Günaydın canlar, sabah kahvaltım tam buğday ekmeğe yağsız peynirli tost yaninada bol yeşillik. Geçen hafta 77.600 bu haftaki kilo bildirimim 76.900 :)))))).
günaydın kızlar.
başlangıç kilo: 80.5, geçen hafta: 70.2 bu hafta: 69.3 giden 900 gr.
selam kızlar,
bugün kilo bildirimi yapamıyorum çünkü sabah tartılamadım
ufak tefek bişiler gitmiştir herhalde die düşünüyorum
dün akşam yemeği olarak haşlanmış sebze, salata ve yoğurt yedim.
sonra da güzel mevsim meyvelerimizden kiraz, çilek ve muz yedim
daha sonra da süt içtim, bir de dayanamayıp bikaç tane bisküvi yedim
sabah kahvaltım, pekmezli yoğurt, 1 dilim ekmek, peynir, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kırmızı biber ve maydonoz, yeşil çayımı da içtim.
kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yapmadım.
birazdan da sebzeli tavuk yicem.
yarın yaparsın sen de bildirimini canım mutlaka vermişsindir,kiraza canım çekti ya burda bahsi geçiyo bikaç gündür
harikasın canım, 900 gr mükemmel 1 haftada, tebrik ediyorum seni
tebrik ederim canım yine şaşmadı maşallah 700 gr çok iyi:)
günaydın kızlar.
başlangıç kilo: 80.5, geçen hafta: 70.2 bu hafta: 69.3 giden 900 gr.
ohhhh süpersin canım, ne kadar güzel kilo vermeye başladın yaaaa, aman nazar değmesin
selam kızlar,
bugün kilo bildirimi yapamıyorum çünkü sabah tartılamadım
ufak tefek bişiler gitmiştir herhalde die düşünüyorum
dün akşam yemeği olarak haşlanmış sebze, salata ve yoğurt yedim.
sonra da güzel mevsim meyvelerimizden kiraz, çilek ve muz yedim
daha sonra da süt içtim, bir de dayanamayıp bikaç tane bisküvi yedim
sabah kahvaltım, pekmezli yoğurt, 1 dilim ekmek, peynir, haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kırmızı biber ve maydonoz, yeşil çayımı da içtim.
kahvaltıyı geç yaptığım için ara öğün yapmadım.
birazdan da sebzeli tavuk yicem.
Iyi geceler kızlar yine kacamakli bir hafta sonu gecirdim. Olmazsa olmaz haline geldi bu kaçamaklar. engel de olamiyorum. Hedefime ulasamadikca rehavete mi kapiliyorum anlamadim :S acilen eski moduma donmem lazim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar
Sanıyorum hepimize bi rehavet çöktü. Eski motivasyonumuz gşttşkçe azaldı.
Nasıl toparlanacağız inanın ben de bilemedim.
Bende de kaçamaklar var tabii kii.. Yediklerime dikkat ediyorum, meyve yiyor, bol su içiyorum ancak arada bir ya ekmeği fazla kaçırıyorum ya bisküvi ya da çikolata yiorum
Bu şekilde kilo almıyorum biliyorum ama veremiyorum da.
Koruma diyetindeyim sanki
Bugün yine diyetisyen kontrolüm var, tipik stresli pazartesi günü yaşıyorum.
Bu hafta protein haftası yapıcam, şoklatmam lazım.
Rukiyecim üzme kendini, toparlanıcaz inşallah.
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
günaydın canlar hafta sonunu tam kaçamaksız geçirdim diyodum ki dün akşam petiböz bisküvi ve çekirdek yedim hem de saat çok geçti,biraz rahatsızım boğazım kötü o yüzden yedim zaten ağzımın tadı çok kötüydü geçsiz diye yedim de yedim ama sabah 54.100 geldim az ama olsun sevindim yine de
canım yaz geliyo havalar sıcak heryerde canımızn çekeceği şeyler bi de sizde de varmı bilmiyorum havalar ısındıkça benim iştahım açılıyo mesela o yüzden bazen canım bişey çekince az da olsa yiyorum yoksa o doygunluğu yaşayamazsam bu sefer etrafı yiycem daha çok kalori alıcam,ayrıca az buz zaman değil ben sizden sonra başladım 3 aydır devam ediyorum siz daha fazla.sıkılmamız normal canım ama toparlanırız birazda kızların facede olması da etkiledi tabi burda sessizlik olunca daha da boşluyoruz artık dönsünler buraya yaa
günaydın canım, protein diyetini nasıl yapıyorsun? ben de denemek istiyorumSelam kızlar
Sanıyorum hepimize bi rehavet çöktü. Eski motivasyonumuz gşttşkçe azaldı.
Nasıl toparlanacağız inanın ben de bilemedim.
Bende de kaçamaklar var tabii kii.. Yediklerime dikkat ediyorum, meyve yiyor, bol su içiyorum ancak arada bir ya ekmeği fazla kaçırıyorum ya bisküvi ya da çikolata yiorum
Bu şekilde kilo almıyorum biliyorum ama veremiyorum da.
Koruma diyetindeyim sanki
Bugün yine diyetisyen kontrolüm var, tipik stresli pazartesi günü yaşıyorum.
Bu hafta protein haftası yapıcam, şoklatmam lazım.
Rukiyecim üzme kendini, toparlanıcaz inşallah.
Herkese güzel bir hafta diliyorum.
canım kaçamaklar artık vazgeçilmezimiz biliyosun ama iyi tarafından bakmaya çalışıyorum,bu kaçamaklar olmasa belki çoktan sıkılırdık,onlar sayesinde hem hiç bişeyden geri kalmadan haftanın belirli günlerinde canımızzın çektiğini yiyoruz hem de kilo vermeye de devam ediyoruz.üzülme sen de hafta içi toparlarsın
günaydın canım, protein diyetini nasıl yapıyorsun? ben de denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?