Yaza hamile olarak girmek isteyenler

siz korunurken hamile kaldıysanız bu bebek sizi hiç bekletmez bence

canım çok kesin sonuç istersen ovulasyon testi al derim bende henüz kullanmadım gelen akıntıya göre biliyorum ben de o da kesin değil tabiki nasip :))
Canım akıntıya güven sen. Ben öncesinden çok takip etmedim ama bu ay ovu testinin koyu olduğu iki gün resmen iç çamaşırımdan kilotlu çoraba geçen su gibi akıntı geldi. Bundan sonraki aylarda akıntıya göre deniycem test almıcam

Bende ovulasyon yapıyorum ya çok gıcığıma gitti bu test benim bende hep silik çizgi çıkıyor yahuu bende akıntımı takip edecem artık testim bitsin olmazsa almıyacam bir daha

Bunda utanacak ne var kuzum allah gonlune gore versin esasen ben erkek ıstıyordum esım ıse hep kız istiyordu ama ne zaman calismalara basladim hic cinsiyet gecmemeye basladi icimden bilmiyorum oyle oldu simdilik :))) bende dedıgını duydum yumurtlama oldugu gün erkek oluyormus.. Hakkımızda hayırlısı

yarın sabah test yapıyon dimi. Bak görürsün sen hamilesin

Ya ne bileyim sonuçta nasipte ne varsa o biz ne yapsak boş. bi deneyeyim dedim işte. ne yapalım küçük ihtimal tutması artık ama belli olmaz dimi ama. olmazsa bir dahaki aya

Canım bunda utanılacak bişy yok inan herkes bu hesaplamaları yapıyo,bi bakarsın o 5 dklık vakit yetmştr ilerlemesine.. Ya saten uzanıp kalma biras da biz kadınların uydurduğu şey, kısmet olunca hemencecik hamile kalıyo insan. Nasip meselesi.. Senin ilk gebelik mi olucak?

Ya ne bileyim sonuçta nasipte ne varsa o biz ne yapsak boş. bi deneyeyim dedim işte. ne yapalım küçük ihtimal tutması artık ama belli olmaz dimi ama. olmazsa bir dahaki aya
Olmuştur insallah canım icini ferah tut.. Cok hizli ilerlıyor bızımkısı olasılıgı yukseltmek ıcın yaptığımız seyler.. Aynen nasıpte ne varsa o oluyor

canım çok kesin sonuç istersen ovulasyon testi al derim bende henüz kullanmadım gelen akıntıya göre biliyorum ben de o da kesin değil tabiki nasip :))
Arkadasim hersey nasip ama ben ovulasyon testi almadim takvimde 4 u gorunuyordu yumurtlama ama son bir kac aydir uc gun gecikiyor uc gun gecikmeye gore de 7 si olabilir diye dusundum. 3 unde 5 inde 6 sind 7 sinde ve 9 unda iliskiye girdim tuttu tabiki allahim nasip etti ama ben ovulasyon testleri ile strese giriyorum diye almadim bu ayda rahat sevisecegm demistim hatirlarsan kafadan azicik attim olursa olur ins dedim.herkesin guzel takipteym inss tum topictekilerimiz sirayla ucer beser hamis olurlarrr

Happyyy simdiden tebrik etsek mi:=) turkuazkebelek o isler hic belli olmaz insanlar kaza ile bile hamile kaliyor da bn ihtimal var derm

Happyyy simdiden tebrik etsek mi:=) turkuazkebelek o isler hic belli olmaz insanlar kaza ile bile hamile kaliyor da bn ihtimal var derm
ayyyy inşallah preg cim yaaa. Çok isterim tutumuş olsun. Hiç belirtide yok halbuki tuttuysa 3 günlük oldu yani Şaka tabi ki. Senin nasıl gidiyor hamilelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…