• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Günaydın canım,
Evet ben gercekten hasta olcam galiba, bu hafta doğru dürüst hiç bişi yemedim. Miğdem aclıktan yapışacak.

Temizlik işe yaramış desene :)
Bravo canım benim 1 kg çok iyi, poğaca yerine oturmamış ;)

sağolasın canım şu regl yi bi olum atlatım o zamanımı merak ediyorum daha çok :) bakalım karşılığını nasıl alıcaksın senin sonuçları da merakla bekliyorum inşallah almışsındır karşılığını diyetisyenine söle böle böle aç kaldım diye de sana bi kızsın :9:

günaydın kızlar. yaa bugun benimde moralim çok bozuk hem regl olamadım 1 haftadır sürünüyorum birde sadece 400 gr verebilmişim :((((((( napıcam ben şimdi acayip çok üzüldüm...... 84.400 ile başladım ilk hafta 82.200 bu sabah tartıda 81.800 ü görünce çok moralim bozuldu. sabah sirkeli suyumu içitim iki kaşık yogurt attım ağzıma :( moralim çok bozulduuuu

günaydın kızlar. yaa bugun benimde moralim çok bozuk hem regl olamadım 1 haftadır sürünüyorum birde sadece 400 gr verebilmişim :((((((( napıcam ben şimdi acayip çok üzüldüm...... 84.400 ile başladım ilk hafta 82.200 bu sabah tartıda 81.800 ü görünce çok moralim bozuldu. sabah sirkeli suyumu içitim iki kaşık yogurt attım ağzıma :( moralim çok bozulduuuu[/QUOTE

canım her hafta iki kilo verilse şişmanlık dert olmazdı zaten :) canını sıkma yavaş da olsa gidecek bu kilolar ;)

kızlar iç bacaklarınız ayrık mı birleşik mi ?
benim sadece tam bikinin bölgesinin orası birleşik ve sizce hangi egzersizle ayırabilirim ?:26:

canım her hafta iki kilo verilse şişmanlık dert olmazdı zaten :) canını sıkma yavaş da olsa gidecek bu kilolar ;)[/QUOTE]

ayy inşallah gider. ama rakamı görünce moralman çöktüm :(( bide adetim gecikti karnım davul gibi gerildi

canım her hafta iki kilo verilse şişmanlık dert olmazdı zaten :) canını sıkma yavaş da olsa gidecek bu kilolar ;)

ayy inşallah gider. ama rakamı görünce moralman çöktüm :(( bide adetim gecikti karnım davul gibi gerildi[/QUOTE]

onun etkisi vardır mutlaka, benim de bir iki güne gelecek, uyandığımda ellerim ayaklarım şişti. sen canını sıkma hiç olacaaak ;)

20.01.14 = 80,5

14.02.14 = 75.5

21.02.14 = 75.0

bu hafta sadece 500 gr gitti ama yaş pastaları, yemekleri götürmüştüm onların etkisi çoktur. bu gün 1 ay bitti ben diyete başlayalı ve 5,5 kg da benden gitti. devammm ;)

aynen devam canım kaçamak yapmasan baya gitcekmiş bende
bazen akşam yemeklerini çok kaçırdım:)
iki gündür yemiyorum ama:18:

Bu tarif çok tok tutuyor ve bağırsakları baya çalıştırıyor. Diyet yapanlara öneririm. Su yerine sütle pişirip şeker kullanmayabilrsiniz.
Sadece tarçınla ya da az pudra şekeriyle tüketebilirsiniz. Tuzla da tüketenler var..
Bununla 2 haftada 3 kilo kaybettim ve bol su içtim tabi
http://bahareli.blogspot.com.tr/2014/02/yulaf-ezmesi-lapas-diyet-yapanlar-ve.html

evt bunu bende yapıyorum sütle içine şeker değilde kuru incir ve ceviz atıyorum üzerine tarçın
peki kaç öğün yiyosun ben bazen akşam yemeği niyetine tüketiyorum sadece

ayy inşallah gider. ama rakamı görünce moralman çöktüm :(( bide adetim gecikti karnım davul gibi gerildi

onun etkisi vardır mutlaka, benim de bir iki güne gelecek, uyandığımda ellerim ayaklarım şişti. sen canını sıkma hiç olacaaak ;)[/QUOTE]

ahh inşallah canımm inşallahhh

günaydın kızlar. yaa bugun benimde moralim çok bozuk hem regl olamadım 1 haftadır sürünüyorum birde sadece 400 gr verebilmişim :((((((( napıcam ben şimdi acayip çok üzüldüm...... 84.400 ile başladım ilk hafta 82.200 bu sabah tartıda 81.800 ü görünce çok moralim bozuldu. sabah sirkeli suyumu içitim iki kaşık yogurt attım ağzıma :( moralim çok bozulduuuu

bozma morelini canım sıkma sen canını bende geçen haftaya göre az verdim olur arada öle
hasta olunca rahatlıycak vücudun
eger diyet yapıyosan adet geçikme veye erken gelme normaldir bende erken
geldi kaç gün oldu hala geliyo
su topladı vücudum resmen

