Yaza kadar 15 kılo vermek isteyen bayanlar buyursun gelsın:) Bu sefer olacak

Saol cnmm kasmiyorum zaten emzirmenin yardimida oluyo dedim gibi sütümde bi azalma kalitesindede olmamistir sanirim rengi filn ayni kendimide kötü hissetmiyorum şükür biraz daha bekleseydim sanirim 80leri götürdüm ondan. Beklmedim aclik hic hissetmiyorumda tatlı yoksunlugu oluyo kahvaltida az yiyorum bazen bende inşallah güzel olcak güçlü bi insanim kendime guveniyorum en cokta size:))bura sayesinde bozmuyorum diyetimi inanki:))♥♥♥♥

Yeşil cay konusuna gelincede azima vurmam irenc geliyo bana zaten hemde demir eksikliği yapiyo zaten var ilac kullanmiyorum 1aydr ben diyet donemlerinde normalde yemedim icmedim seyleri kullanmaktan yana dilim zaten ne yiyosam aynen devam sadece daha az bence iyibir yolda ilerliyorum

Başlangıç kilom 75.400 .. bir ay sonra hedefim inşallah 65 olmak..

Bu tarif çok tok tutuyor ve bağırsakları baya çalıştırıyor. Diyet yapanlara öneririm. Su yerine sütle pişirip şeker kullanmayabilrsiniz.
Sadece tarçınla ya da az pudra şekeriyle tüketebilirsiniz. Tuzla da tüketenler var..
Bununla 2 haftada 3 kilo kaybettim ve bol su içtim tabi

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canışgolarımm :)
saatler geçmiyor ki aramıza yeni biri katılmasın hepiniz hoşgeldiniz
akşamları pek giremiyorum ama yediklerimi yazayım,öğleden sonra arada 1 elma akşam 1 kase çorba,1 tane karnı yarık (çok az yağda kızartmıştım yazdan buzlukta duruyodu) salata ve yoğurt ara yapmadım yoğurdu yatana kadar anca bitirdim 1 kaşık 1 kaşık :)
vee 1.5 saat temizlik yaptım
sabah tartıldım 59.1 geldim geçen hafta 60.1 dim ama 2 gün önce tartıldığımda 59 du artmışım ona biraz canım sıkıldı,bugün yarın regli olucam onun etkisi mi bilmiyorum :44:
pınarcım sen çok az yemişsin dün dikkat et kendine bak daha zamanımız var hasta falan olma bi de

kızlar bugün itibari ile 62.80 gördüm sabah ve çok mutluyum
ama yarım santim falan incelmişimdir neden bilmiyorum
su mu topladı dersiniz vücudum
bana normal değil gibi geldi
bu arada 29 günde 6.1 kilo vermiş bulunuyorum

Son düzenleme:

onun etkisidir canım çok iyisin devam et
bende 50 lileri bi görsem
reglden canım bende su topladım galiba delircem:26:

Sabah bir tartıldım 78,400 aranızda en kilolunuz benim herhalde
sabah 2 dilim ekmek bir kaç zeytin 2 tane de şekerli çay . 1 litreye yakın su,...
Hiç rejim yapmadım. Bakalım ne olacak. öğlen yemek porsiyonumu yarıya indirecem. Bizm aşcı çok yağli yapıyo yemekleri ne yapcam

onun etkisidir canım çok iyisin devam et
bende 50 lileri bi görsem
reglden canım bende su topladım galiba delircem:26:

canım senin 50 leri görmene ne kalmış ay olmadan 6 kilo süpersin hiç üzülme:) inşallah benim de regl in etkisidir yaa

canım senin 50 leri görmene ne kalmış ay olmadan 6 kilo süpersin hiç üzülme:) inşallah benim de regl in etkisidir yaa

öledir canım ben bi ara 65 leri gördüm nerdeyse
seninde aynıdır sodadan asitli şeylerden biraz uzak dur
ödem toplar vüücut
ben 2 akşamdır yemek yemedim dün bi kase yogurt yedim kekikli o kdar
kocam götürdü önümde sucuklu yumurtayı

tebrikler canım, az kaldı hedefine

Günaydın canım,
Evet ben gercekten hasta olcam galiba, bu hafta doğru dürüst hiç bişi yemedim. Miğdem aclıktan yapışacak.

Temizlik işe yaramış desene :)
Bravo canım benim 1 kg çok iyi, poğaca yerine oturmamış

Son düzenleme:

Canım çok sevindim.
Vallahi bravo, bu 1 ayda 6 kilo harikasın.
İnceliosun da zaten.
Az kaldı azzz, ayhh çok heyecanlı

20.01.14 = 80,5

14.02.14 = 75.5

21.02.14 = 75.0

bu hafta sadece 500 gr gitti ama yaş pastaları, yemekleri götürmüştüm onların etkisi çoktur. bu gün 1 ay bitti ben diyete başlayalı ve 5,5 kg da benden gitti. devammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…