- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #2.001
Canım akşam boyu temizlik yapacaksın o vakitAyyy kızlarr boşverin bebeği mebeği geyik yapalım. Bugün cam balkom takılıyo sabahtan beri ustalar çalışıyo ev buzz gibi ben bi iş yapamıyorum ve yarın eşimin sülalesi bize gelecek. Balkonu b.k götürdüğünü taktıkları camların her cm de usların 10 parmağının izi olduğunu saymıyorum bile. Temizliğimide yapamadım nolcak benim halim
mümkün değil ki canım. Şehir dışından geldiler kayınvalidemde kalıyorlar ve çarşamba dönecekler. Aslında dün dip köşe sildim süpürdüm ama ince temizlik var. dolap içleri camlar. artık idareten yapıcam ustalar gidince misafir gidincede ince temizliğimi yaparım. yemekte fırında köfte pilav çorba fırında kaşarlı mantar bir de tatlı. bi de salata. nasıl senceCanım akşam boyu temizlik yapacaksın o vakitMisafirleri de ertele istersen canm
Gayet iyi bence,, şartlarına göre mükemmelmümkün değil ki canım. Şehir dışından geldiler kayınvalidemde kalıyorlar ve çarşamba dönecekler. Aslında dün dip köşe sildim süpürdüm ama ince temizlik var. dolap içleri camlar. artık idareten yapıcam ustalar gidince misafir gidincede ince temizliğimi yaparım. yemekte fırında köfte pilav çorba fırında kaşarlı mantar bir de tatlı. bi de salata. nasıl sence
ne şanslı hatunsun yaaa. kıskandım şu an seni. Ay bi de kayınvalideler olsa kasmam. teyzeler onların çocukları geliyo. nasıl sığacaz bilmemGayet iyi bence,, şartlarına göre mükemmelBenim de yarın kayınvalidemler gelicek,, eşim çiğköfte yapıcak bende bi tatlı yaparım
hahahahah kız sorma ona yakın.Ne kalabalık sülaleymiş. Ay sinirden çatlıcam ev usta dolu odaya tıkıldım kaldım. Balkon kapısı açık kalorifer yakamıyom donduumm. Dün temizlik yaptım ama dağıldı bir nevi inşaat yani yaptıkları. Pooffff durup durup benimkine sarıyomsenı ıstemeye geldıklerı gıbı gelmezler umarımPPP
ya 3 usta dış kapı mutfak arası malzeme taşıyıp duruyolar. oralar zaten pert. Bir de wc ye gidiyolar. Tuvalete gircem giremiyom. Temizlicem öyle gircem ama adamlar göre ayıp olcak. Ya sıkıntıdan ya cişten patlıcam. Ya hazır tutmuşken ovulasyon testi mi yapsammutfaga takmıyorlar mı nıye her yer battı
Gecmedı ıkı gın var ve sılık gormustum sok oldumSen silik çizgi görmüştün öyle diil mi ?? Adetin geçti mi ?
gecmesını bekle ondan sonra kan testı yaptırGecmedı ıkı gın var ve sılık gormustum sok oldum
Keske keske ya cok moralım bozuldu adetıme ıkı gun var ama sılık cızgıyı gordum dıye unutlandım baya hevesle yaptrdım testıKac gun gectı adetının ustunden ne kadar cıktı sonuc bekle bakalım 10gun gelmeyıp testte negatif cıkıp 15.gunde pozıtıf cıkanlar var
biras şanslıyımne şanslı hatunsun yaaa. kıskandım şu an seni. Ay bi de kayınvalideler olsa kasmam. teyzeler onların çocukları geliyo. nasıl sığacaz bilmem
Aklımın fikrimiz zikrimiz bebekbiras şanslıyımAllah kolaylıklar versin canmm Misafir bereket uğur getirir Nüfusunuzda bi artış olur bi bereket bi bebek getirir Güya konuyu değiştiriyoduk gene bebek dedim gördün mü
Tatilin keyfini çıkar,, bide baktın gebesin belli olmaz ki. Saten idrarda geç çıkabiliyorKızlar bende annemın evıne geldım ohhh İstanbul dayım artıkkk adet de olmadım napim ya puff
Happy cim hoşgeldin :) Bir kaç gün bekle bakalım. Sen normal idrar testi yaptın dimi. Ya belki çıkmamıştır diyecem umutlandırmak istemiyorum. Görelim Mevlam neyler neylerse güzel eyler yavrum bekleyelimKızlar bende annemın evıne geldım ohhh İstanbul dayım artıkkk adet de olmadım napim ya puff
Hadı Insallah olmaSsın ben de daha olmadım her An olacakmısım gıbı sancım var tuvalete gıdıyorum ama hıcbır ız yok merak ettim nıye gelmedi benım hıc sasmazdıKızlar bende annemın evıne geldım ohhh İstanbul dayım artıkkk adet de olmadım napim ya puff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?