bozma morelini canım sıkma sen canını bende geçen haftaya göre az verdim olur arada öle
hasta olunca rahatlıycak vücudun
eger diyet yapıyosan adet geçikme veye erken gelme normaldir bende erken
geldi kaç gün oldu hala geliyo
su topladı vücudum resmen

benimkide teşrif etmedi henüz 1 haftadır bekliorum. gelsede gerçekten kilo vermişmiyim bi görsem sevidirik olcam. canım bu arada tebrik ederim sen bayaa iyi gidiyordun :)

benimkide teşrif etmedi henüz 1 haftadır bekliorum. gelsede gerçekten kilo vermişmiyim bi görsem sevidirik olcam. canım bu arada tebrik ederim sen bayaa iyi gidiyordun :)

öle canım herkez iyi veriyor bence
en geçen hafta veremedim diye çok üzülmüştüm 63 lerdeydim
şimdi 62 .80 lerdeyim canım benimde fazla gitmiyor artık yavaşladı:30:

kızlar açık knuşucam dünden beri birşeyler danısmak için soru soruyorum şunu biliyor musunuz bunu yapıyor musunuz karın incelten su tarifi falan verdim amacım sizlerle bilgi fırtınası yapmak beraber zayıflamak incelmek ne bileyimm egzersizde önermek istedim ama kimse cevap yazmıyor bilmiyorsanız bile bilmiyorum diyeniniz bile yok aksamdan beri yazdıgıma cevap gelmedi bakıyorum herkes yazısıyor dun ben buranın ortamını begendim die katılmak istemiştim ama üzüldüm açıkcası..

büyük yazdım farkedilsin diye :42:

Son düzenleme:
kızlar açık knuşucam dünden beri birşeyler danısmak için soru soruyorum şunu biliyor musunuz bunu yapıyor musunuz karın incelten su tarifi falan verdim amacım sizlerle bilgi fırtınası yapmak beraber zayıflamak incelmek ne bileyimm egzersizde önermek istedim ama kimse cevap yazmıyor bilmiyorsanız bile bilmiyorum diyeniniz bile yok aksamdan beri yazdıgıma cevap gelmedi bakıyorum herkes yazısıyor dun ben buranın ortamını begendim die katılmak istemiştim ama üzüldüm açıkcası..

büyük yazdım farkedilsin diye :42:

biz öle tarif falan kullanmıyoruz canım bitki çayları
karbonatlı su falan keşke senin düşündüğün kadar çabuk olsaydı herşey ama olmyor herkez sağlıklı beslenip bunu hayatına dahil etmek
istiyor bu kadar sen paylaş öle tarif deneyipte incelenini görmedim daha keşke olsa ben kurtulurdum
bu arada canım öle fotolar paylaşma işyerinde sayfalarda denk geliyor ayıp oluyor biri falan görünce:40:

evt bunu bende yapıyorum sütle içine şeker değilde kuru incir ve ceviz atıyorum üzerine tarçın
peki kaç öğün yiyosun ben bazen akşam yemeği niyetine tüketiyorum sadece

Ben canım çok tatlı istdiğinde yapıyorum. Anında kesiyor. Eğer bunu yemezsem kesinlikle tatlı yiyorum. O yüzden pudra şekeri koyuyorum içine tatlı ihtiyacımı karşılasın diye. Bir saatim yok aslında akşam üzeri tüketiyorum genelde. Eğer yemeğe az kala yersem akşam yemeğini de az yiyorum...

biz öle tarif falan kullanmıyoruz canım bitki çayları
karbonatlı su falan keşke senin düşündüğün kadar çabuk olsaydı herşey ama olmyor herkez sağlıklı beslenip bunu hayatına dahil etmek
istiyor bu kadar sen paylaş öle tarif deneyipte incelenini görmedim daha keşke olsa ben kurtulurdum
bu arada canım öle fotolar paylaşma işyerinde sayfalarda denk geliyor ayıp oluyor biri falan görünce:40:

canım anlıyorumda biz derken gurup olmuşsunuz gibi yazdın ama şimdi sonucta buraya hergün yeni birisi katılıyor kim ne biliyorsa onu yazıyor söylüyor ne bileyim danışıyor yeri gelirse.
senim düşündüğün kadar çabuk olsaydı derken ?? ben çabuk sonuç veriyor demedim bende yeni içmeye basladım ve danısayım dedim bilen vardır belki diye..elbette bende saglıklı beslenilmesinden yanayım .. kolay yollardan vermek için bir takım detoks kürleri egzersizler falan var bunlarıda dile getirmek adına birtakım şeyler paylaşmak istedim ama hiçbirşekilde cevap verilmedi yani sende sürekli birşeyler yazsan ve cevap verilmese ne demek istediğimi anlarsın.
dün bi blogta karın incelten su gördüm paylaşmak istedim belki deneyen vardır üstüne konusuruz diye...
motivasyon amacıyla paylaşmıştım nerden bileyim senin işte oldugunu ve görününce ayıp olacağını..
neyse canım iyi paylaşımlar

Back