- 25 Aralık 2014
- 163
- 78
- 38
- 38
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.981
hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah hayırlısıyla gebelik sancısıdır
hakkında hayırlısı olsun canım. geç olsun sağlıklı olsun.Kan testı negatıf
hoşgeldn. Adete 14 gün kala testlerde çıkmaz bildiğim kadarıyla.Merhaba ben yeni katıldım aranıza. Ben 7 aylık evliyim düğünden 1 ay önce yasmin kullanmaya başladım. 15 gün önce şehir dışına çıkmıştım hapı unutmuşum zaten o ara da adet oldum yani adetten sonra hiç korunmadım şuan adetime14 gün var ama bende bulantı var bikaç gündür arada gözlerim kararıyor sanki adet olcak gibi kasıklarımda ağrı var sizce hamile olabilir miyim? Yoksa adetim mi erken gelicek bilemedim kafam çok karışık acaba gebelik testi yapsam bi sonuç verir mi....
Bu 14 günü atlatmak çok zor olacak o zamanhoşgeldn. Adete 14 gün kala testlerde çıkmaz bildiğim kadarıyla.
kaç günde bir adet oluyorsunuzBu 14 günü atlatmak çok zor olacak o zaman
Tatile girer girmez temzliğe başladm ben çok kirlenmşti evimaman canım temizlik yapıcam diye de zorlama kendini. bebeiş varsa allah korusun sıkıntı olabilir dikkat et kendine.
bu arada test alıp yapmayı ben de çok istiyorum ama negatif çıkarsa da moralim bozulacak ister istemez. mecbur bekliycez adet gecikene kadar...
Normal testlerden benmkisi,, adete 2 gün kala yapmayı planlıyorum.. Eğer çift cizgi görürsem hastaneye gidiyim mi ?en erken ovulasyondan sonraki 12. gün çıkabiliyor diye biliyorum ben. O da testin duyarlılığı fazlaysa
bana sormamışsın ama atlamak istedim :) Ben senin yerine olsam sabah aç karınla yaparım. Artık çıkabilir çünküTatile girer girmez temzliğe başladm ben çok kirlenmşti evimBenm evde testim var canım, adete 2 gün kala yapsam çıkar mı acaba ?
Canım gidip kanda vermen gerekiyor bildiğim kadarıyla. Çünkü kandaki hormon miktarı sağlıklı gebeliği anlamakiçinönemli bildiğim kadarıyla. Ama burda vajinal muayenenin çok iyi olmadığına dair bir kaç bayandan yorum okudum ama doğruluk payını bilemem. Ben pozitifi görsem kan testi veriririm ama vajinal muayene yaptırmamNormal testlerden benmkisi,, adete 2 gün kala yapmayı planlıyorum.. Eğer çift cizgi görürsem hastaneye gidiyim mi ?
Genelde 28 günde 1 oluyorum bazen birkaç gün önce yada sonra gelebiliyor amakaç günde bir adet oluyorsunuz
hayırlısı olsun arkadaşım. inşallah hayırlısıyla gebelik sancısıdır
bilmiyorum ki cnm adet günün geçince yap istersen daha doğru sonuç veriyomuş o zaman.Tatile girer girmez temzliğe başladm ben çok kirlenmşti evimBenm evde testim var canım, adete 2 gün kala yapsam çıkar mı acaba ?
Sana da sordum görmedn mibana sormamışsın ama atlamak istedim :) Ben senin yerine olsam sabah aç karınla yaparım. Artık çıkabilir çünkü
güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım yarın o zaman:)Sana da sordum görmedn miO halde yarın sabah bi deniyim canm
Kan testı negatıf
Inşallah canm hepimizin bu ay tutar inşallah.. Ekim ayında doğum yapmak biz öğretmenler için çok büyük bi şans olacaktırgüzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım yarın o zaman:)
aynen canım. sağlıkla olsun da öncelikle tabi, ama ekimde de olursa süper olur tabi:)Inşallah canm hepimizin bu ay tutar inşallah.. Ekim ayında doğum yapmak biz öğretmenler için çok büyük bi şans olacaktır
Vajinal muayeneyi bende yaptrmam canm, peki ultrasondan bakılma işlemi ne zaman oluyo onu biliyon mu? Keseyi görüyolar falan ya merak ettim.. benim ilk gebelik olucak ya çok bilgili diilimCanım gidip kanda vermen gerekiyor bildiğim kadarıyla. Çünkü kandaki hormon miktarı sağlıklı gebeliği anlamakiçinönemli bildiğim kadarıyla. Ama burda vajinal muayenenin çok iyi olmadığına dair bir kaç bayandan yorum okudum ama doğruluk payını bilemem. Ben pozitifi görsem kan testi veriririm ama vajinal muayene yaptırmam
6. hafatada kese görünüyoruş ama daha geç görenlerde var okuduğum kadarıylaVajinal muayeneyi bende yaptrmam canm, peki ultrasondan bakılma işlemi ne zaman oluyo onu biliyon mu? Keseyi görüyolar falan ya merak ettim.. benim ilk gebelik olucak ya çok bilgili diilim
Sağol canım,, inşallah gebe oluruz da bu defa onu konuşuruz6. hafatada kese görünüyoruş ama daha geç görenlerde var okuduğum kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?