Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Merhaba ben yeni katıldım aranıza. Ben 7 aylık evliyim düğünden 1 ay önce yasmin kullanmaya başladım. 15 gün önce şehir dışına çıkmıştım hapı unutmuşum zaten o ara da adet oldum yani adetten sonra hiç korunmadım şuan adetime14 gün var ama bende bulantı var bikaç gündür arada gözlerim kararıyor sanki adet olcak gibi kasıklarımda ağrı var sizce hamile olabilir miyim? Yoksa adetim mi erken gelicek bilemedim kafam çok karışık acaba gebelik testi yapsam bi sonuç verir mi....

hoşgeldn. Adete 14 gün kala testlerde çıkmaz bildiğim kadarıyla.

Tatile girer girmez temzliğe başladm ben çok kirlenmşti evim Benm evde testim var canım, adete 2 gün kala yapsam çıkar mı acaba ?

Normal testlerden benmkisi,, adete 2 gün kala yapmayı planlıyorum.. Eğer çift cizgi görürsem hastaneye gidiyim mi ?
Canım gidip kanda vermen gerekiyor bildiğim kadarıyla. Çünkü kandaki hormon miktarı sağlıklı gebeliği anlamakiçinönemli bildiğim kadarıyla. Ama burda vajinal muayenenin çok iyi olmadığına dair bir kaç bayandan yorum okudum ama doğruluk payını bilemem. Ben pozitifi görsem kan testi veriririm ama vajinal muayene yaptırmam

Vajinal muayeneyi bende yaptrmam canm, peki ultrasondan bakılma işlemi ne zaman oluyo onu biliyon mu? Keseyi görüyolar falan ya merak ettim.. benim ilk gebelik olucak ya çok bilgili diilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…