Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Rukiye :) ben onlardan söz etmiyorum canım ne yapmak istedin anlamadım alıntıları yapıp onlar sohbet anında konusulmus seyler ilk girdiğim zaman siteye ..

Birkaç paylaşımlarda bulundum cevap gelmiyor soru soruyorum yanıt yok hayır bilen ya da bilmeyen bir yanıt yasa fena olmaz hani :)
Snoçta aranıza katılmak istemiştim..
Yanlış anlamayın sakın öyle trip falan değil çocuk değiliz sonucta sadece yazmak istedim kendimce üzüldüm ..

canım kendi adıma cevap vereyim, ben normalde yediklerimi az yiyerek ve yağ tuz ekmeği azaltarak kilo veriyorum. normal yeme düzenime geçince kilo alacağım ya da birden sağlıksız kilo vereceğim önerilere kapalıyım. o yüzden tarifleri incelemiyorum bile

peki canım

canım demek ki seninle de iletişime geçmişiz, aramıza almışız. kalabalığız herkesin herkesle konuşma durumu olmuyor yazdıklarını yapan ya da yapacak olan varsa yazar
yanlış anlamadım sen baya baya trip attın bize, hem de büyük harfle

kendi kendini üzmüşsün yok yere, bilinçli yapılmış bir durum yok ortada

günaydın kızlar işte bildirimim

başlangıç 74,60 (21,01,2014)

geçen hafta 71,40

bugün 70,40

bugün tam 1 ay oldu toplamda 4,20 kg vermişim durmak yok sağlıklı beslenmeye devam :)

ben ne diyorum sen hala trip atmıssın diyorsun ama olmuyor ne tribi canım kaç yasındayız çocukmuyuz ya büyüttüm ki dikkat çeksin belki yazan olur diye oldu da
içimden geçeni yazdım ne trip nede tavır var canım .. klavye efeliği yapanlardan değilim yani kırmak istemedim ben sizi trip falan yok yani

canım yazdıklarınızı okuyorum da bence boşuna üzmüşsün kendini dünden beri buraya katılan çok oldu ve herkese bi hoşgeldin geliyo, biçoğu muhabbetin içinde ama insanların kendince ilgilendiği bi zayıflama metodu var rukiyenin dediği gibi bi çoğumuz günlük hayatta yediklerimizi azaltıp yağa tuza hamura dikkat ediyoruz o yüzden bu tarifler pek ilgi çekmiyo,sen de yediklerini içtiklerini paylaş merak ettiğini sor eminim yorumlar gelicektir bi de çok kalabalık dünden beri benim başım döndü kime ne yazdım ne okudum onu karıştırdım düşün yane :)

Canim okadar karışık olmuski insanlar çalışıyo yada evdeyse coluk cocuk buraya zor zamn ayiriliyo cvp verilmefi diye üzüntüye gerek yok ben normalde muhabbete cok girmeye calisiyorum fakat fursat bulaniyorum iki cocukla bunlari normal karsilamak gerek sıkıntı yapmaya gerek yok cnm illaki cvp alirsin verdin tarifide gece okudum ben incekedim ama gecede belirttim benim fikrim biraz değişik ben ekstra dan biseylere urasmaya gerek olmadigi dusunuyorum ne yiyosak bormal hayatimizda onlarla devanetmwk gerek verdin tarif herjese iyi gelmeye bilitlr nebilim öyle iste

Ben geldim,

Sabah diyetisyenime gittim. 1 kg vermişim.

Başlangıç 08.01.2014 : 73 kg
Bugün 21.02.2014 : 68,4 kg
Hedef 15.04.2014 : 60 kg
Sonraki fantazik hedef : Temmuz 2014 de 55 kg oluyum diorum

bendeki taminsizlik had safhada, az kilo verdim die söylenip duruyorum.
bu hafta yürüyüşlerime başlıcam artık.

hepimiz kilo vermek için toplandık ve güzel de bir grup olduk, birbirimize destek olamaya çalışıyoruz, güzel sonuçlar da alıyoruz. gerilmeyelim boşuna ve birliğimizi bozmayalım derim.

bizde bu azim varken yaparız, kahrolsun kilolar

sağolun kızlar fazla duygusal davranmış olabilirim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…