Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Durma süzül süzül kıskansınlar seni😃 turşu yemeseymişin iyimiş diğerleri ii yanlız mide büyütecek cinsten dikkat cnm

Ayy ben bu kadar teferruata giremem açıyorum videoyoyu 1 mil 2 mil bitiyorum bırakıyorum yavaş yavaş herşey napim bünye kaldırmıyor ancak bazen yapmıyorum haftada kaç kez yapsak vicdan azabı çekmeyiz😃

canım öncelikle resmime yaptığın iltifattan dolayı teşekkür ederim

kıskanıolar zaten beni, çok mutluyum

vicdan konusunda kesinlikle sana katılıyorum

canım dün çok güzel uymuşsun diyetine tebrik ederim

aman ne olur dikkat et memleketinde, ısrar edenler olacaktır, 1 tane alıyım bişi olmazların devamı gelio sonra

canım benim oluyor böyle durumlar işte zaman zaman üzme kendini, nasılolsa düzelir aranız yine
benimde olmuştu gecen haftalarda biliosun, insanın canı bişi yemek istemiyor anlıyorum seni
ah erkekler ahhhh

günaydın canım yolun açık olsun ne güzel vermişsin maaşallah . aman dikkat et verdiklerini fazlasıyla alma. memleket neresi bu arada

günaydın canım :) hayırlı yolculuklar. tebrikler :) şimdiden istediğin kiloyu vermişsin. memlekette dikkat et aman az öz yiyoruz unutma

sağolun canlar ama yanlış anlattım ben heralde daha istediğim kiloda değilim bi 9 kilom daha var sadece bu hafta cuma bildirmek istediğim kilodayım bugünden ona sevindim.memlekette dikkat etmeye çalışıcam inşallah bu gazla fazla yemem diye düşünüyorum:)memleket de çorum:)

Önce yazılanlara cvp vermek istedim, anca kendimle ilgili yazıorum

Bildiğiniz gibi dün gayet güzel yedim içtim, leslie de yaptım
Dün nasıl canım kahve istemişti öğleden sonra, bir türlü fırsat olmadı içemedim, yeşil çay içtim akşam yemeğinden sonra
akşam da uykumu kaçırır die içmiyorum
sabah 9 da 1 bardak süt içtim, şimdi de kahvemi içiyorum

tartılmayım tartılmayım diorum yine dayanamıyorum.
enteresan şu ki sabah tartıda 64,9 çıktım
ama geçen haftada da böle bişi olmuştu, bi gün tartılıorum 68,4 çıkıorum ertesi gün 64,9 çıkıo, anlamadım gitti ne bu dalgalanma.:44:
su kaydı desem değil çünkü günde 4 lt ye yakın karbonatlı su içiorum ben.
tartı mı bozuk acaba diorum o da değil tartım yeni
yani bi 66, 67 göremedim
neyse ben inanmıyorum bu sabahki rakama, bence ben yine 68 im

Gününüzün güzel geçmesi dileğiyle, herkese günaydın öpücüğü

canım benim oluyor böyle durumlar işte zaman zaman üzme kendini, nasılolsa düzelir aranız yine
benimde olmuştu gecen haftalarda biliosun, insanın canı bişi yemek istemiyor anlıyorum seni
ah erkekler ahhhh

sıradan bi kavga olsaydı keşke
herzaman hemen barışırdık bu sefer ki farklı yüzümüze bakmadık birbirimizin
içimden gelmedi daha doğrusu

bebeğim çok ilginç bu senin 4 kilo kaybı nasıl oluyor
ki diyetisyenine soraydın keşke bi sudan mı kaynaklanıyor acaba dediğin gibi:44:

canım takma kafana düzelirsiniz inşallah olur böle vakalar her evlilikte
cumaya daha 2 gün var bakalım o zaman kaç gelicen:)

sıradan bi kavga olsaydı keşke
herzaman hemen barışırdık bu sefer ki farklı yüzümüze bakmadık birbirimizin
içimden gelmedi daha doğrusu

