• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kızlar akşam yemeğimi yedim
Mantarlı tavuk sote, salata, az brokoli ve ayran.
Şimdi yeşil çayımı içiyorum.
Saat 8 de de 1 bardak süt içer kapatırım ağzımı :))

Bu arada bugun sizin şu meşhuuuuur Leslie yi yaptım ilk kez, 3 mil ;))
Iyi hos da ben sikildim ya yaparken, onu naapicaz peqi ;)

onun çaresi yok işte :) ben sesi kısıp dizi izliyorum ya da müzik kanalı açıyorum o zaman daha katlanılabilir oluyor. işe yarayacağını düşündüysen sık dişini derim :)alternatif olarak da callantes ve jillian michaels diye birilieri daha varmış onlara da bak bakalım.

ayyyy çok özendimmm, bende eve gidip hemen yapmak istiorum yaaaaa

peki fast mile mi olmayan mile mi yapıosun

bi de weight loss walk var?

pazar weigt loss walk yapmıştım 3 mile di galiba, pazartesi fast 4 mile, bu gün walk away the pounds with leslie 4 mile ile yürüdüm. her gün farklı birini yapıyorum ki farklı kaslarım çalışsın ve en önemlisi sıkılmayayım.

herkese merhaba yazamadım ne zamandır ama okuyorum sizi yazmaya gelince ya kız durmuyor ya bişey çıkıyor. neyse spor konusu konuşulmuş lesli benide sıkıyor sanki bi işe yaramıcakmış gibi geliyor. jillianı yaptım bi ara ama kilom fazla oluğu için bıraktım yanlış kas oluşabiliyormuş. 70 inince yapıcam onu ama pinn sen yapabilirsin. hatta yaptıktan bir gün sonra bütün kaslarının çalıştığını anlayacaksın 1-2 gün sonra ağrılar geçiyor 30 günün sonunda sıkılaşma garantisi veriyor .çok uzun da değil 27 dk. filan.
bende durumlar iyi gidiyor ama geçen haftaki gibi hızlı kilo veremiyor hatta gün gün 200 - 300 gram fazla çıkıyorum ama adet öncesiyim perşembe cuma gibi olucak sanırım o yüzden takmıyorum . canım inanılmaz tatlı vb istiyor ama Allahtan yemedim tutuyorum kendimi. :27:

Kızlar günaydınnn,
Hepinize güzel bir gün dilerim.

Dün akşam yemeği olarak saat 6 da köfte, salata, az kornişon turşu fırında mantar ve brokoli yedim, çok mu olmuş?
brokoli ve turşu şişirdi beni galiba :43::43:
akşam saat 8.30 da da 1 bardak süt ile 1 avuç beyaz leblebi yedim. Ne alaka bilmiorum ama canım çok leblebi istedi, yemesem iyiydi vizdan acabı çekiorum. Bir zararı var mı ki?
Sabah 9 da 1 bardak süt içtim, 10.30 da da 1 bardak sütlü nescafe içtim, birazdan da haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve peynir yicem, yeşil çay içicem.
ofisimde sabah çok kilo verdin dur artık die baskı yapanlar oldu, yüzüm süzülmüş öle diolar, ama benim zaten olması gerekenden fazla yağım :25::25:

Durma süzül süzül kıskansınlar seni😃 turşu yemeseymişin iyimiş diğerleri ii yanlız mide büyütecek cinsten dikkat cnm

Kızlar günaydınnn,
Hepinize güzel bir gün dilerim.

Dün akşam yemeği olarak saat 6 da köfte, salata, az kornişon turşu fırında mantar ve brokoli yedim, çok mu olmuş?
brokoli ve turşu şişirdi beni galiba :43::43:
akşam saat 8.30 da da 1 bardak süt ile 1 avuç beyaz leblebi yedim. Ne alaka bilmiorum ama canım çok leblebi istedi, yemesem iyiydi vizdan acabı çekiorum. Bir zararı var mı ki?
Sabah 9 da 1 bardak süt içtim, 10.30 da da 1 bardak sütlü nescafe içtim, birazdan da haşlanmış yumurta, domates, salatalık ve peynir yicem, yeşil çay içicem.
ofisimde sabah çok kilo verdin dur artık die baskı yapanlar oldu, yüzüm süzülmüş öle diolar, ama benim zaten olması gerekenden fazla yağım :25::25:

OoOoOoOooo neymiş bu yahuu.. Bi sürü şey varmış :1::1::1:
Ben hangisini yapıcam şimdi yaaa puffff.
Youtube a mı yazıyım isimlerini, ordan çıkıo galiba videolar di mi?

