- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #1.841
siz korunurken hamile kaldıysanız bu bebek sizi hiç bekletmez bence3 gün deli kasık ağrısı yaşadım bugün baya azaldı..uamrım doğru zamanı yakaamışızdır....düzenlidir adetlerim...1 oğlum var 7 yaşında şimdi 2.olsun istiyoruz allah kısmet ederse...oğlum planlı gebelik değildi.korunmalı ilişkide nasıl olduysa oldu şok yaşamıştık...ancak şimdi 2.de olsun istiyoruz.allah kısmet ettiyse tabi...yaşım da geçiyor çünkü...inşşallah allah bekletmeden herkese nasip eder kızlarr...
aminnn işallahhh...hiç birimz beklemeyizzzsiz korunurken hamile kaldıysanız bu bebek sizi hiç bekletmez bence
amiinnnn. sizin ovulasyon ne zamandı. Benim çarşambaydı yüksek ihtimalleaminnn işallahhh...hiç birimz beklemeyizzz
Canım akıntıya güven sen. Ben öncesinden çok takip etmedim ama bu ay ovu testinin koyu olduğu iki gün resmen iç çamaşırımdan kilotlu çoraba geçen su gibi akıntı geldi. Bundan sonraki aylarda akıntıya göre deniycem test almıcamcanım çok kesin sonuç istersen ovulasyon testi al derim bende henüz kullanmadım gelen akıntıya göre biliyorum ben de o da kesin değil tabiki nasip :))
Bende ovulasyon yapıyorum ya çok gıcığıma gitti bu test benim bende hep silik çizgi çıkıyor yahuu bende akıntımı takip edecem artık testim bitsin olmazsa almıyacam bir dahaCanım akıntıya güven sen. Ben öncesinden çok takip etmedim ama bu ay ovu testinin koyu olduğu iki gün resmen iç çamaşırımdan kilotlu çoraba geçen su gibi akıntı geldi. Bundan sonraki aylarda akıntıya göre deniycem test almıcam
Bende o çizgiyi iki gün yakaladım. Ovulasyon 1 gün ama. Şimdi hangisi ovu günü tamam emin olamiyorumBende ovulasyon yapıyorum ya çok gıcığıma gitti bu test benim bende hep silik çizgi çıkıyor yahuu bende akıntımı takip edecem artık testim bitsin olmazsa almıyacam bir daha
Gecen sefer istemeden olduysa simdi cabuk olur dıye dedim canımaminnn işallahhh...hiç birimz beklemeyizzz
Bunda utanacak ne var kuzum allah gonlune gore versin esasen ben erkek ıstıyordum esım ıse hep kız istiyordu ama ne zaman calismalara basladim hic cinsiyet gecmemeye basladi icimden bilmiyorum oyle oldu simdilik :))) bende dedıgını duydum yumurtlama oldugu gün erkek oluyormus.. Hakkımızda hayırlısıya çok utanıyorum bunu derken ama ben erkek bebek için biraz hile yapayım dedimAslında ben kızları çok seviyorum yani daha doğrusu bana ne olsa fark etmez. Eşimde hep fark etmez diyordu ama çocukla ilgili konuşurken bizim oğlan bizim oğlan deyip duruyor deli. Yani içten içe erkek istediğini biliyorum ben. O nedenle buralarda baya bişeyler okudum. Erkek bebek için ovulasyon günü tek ilişki demişler onu yapmaya çalıştım ama geç kalmış olabilirim emin değilim. Ben salı günü net koyu çizgi yakaladım. Ama kontrol çizgisine çok yakın olsada onun kadar koyu değildi sanki. Akşam tekrarladım çok koyu ama çok ince çizgi yakaladım. O gün eşime bekle dedim çalışma olmadı Ertesi gün tekrar yaptım aynı bir gün önceki gibi net ama kontrolden bir parça açık çizgi oldu. o akşam çalışma oldu ama biz yastık koyana kadar zaten benim içimde ne var ne yok çıktı dışarı. Ben saf gibi sağa sola dönüp kendi yastığımı ararken. gerildim 5 dakika yatmadan kalktım Yani acemiliğime geldi baya bilmiyorum işte tuttuysa tuttu
yarın sabah test yapıyon dimi. Bak görürsün sen hamilesinBunda utanacak ne var kuzum allah gonlune gore versin esasen ben erkek ıstıyordum esım ıse hep kız istiyordu ama ne zaman calismalara basladim hic cinsiyet gecmemeye basladi icimden bilmiyorum oyle oldu simdilik :))) bende dedıgını duydum yumurtlama oldugu gün erkek oluyormus.. Hakkımızda hayırlısı
