Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Kahvaltim menemen ve iki ek gecen hafta 70.5dim sanirim bugun 68.5 kızlar moralleri bozuk gördüm hic gerek yok hepiniz gayet iyisiniz almamissiniz sonucta 200 gr 400gr500gr verenler olmus hic sıkıntı yapmayin sonucta verilmiş gayet iyi gidiyoruz bomba gibi yiz daha regli olmadik sisim diyenler var onun cok etkisi var meraketmwyin canlarr hsftaya cok Güzel olcak

öle canım herkez iyi veriyor bence
en geçen hafta veremedim diye çok üzülmüştüm 63 lerdeydim
şimdi 62 .80 lerdeyim canım benimde fazla gitmiyor artık yavaşladı

Haklısın canım ama ben diyete yeni başladım ya ondan üzüldüm herhalde. normalde ilk başlarda hızlı gider ya. neyde ben şimdilik regl e bağlıyorum. gelip geçsin bakalım nasıl bi değişiklik olacak.

:) tebrikler canım süper gidiosunnn

haklısın canım, ben toplamda verdiğim kilodan memnunum bu hafta da 500 gr gitsin ne olacak ki

ooo süpersin canim hafta sonu kaçamağı eridi gitti desene ya senin boy 175 değil mi 55 kilo olup napcan arkadaşım şöle biraz ele gelsin o kadarı fazla bence

evet almamışız ama küçülmeyi hedefliyoruz ya aynı yada yakın rakamlar olunca ister istemez moralimiz bozuluyo ben sabah bayaa kötüydüm ama şimdi iyiyim sayenizde kızlar :) teşekkürler

süpersin bebiş
diyetisyenin bişey dedimi başka:44::44:
iyi gidiyorsun canım yavaşlıycağını biliyoz zaten
kaçamakların oldu ya ondan böledir bu hafta düzeltirsin

Burasi coook güzel bir topluluk herkes birbirine yardimci hatalar varsa uyariyo gayet iyi motive ediyo hic bir sorun yok cok iyiz kızlar byrayi farketmesem sanirim devam edemezdim diyetimie sizleri takip edeli tam 3hafta oldu ilk haftamda uye olamamistim bi gafta uzaktan takip etmistim ozamn 75.800 dum simdi 68.400 uc haftada cok güzel yol katettim kışın basinda aldim kiyafetler olmuyodu simdi oluyo ve evlendim zamanki kiyafetlerime gircem bundanda eminim ki ozamn 38bedendim :)biraz zor olcak ama olcak birakmayin beni :)hepinizi seviyorum canlarr♥♥♥

Son düzenleme:
Kızlar yemeğe iniyorum pilav varsa ekmek yok porsiyonlar yarım bugün ilk günüm hadi bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…