Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

ben bugün 1 bardak sütlü nescafe, 1 bardak da yeşilçay içtim.
Şimdi hangisinden 1 tane daha içsem acaba :44:

eğer gün içinde ikisinden de tekrar içeceksen önce nescafe akşam da yeşil çay içmeni öneririm canım gece yağ yakımına yardımcı olur ama birini içeceksen yeşilçay:)

eğer gün içinde ikisinden de tekrar içeceksen önce nescafe akşam da yeşil çay içmeni öneririm canım gece yağ yakımına yardımcı olur ama birini içeceksen yeşilçay:)

akiam yemeğinden sonra yeşilçay içiorum mutlaka
kahveyi akşamları içmem pek, uykumu kaçırıyor

keşke bende yapabilsem bu aralar burada yorulunca akşam canım bir şey istemiyor kıza da vakit ayırmak gerekiyor
akiam yemeğinden sonra yeşilçay içiorum mutlaka
kahveyi akşamları içmem pek, uykumu kaçırıyor

evde yeşil çay kalmamış ne varsa işe getirmişim akşamları bende karışık form çayı içiyorum canım isterse ay ben bu aralar çok uyuşuğum

Yok canim alinmiyorum ven kabul ediyorum zaten enzirmenin yararlarini goruyom

merabalar herkese sabah 1 kase gevrek öğle 2 kaşık pirinç pilavı 3 tane köfte çeyrek limon ve şimdi biraz et kıyma ve 5 6 kaşık yoğurt yedim akşam yine çok yemicem 2 3 kaşık annemin yaptığı yemekten alcam

Kızlar akşam yemeğimi yedim
Mantarlı tavuk sote, salata, az brokoli ve ayran.
Şimdi yeşil çayımı içiyorum.
Saat 8 de de 1 bardak süt içer kapatırım ağzımı :))

Bu arada bugun sizin şu meşhuuuuur Leslie yi yaptım ilk kez, 3 mil )
Iyi hos da ben sikildim ya yaparken, onu naapicaz peqi

kadın çok konuşuyo dimi

Iyi akşamlar kızlar. Bugün 3gibi elma brokoli yedim aksam 3 kofte salata yogurt bir ek azda domatesli sos yapiyorum ondan fene cok olmusya utaniyom yazarken(gecede süt icerim böyle gecer bigunum yanliz ben cumadan beri hic kilo veremedim hafta sonu fln biraz kacirmistim zaten

Afiyet olsun canım leslie sıkılsanda devamet cok agir dill ise yarar kas sıkıntısida olmaz zaten baya kilo verdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…