bebeğim çok ilginç bu senin 4 kilo kaybı nasıl oluyor
ki diyetisyenine soraydın keşke bi sudan mı kaynaklanıyor acaba dediğin gibi:44:

her kavga birbirinin aynısı olmuyor maalesef, bazısı uzun sürebiliyor, bugün daha sakin kafayla olayları ve söylemlerinizi değerlendirmeni öneririm, eğer sen fazla tepki verdiğini düşünüosan ilk adımı sen at derim. Evliliklerde daha fazla hoşgörülü olması gereken maalesef bayan eşler

gecen hafta sormuştum diyetisyenime neden böle çıkıo fark die, o da su kaybetmişsindir dedi :44: bakalım eger yarın ve diğer gün sabah da aynı rakamı görürsem kilo vermişim derim

canım dün çok güzel uymuşsun diyetine tebrik ederim

aman ne olur dikkat et memleketinde, ısrar edenler olacaktır, 1 tane alıyım bişi olmazların devamı gelio sonra

sağol canım senin söylediklerinin de çok etkisi oluyo elimden geldiğince uymaya çalışıyorum:)
dikket edicem inşallah illaki kaçamaklar olur ama en az şekliyle kurtarmak istiyorum

günaydın pınarcım, gerçek kilon da olabilir baya dikkat ettin çünkü. hadi inşallah az olan gerçek kilon olsun sana moral olsun

yok ben bişey yapmadım senin paran benm param muhabbeti yaptı
bana ne hikmetse suratıda o yapıyor gene:44:

canım bence 68 değilsindir çünki açlık kilosuyla tokluk kilosu arasındaki fark bile bu kadar değil,hem sen bol su içiyosun e hafta içi kaçamak da yok bu kadar fark sudan değildir yağdan gitmiştir muhtemelen,bi de dün leslie yaptın onun etkisi,ben de bikaç kere yaptım ve sabahında tartıldığımda tartıda hep iyi rakamlar gördüm sakın karamsar olma bence arada bişeysin

sağol canım senin söylediklerinin de çok etkisi oluyo elimden geldiğince uymaya çalışıyorum:)
dikket edicem inşallah illaki kaçamaklar olur ama en az şekliyle kurtarmak istiyorum

kaçamak olur tabii ki, ama önemli olan sık olmaması ve kaçamağın ne olduğu-miktarı .
birbirimize destek olmasak bu kadar uzun süre diyet yapamazdık.
zaten hepimiz daha önce kimbilir kaç defa diyete başladık bıraktık

günaydın pınarcım, gerçek kilon da olabilir baya dikkat ettin çünkü. hadi inşallah az olan gerçek kilon olsun sana moral olsun

ayyyy keşkeeee, nasıl isterim o kiloda olmayı şimdi
yediklerime dikkat ediorum tabii ki ama bende alkol alma faaliyeti olduğundan hızlı gitmio kilom.
yoksa şimdi daha fazla kilo vermiş olurdum.
Bunu bilerek ve isteyerek yapıorum zaten, "bedel" meselesi de bu zaten

yok ben bişey yapmadım senin paran benm param muhabbeti yaptı
bana ne hikmetse suratıda o yapıyor gene:44:

canım para muhabbeti hassas bi konu evet, özellikle erkekler için can alıcı kavga sebebi.
sen haklı olsanda tartışma esnasında demiş olabileceğin bir lafa takılıp kalmıştır o kesin. bana öle gelio

ahh leslie ahh sen nelere kadirsin!
eger dediğin gibi leslie bu farkı yarattıysa hergün 4 mil yaparım valla
sabah tartıldığımda açtım, ama çok da susuz değildim çünkü ben gece de sık sık uyanır su içerim ve tuvalete giderim.
haklısın galiba arada bişeyim galiba, olsun 67 olmaya da razıyım ben, bak şimdi cuma günkü rakamımı merake diorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…