Ayy ben bu kadar teferruata giremem açıyorum videoyoyu 1 mil 2 mil bitiyorum bırakıyorum yavaş yavaş herşey napim bünye kaldırmıyor ancak bazen yapmıyorum haftada kaç kez yapsak vicdan azabı çekmeyiz😃

Cnm yorumu leslie yürüyüşüne yaptım yanlış alıntı yapmışım😃😃 Rukiye açıklamıştı olsun sende cevap yaz bana bu arada resimdeki sen isen muhteşemsin👍👍

teşekkürler canım. her gün farklı bir video yapıyorum haliyle farklı kaslarım çalışıyor, dün yaptığım baya zorlamış beni. ayaklarımın arkası acıyor pek kolay gelmeceyek bu sefer :) ama yılmak yok ;)

Azimli gördüm seni bak çocuğu ağımdan fırlatıp koşasım geldi benimde😃😃ayağımda sallayarak uyutmaya çalışıyorum bu arada😃kilo takibinize bakamadım bu arada kaç kilo verdin cnm hiç bırakmadın çünkü sen

Azimli gördüm seni bak çocuğu ağımdan fırlatıp koşasım geldi benimde😃😃ayağımda sallayarak uyutmaya çalışıyorum bu arada😃kilo takibinize bakamadım bu arada kaç kilo verdin cnm hiç bırakmadın çünkü sen

5,5 kg gitti benden ;) daha da gidecek inşallah.

günaydın kızlaaar
dün akşamki yemeğim büyük bi kase salata içine bolca peynir attım biraz da z.yağı ile limon yatarken de 1 bardak süt içtim
kahvaltı 1.5 dilim ekmek,1kk peynir yarım domates
bügün tartıldım ve cuma olmam gereken kilodayım çok sevindim,haftada 1 kilo 1kilo gidiyo,yarın yine tartılır bu haftaki sonucu bildiririm yarın öğlen memlekete doğru yola çıkıcaz,kendime dur demeye çalışıcam şimdiden anneme ve arkadaşlarıma söyledim herşeyden yemiyceğimi inşallah az vukuatla bitiririm haftayı sizleri de çok özliycem siz de beni özleyin haa:)

günaydın kızlaaar
dün akşamki yemeğim büyük bi kase salata içine bolca peynir attım biraz da z.yağı ile limon yatarken de 1 bardak süt içtim
bügün tartıldım ve cuma olmam gereken kilodayım çok sevindim,haftada 1 kilo 1kilo gidiyo,yarın yine tartılır bu haftaki sonucu bildiririm yarın öğlen memlekete doğru yola çıkıcaz,kendime dur demeye çalışıcam şimdiden anneme ve arkadaşlarıma söyledim herşeyden yemiyceğimi inşallah az vukuatla bitiririm haftayı sizleri de çok özliycem siz de beni özleyin haa:)

günaydın canım yolun açık olsun ne güzel vermişsin maaşallah . aman dikkat et verdiklerini fazlasıyla alma. memleket neresi bu arada

günaydın kızlaaar

günaydın canım :) hayırlı yolculuklar. tebrikler :) şimdiden istediğin kiloyu vermişsin. memlekette dikkat et aman az öz yiyoruz unutma :D

ben akşam bişey yiyemedim
öğlen ne yediysem çorba ve yoğurt
eşimle atıştık biraz o çıktı giitti bende yattım uyudum:43:
sabahta sandwiç yedim
bu sabah itibari ile 62,70 geldim
sevinemedim bile deli etti beni çünkü:53:

ben akşam bişey yiyemedim
öğlen ne yediysem çorba ve yoğurt
eşimle atıştık biraz o çıktı giitti bende yattım uyudum:43:
sabahta sandwiç yedim
bu sabah itibari ile 62,70 geldim
sevinemedim bile deli etti beni çünkü:53:

:( ayy bende aynı yaaa geçen cuma ki kiloyla kaldım reglimde bitmedi deli olcam :(

Afiyet olsun canım leslie sıkılsanda devamet cok agir dill ise yarar kas sıkıntısida olmaz zaten baya kilo verdin

onun çaresi yok işte :) ben sesi kısıp dizi izliyorum ya da müzik kanalı açıyorum o zaman daha katlanılabilir oluyor. işe yarayacağını düşündüysen sık dişini derim :)alternatif olarak da callantes ve jillian michaels diye birilieri daha varmış onlara da bak bakalım.

pazar weigt loss walk yapmıştım 3 mile di galiba, pazartesi fast 4 mile, bu gün walk away the pounds with leslie 4 mile ile yürüdüm. her gün farklı birini yapıyorum ki farklı kaslarım çalışsın ve en önemlisi sıkılmayayım.

yorulsa da ııhhgg demiyo 50lili yaşlardaymış bir de. bazı videolarında kızı da var boyu kadar ;)

bende denedim ya artık şu leslie yi, işe yarar yaramaz bilmiorum ama en azından vicdnım rahat spor yaptım diye :1::1:

Back