burada da cevap almışsın
kızlar iç bacaklarınız ayrık mı birleşik mi ?
benim sadece tam bikinin bölgesinin orası birleşik ve sizce hangi egzersizle ayırabilirim ?:26:
kızlar açık knuşucam dünden beri birşeyler danısmak için soru soruyorum şunu biliyor musunuz bunu yapıyor musunuz karın incelten su tarifi falan verdim amacım sizlerle bilgi fırtınası yapmak beraber zayıflamak incelmek ne bileyimm egzersizde önermek istedim ama kimse cevap yazmıyor bilmiyorsanız bile bilmiyorum diyeniniz bile yok aksamdan beri yazdıgıma cevap gelmedi bakıyorum herkes yazısıyor dun ben buranın ortamını begendim die katılmak istemiştim ama üzüldüm açıkcası..
büyük yazdım farkedilsin diye
canım kendi adıma cevap vereyim, ben normalde yediklerimi az yiyerek ve yağ tuz ekmeği azaltarak kilo veriyorum. normal yeme düzenime geçince kilo alacağım ya da birden sağlıksız kilo vereceğim önerilere kapalıyım. o yüzden tarifleri incelemiyorum bile
rukişim beni güldürdün allah seni emi
Rukiye :) ben onlardan söz etmiyorum canım ne yapmak istedin anlamadım alıntıları yapıp onlar sohbet anında konusulmus seyler ilk girdiğim zaman siteye ..
Birkaç paylaşımlarda bulundum cevap gelmiyor soru soruyorum yanıt yok hayır bilen ya da bilmeyen bir yanıt yasa fena olmaz hani :)
Snoçta aranıza katılmak istemiştim..
Yanlış anlamayın sakın öyle trip falan değil çocuk değiliz sonucta sadece yazmak istedim kendimce üzüldüm ..
canım demek ki seninle de iletişime geçmişiz, aramıza almışız. kalabalığız herkesin herkesle konuşma durumu olmuyor yazdıklarını yapan ya da yapacak olan varsa yazar
yanlış anlamadım sen baya baya trip attın bize, hem de büyük harfle
kendi kendini üzmüşsün yok yere, bilinçli yapılmış bir durum yok ortada
günaydın kızlar işte bildirimim
başlangıç 74,60 (21,01,2014)
geçen hafta 71,40
bugün 70,40
bugün tam 1 ay oldu toplamda 4,20 kg vermişim durmak yok sağlıklı beslenmeye devam :)
geçen hafta 71,40
bugün 70,40
bugün tam 1 ay oldu toplamda 4,20 kg vermişim durmak yok sağlıklı beslenmeye devam :)
ben ne diyorum sen hala trip atmıssın diyorsun ama olmuyorne tribi canım kaç yasındayız çocukmuyuz ya büyüttüm ki dikkat çeksin belki yazan olur diye oldu da
içimden geçeni yazdım ne trip nede tavır var canım .. klavye efeliği yapanlardan değilim yani kırmak istemedim ben sizi trip falan yok yani
kızlar açık knuşucam dünden beri birşeyler danısmak için soru soruyorum şunu biliyor musunuz bunu yapıyor musunuz karın incelten su tarifi falan verdim amacım sizlerle bilgi fırtınası yapmak beraber zayıflamak incelmek ne bileyimm egzersizde önermek istedim ama kimse cevap yazmıyor bilmiyorsanız bile bilmiyorum diyeniniz bile yok aksamdan beri yazdıgıma cevap gelmedi bakıyorum herkes yazısıyor dun ben buranın ortamını begendim die katılmak istemiştim ama üzüldüm açıkcası..
büyük yazdım farkedilsin diye
geçen hafta 71,40
bugün 70,40
Ben geldim,
Sabah diyetisyenime gittim. 1 kg vermişim.
Başlangıç 08.01.2014 : 73 kg
Bugün 21.02.2014 : 68,4 kg
Hedef 15.04.2014 : 60 kg
Sonraki fantazik hedef : Temmuz 2014 de 55 kg oluyum diorum
bendeki taminsizlik had safhada, az kilo verdim die söylenip duruyorum.
bu hafta yürüyüşlerime başlıcam artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?