

hehehe yok be kuzum telden zor oluyo zaten bakması tam anlamıyla hakim olamıyoruz.

Evtt ya, bugün yine yeniden başlıyoruz :))

evet evet kesinlikle motivasyonumuzun artması gerek. yağmurlar bitince yaz gelio kuzularrrrrrr

Evtt ya, bugün yine yeniden başlıyoruz :))

benim iletişimsizlik günüm galiba hep sonradan görüp yazıyorum, yaşlandım mı ne

ikinizinde bmı si süper bence hilalin dediği gibi bundan sonrası biraz daha keyfi sizin için ama benim daha çok yolum var yarısına bilem gelmedim henüz. ama hedefimi gerçekleştirmeden caymak yokkk kararlıyım azimliyim ve umudumu kaybetmicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…