Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ayyy kızlarr boşverin bebeği mebeği geyik yapalım. Bugün cam balkom takılıyo sabahtan beri ustalar çalışıyo ev buzz gibi ben bi iş yapamıyorum ve yarın eşimin sülalesi bize gelecek. Balkonu b.k götürdüğünü taktıkları camların her cm de usların 10 parmağının izi olduğunu saymıyorum bile. Temizliğimide yapamadım nolcak benim halim

Canım akşam boyu temizlik yapacaksın o vakit Misafirleri de ertele istersen canm

Canım akşam boyu temizlik yapacaksın o vakit Misafirleri de ertele istersen canm
mümkün değil ki canım. Şehir dışından geldiler kayınvalidemde kalıyorlar ve çarşamba dönecekler. Aslında dün dip köşe sildim süpürdüm ama ince temizlik var. dolap içleri camlar. artık idareten yapıcam ustalar gidince misafir gidincede ince temizliğimi yaparım. yemekte fırında köfte pilav çorba fırında kaşarlı mantar bir de tatlı. bi de salata. nasıl sence

Gayet iyi bence,, şartlarına göre mükemmel Benim de yarın kayınvalidemler gelicek,, eşim çiğköfte yapıcak bende bi tatlı yaparım

senı ıstemeye geldıklerı gıbı gelmezler umarım PPP
hahahahah kız sorma ona yakın.Ne kalabalık sülaleymiş. Ay sinirden çatlıcam ev usta dolu odaya tıkıldım kaldım. Balkon kapısı açık kalorifer yakamıyom donduumm. Dün temizlik yaptım ama dağıldı bir nevi inşaat yani yaptıkları. Pooffff durup durup benimkine sarıyom

mutfaga takmıyorlar mı nıye her yer battı
ya 3 usta dış kapı mutfak arası malzeme taşıyıp duruyolar. oralar zaten pert. Bir de wc ye gidiyolar. Tuvalete gircem giremiyom. Temizlicem öyle gircem ama adamlar göre ayıp olcak. Ya sıkıntıdan ya cişten patlıcam. Ya hazır tutmuşken ovulasyon testi mi yapsam

Kac gun gectı adetının ustunden ne kadar cıktı sonuc bekle bakalım 10gun gelmeyıp testte negatif cıkıp 15.gunde pozıtıf cıkanlar var
Keske keske ya cok moralım bozuldu adetıme ıkı gun var ama sılık cızgıyı gordum dıye unutlandım baya hevesle yaptrdım testı

ne şanslı hatunsun yaaa. kıskandım şu an seni. Ay bi de kayınvalideler olsa kasmam. teyzeler onların çocukları geliyo. nasıl sığacaz bilmem
biras şanslıyım Allah kolaylıklar versin canmm Misafir bereket uğur getirir Nüfusunuzda bi artış olur bi bereket bi bebek getirir Güya konuyu değiştiriyoduk gene bebek dedim gördün mü

Kızlar bende annemın evıne geldım ohhh İstanbul dayım artıkkk adet de olmadım napim ya puff
Happy cim hoşgeldin :) Bir kaç gün bekle bakalım. Sen normal idrar testi yaptın dimi. Ya belki çıkmamıştır diyecem umutlandırmak istemiyorum. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler yavrum bekleyelim

Kızlar benim tutmamıştır ama tuttuysada o yavrucak nereye tuttu bilemiyorum :) Mutfak dolaplarını sildim oraya uzan buraya tırman. Sonra alış veriş yapalım dedik zeki kocam anahtarı kapıda unutmuş. Yanımızda parada yok çilingir çağıramadık. Gittik site yönetimine teknik eleman yolladılar. Adamın elinde ince bişey kapının arasına sokmaya çalışıyo, eşim kapıyı itiyo. Adam banada abla sende salla kapıyı kendine çek it çek it hızlı hızlı dedi. Ama gücüm yetmedi. Popo gücümle vurdum kapıya vurdum kapıya. iç organlarım bile yer değiştirdi o sarsıntıyla.

Kizlar ben dayanamiycam test yapicam sanirim. gebelik testinde en dogru sonucu veren hangisi beni aydinlatin? Ilk kez yapicam...hangisini aliyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…