• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Heaplayıcıya göre daha 1 hafta oldu canım eğer doğruysa o_Obende gebelik haftasına bakıyorum sorma ya sırf ben değilmişim bunu yapan:KK45:
bak mesela seninki tüplerdeki yolculuğunu tamamlayıp rahme yerleşti. Artık bhcg hormonu salgılamaya başlayacak. Fakat bchg az salgılandığı için tespit edilecek düzeyde değil henüz. Bugünlerde hücrenin rahme yerleşmesine bağlı lekelenme şeklinde kanama yaşayabilirsiniz....kafayı yedim dibinide sıyırdım efenim saygılar hürmetler nokta :rolleyes::rolleyes::KK71::KK6::confused:

Kızlar slm,

kafam çok karışık. yardıma ihtiyacım var. biz 8 aydır deniyoruz ve olmuyıor. nerdeyse her ay kontrole gidiyorum ama hiç bir sorun yok.
1) adetler düzenli
2) her ay yumurtlama oluyor ovulasyon gerçekleşiyor
3) eşimin sperm testi yapıldı. sonuçlar harika çıktı. problem yok.
4) ilişki de düzenli ama ilk 3 ay yumurtlamayı bilmediğimiz için çok düzenli değildi normaldi.
5) kistde yok enfeksiyonda yok. sadece geçen ay enfeksiyon vardı ama geçmiş.
6) doktorum istersen hormon tesi yapalım bi dahaki ay dedi ama adetlerin düzenli olduu için onlarda iyi çıkacaktır dedi.

sizce bu kadar bekleme sebebimiz nedir.

Kizlar meraba herkese... ben gecen ay 31 aralikta adet oldum. normalde 30gunde bir oluyorum ortalama. iki uc gundur gobegimin altindan asagi dogru yayilan bi agrim var. hamile olma ihtimalim nedir sizce? Adet belirtisi mi yoksa:KK43:
Canım benimde SAT 31 aralık, 30 günde bi oluyorum ve BAT 30 Ocak.. Cumayı iple çekiyorum yâni. Durumlarımız aynı takipleşelim :KK51:

Kızlar slm,

kafam çok karışık. yardıma ihtiyacım var. biz 8 aydır deniyoruz ve olmuyıor. nerdeyse her ay kontrole gidiyorum ama hiç bir sorun yok.
1) adetler düzenli
2) her ay yumurtlama oluyor ovulasyon gerçekleşiyor
3) eşimin sperm testi yapıldı. sonuçlar harika çıktı. problem yok.
4) ilişki de düzenli ama ilk 3 ay yumurtlamayı bilmediğimiz için çok düzenli değildi normaldi.
5) kistde yok enfeksiyonda yok. sadece geçen ay enfeksiyon vardı ama geçmiş.
6) doktorum istersen hormon tesi yapalım bi dahaki ay dedi ama adetlerin düzenli olduu için onlarda iyi çıkacaktır dedi.

sizce bu kadar bekleme sebebimiz nedir.
canım ben senin yerine olsam her ihtimale karşı hormon testi yaptırırdım ama dr un dediği gibi bi sıkıntı yoktur. Stres sebep olabilirmi. Stres spermlerin ölmesine neden oluyor diye okumuştum ben. Yani rahat olmak gerekiyor. Hı bana sor sen rahatmısın hayır değilim. Ama hep burda okuyoruz ya bıraktığım vazgeçtiğim ay hamile kaldım diye. Yani takmamaya çalışsan

canım ben senin yerine olsam her ihtimale karşı hormon testi yaptırırdım ama dr un dediği gibi bi sıkıntı yoktur. Stres sebep olabilirmi. Stres spermlerin ölmesine neden oluyor diye okumuştum ben. Yani rahat olmak gerekiyor. Hı bana sor sen rahatmısın hayır değilim. Ama hep burda okuyoruz ya bıraktığım vazgeçtiğim ay hamile kaldım diye. Yani takmamaya çalışsan

canım pek takmamaya çalılıyorum ama biliyosun insan takmıyorum desede takıyor:( sana bişey oracam adetin 10.günü tek yumurtam oluşmuşdu normal midir

Canım benimde SAT 31 aralık, 30 günde bi oluyorum ve BAT 30 Ocak.. Cumayı iple çekiyorum yâni. Durumlarımız aynı takipleşelim :KK51:
inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız canım. allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin de.
senin var mı belirtilerin? benim karnım çatlıyo resmen...

inşallah güzel haberlerimizi paylaşırız canım. allah gönlümüze göre versin inşallah hepimizin de.
senin var mı belirtilerin? benim karnım çatlıyo resmen...
Benimde rahim bölgemde bi hafta önceden beri başlayan bi sancı var.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hem idrarda geç çıkıyomuş. Bide tatil oldu düşünecek vakit çok,, düşünmemek için kendimi temizliğe verdim şu sıralar

Benimde rahim bölgemde bi hafta önceden beri başlayan bi sancı var.. Test yapmamak için kendimi zor tutuyorum. Hem idrarda geç çıkıyomuş. Bide tatil oldu düşünecek vakit çok,, düşünmemek için kendimi temizliğe verdim şu sıralar
aman canım temizlik yapıcam diye de zorlama kendini. bebeiş varsa allah korusun sıkıntı olabilir dikkat et kendine.
bu arada test alıp yapmayı ben de çok istiyorum ama negatif çıkarsa da moralim bozulacak ister istemez. mecbur bekliycez adet gecikene kadar...

en erken ovulasyondan sonraki 12. gün çıkabiliyor diye biliyorum ben. O da testin duyarlılığı fazlaysa

Back
X