Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar bu arada ben gecen hafta diyetisyenime gittiğimde 1 kg su kaybetmiştim önceki haftaya kıyasen, üstelik günde 4 lt su içmeme rağmen. diyetisyenim de demek ki karbonatlı su ödem söktürdü iyi demişti.
kilolarımız düştükçe ona orantılı olarak vücudumuzdaki su da azalması gerekiyo tabii, su kaybı die üzülmeyellim yani.

Aranızda karbnatlı su tüketmeyeniniz varsa bence hemen başlayın.

sabah sirkeli suyumuz ardıdan bir kase müslimi yedim :) az öncede bol limonlu yeşil çayımı içtim. buarada sabah sabah bir şevkle 1 mil yürüdüm leslie bacıylan

ben içmiyordum, eczaneden alıp içeyim öyleyse.

canım ya şu karbonatlı suyu yararıylla zararıyla . nasıl ne zaman kullanılacağıyla detaylı bilgi verebilirmisin. birde elma sirkeli suyla kıyaslarsan hangisini yapmalıyım.şişkinlik çok oluyo bende

canım para muhabbeti hassas bi konu evet, özellikle erkekler için can alıcı kavga sebebi.
sen haklı olsanda tartışma esnasında demiş olabileceğin bir lafa takılıp kalmıştır o kesin. bana öle gelio

dediklerim de hiçbişey yok hemen kendi kurdu
kendi oynadı kendi trip attı
benim için çok basitleşti zaten artık

canım sen yine yap leslie ama her gün aynı şekilde kaybetmeyebilirsin haftada bikaç kez olunca şaşırtıyo gerçekten:)
inşallah 66 civarıdır hadi bakalım daha 2 gün var

canım ya şu karbonatlı suyu yararıylla zararıyla . nasıl ne zaman kullanılacağıyla detaylı bilgi verebilirmisin. birde elma sirkeli suyla kıyaslarsan hangisini yapmalıyım.şişkinlik çok oluyo bende

canım karbonat su yu alkali yapıo, ph seviyesini arttırıo. böylelikle yediğimiz yiyeceklerdeki asit i azaltıyor, sinidirm sisteminin çalışmasını hızlandırıyor. Vücuttaki ödemi atıyor. Miğde ağrısını da gideriyor, hazımsızlığı gideriyor.
ölçü olarak 1lt suya 1 tatlı kaşığı atıyorsun. Gün içinde içtiğin tüm suları bu şekilde içebilirsin. Ben öyle yapıyorum. Diyetisyenim de bir sakıncası olmadığını söyledi. İstediğin kadar kullanabilirsin.

Elma sirkesi de aynı işlevi görüyor, limon da, hepsi su yu alkali yapıyor. Ben karbonatı tercih ettim içimi daha rahat olduğu için.

Eğer şişkinliğin gitmediyse elmasirkeli su ile, karbonatlı su dene.

Karbonatı mutlaka eczaneden al, ingiliz karbonatı die satılıyor.

Zararı yok, sadece tansiyonun varsa az iç.

Son düzenleme:
canım sen yine yap leslie ama her gün aynı şekilde kaybetmeyebilirsin haftada bikaç kez olunca şaşırtıyo gerçekten:)
inşallah 66 civarıdır hadi bakalım daha 2 gün var

evet yapıyım ama hergün aynısını yapmayım de mi, fastmile ya da weight loss u da yapiim o zaman, gerçi onlar daha zor yorucu galiba :44:

benim çocugum yok ama kedim var, dün giydim spor ayakkabılarımı, ev şortumla tv nin karşısına geçtim, yaparken kedim böle bakakaldı uzun süre salak salak
bir süre sonra benim bacağıma fln atlayıp kaçıodu, çok güldüm yaaa

inşallahhh 66 olurum

Son düzenleme:
o zaman karşına alıp güzelce konuş canım, sakin sakin, ben şunu dedim altında başka bişi arama die fln.
zor işler bunlar yahuu

boşver bebeğim sıkmıyorum
ben msj attım anladıysa kendi bilir
sakin konuşulmaz onunla huyunu bildiğim için
bu arada cuma günkü halime döndüm ben
yahu valla şu 50 lileri görsem süper olcak

teşekkür ederim canım. gün içerisinde istediğim zaman mı yemeklerden sonra mı peki

ay çok hoşmuş kıı ver ona da bi ayakkabı annesiyle yapsın sporunu
biraz bence yavaş tempoda devam et sonra artırırsın daha yeni başladın ya o bile yeterli olur,yavaşlayınca kilo vermen artır bence,ben 4 mil yaparken bi de 3 deneyim dedim o daha hareketliymiş bacağım taş kesti sanki bi de korktum kas mas yapar bu kiloyla diye şimdi yapmıyorum belki zaman bulursam haftada bikaç 4 mil yaparım yavaş olandan yarım saat:)

boşver bebeğim sıkmıyorum
ben msj attım anladıysa kendi bilir
sakin konuşulmaz onunla huyunu bildiğim için
bu arada cuma günkü halime döndüm ben
yahu valla şu 50 lileri görsem süper olcak

o zaman kendi haline bırak cnm en iyisi, zamanla düzelir.

cuma günki halin ne ki, sen 50 leri de göreceksin cnm yakın zamanda

o zaman kendi haline bırak cnm en iyisi, zamanla düzelir.

cuma günki halin ne ki, sen 50 leri de göreceksin cnm yakın zamanda

kilo almadım vermedimde galiba
cuma şiştim cumartesi tartıldım ya bebiş 62,80 diye not almışım
bu sabah 62.70 çıktım
çok aceleciyim 2 haftada anca olurum ama:44:

hahaha keşke yapabilse kedicik

haklısın kas yapmamak lazım, yavaş yavaş arttıyım ben.

zaten diyetisyenim şimdilik haftada 3 gün yarımşar saat yürü sadece demişti. Leslie yürüyüşten daha fazlası aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…