Ya ne bileyim sonuçta nasipte ne varsa o biz ne yapsak boş. bi deneyeyim dedim işte. ne yapalım küçük ihtimal tutması artık ama belli olmaz dimi ama. olmazsa bir dahaki ayaBunda utanacak ne var kuzum allah gonlune gore versin esasen ben erkek ıstıyordum esım ıse hep kız istiyordu ama ne zaman calismalara basladim hic cinsiyet gecmemeye basladi icimden bilmiyorum oyle oldu simdilik :))) bende dedıgını duydum yumurtlama oldugu gün erkek oluyormus.. Hakkımızda hayırlısı
Tek ilişki ila hamile k alınıyor bence umudumuzu yitirmeyelimBizimde bir kere çalışma şansımız oldu tutar inşallahta kız erkek farketmez sağlık olsun
Canım bunda utanılacak bişy yok inan herkes bu hesaplamaları yapıyo,bi bakarsın o 5 dklık vakit yetmştr ilerlemesine.. Ya saten uzanıp kalma biras da biz kadınların uydurduğu şey, kısmet olunca hemencecik hamile kalıyo insan. Nasip meselesi.. Senin ilk gebelik mi olucak?ya çok utanıyorum bunu derken ama ben erkek bebek için biraz hile yapayım dedimAslında ben kızları çok seviyorum yani daha doğrusu bana ne olsa fark etmez. Eşimde hep fark etmez diyordu ama çocukla ilgili konuşurken bizim oğlan bizim oğlan deyip duruyor deli. Yani içten içe erkek istediğini biliyorum ben. O nedenle buralarda baya bişeyler okudum. Erkek bebek için ovulasyon günü tek ilişki demişler onu yapmaya çalıştım ama geç kalmış olabilirim emin değilim. Ben salı günü net koyu çizgi yakaladım. Ama kontrol çizgisine çok yakın olsada onun kadar koyu değildi sanki. Akşam tekrarladım çok koyu ama çok ince çizgi yakaladım. O gün eşime bekle dedim çalışma olmadı Ertesi gün tekrar yaptım aynı bir gün önceki gibi net ama kontrolden bir parça açık çizgi oldu. o akşam çalışma oldu ama biz yastık koyana kadar zaten benim içimde ne var ne yok çıktı dışarı. Ben saf gibi sağa sola dönüp kendi yastığımı ararken. gerildim 5 dakika yatmadan kalktım Yani acemiliğime geldi baya bilmiyorum işte tuttuysa tuttu
Olmuştur insallah canım icini ferah tut.. Cok hizli ilerlıyor bızımkısı olasılıgı yukseltmek ıcın yaptığımız seyler.. Aynen nasıpte ne varsa o oluyorYa ne bileyim sonuçta nasipte ne varsa o biz ne yapsak boş. bi deneyeyim dedim işte. ne yapalım küçük ihtimal tutması artık ama belli olmaz dimi ama. olmazsa bir dahaki aya
Arkadasim hersey nasip ama ben ovulasyon testi almadim takvimde 4 u gorunuyordu yumurtlama ama son bir kac aydir uc gun gecikiyor uc gun gecikmeye gore de 7 si olabilir diye dusundum. 3 unde 5 inde 6 sind 7 sinde ve 9 unda iliskiye girdim tuttu tabiki allahim nasip etti ama ben ovulasyon testleri ile strese giriyorum diye almadim bu ayda rahat sevisecegm demistim hatirlarsan kafadan azicik attim olursa olur ins dedim.herkesin guzel takipteym inss tum topictekilerimiz sirayla ucer beser hamis olurlarrrcanım çok kesin sonuç istersen ovulasyon testi al derim bende henüz kullanmadım gelen akıntıya göre biliyorum ben de o da kesin değil tabiki nasip :))
yarın sabah test yapıyon dimi. Bak görürsün sen hamilesin
umarım hızlı ilerlemişlerdir :) Biz çok tembel bir çiftiz hücreler bize çektiyse yandık :)Olmuştur insallah canım icini ferah tut.. Cok hizli ilerlıyor bızımkısı olasılıgı yukseltmek ıcın yaptığımız seyler.. Aynen nasıpte ne varsa o oluyor
ayyyy inşallah preg cim yaaa. Çok isterim tutumuş olsun. Hiç belirtide yok halbuki tuttuysa 3 günlük oldu yaniHappyyy simdiden tebrik etsek mi:=) turkuazkebelek o isler hic belli olmaz insanlar kaza ile bile hamile kaliyor da bn ihtimal var derm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?